hadi hayırlı olsun.
şimdiden diyoruz ki,
2023'te zafer ak parti'nin.
devamını gör...
rezillik.
devamını gör...
muhalefet ak partililerden daha ak partili. düzgün muhalefet olmadığından bu ülke bu halde. yazık çok yazık , yine erdoğan alır götürür.
devamını gör...
sarayı sıtma tutmuş.
devamını gör...
sonuçlarını çok merak ettiğim bir seçim olacak.
devamını gör...
rte durduğu yerde kazandı resmen. sinirden gülüyorum.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kılıçdaroğlu'nun birkaç gün önce dediği gibi taşlar yerine oturdu.
hayırlısı olur umarım.
ben erdoğan'ın işinin kolay olduğunu hiç düşünmüyorum artık. dönem ve şartlar çok aleyhine. bakalım önümüzdeki günler nelere gebe!
devamını gör...
yorumsuzzz
devamını gör...
son 1 haftadır benim siyasi görüşün çaydanlıga yansıyan görüntüleri
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
kemal kılıçdaroğlu'nun adaylığını tebrik ediyor, ülkemiz açısından da hayırlı sonuçlara vesile olmasını diliyorum.
memnun musun derseniz, tamamıyla değil.
memnuniyetsiz misin derseniz, tamamıyla değil.
sabırlı ve inançlı bir duruşla yıllardır bir araya gelmez denen siyasi görüşleri aynı masanın etrafında tutmayı başaran kılıçdaroğlu, ilmek ilmek işlediği cumhurbaşkanlığı adaylık sürecinde nihayet mutlu sona ulaştı.
seçilip onu destekleyenleri de mutlu sona ulaştırırsa alâ olur.
devamını gör...
mübarek gecede vatana millete hayırlı olsun.
devamını gör...
daha önce de defalarca söylediğim gibi, bana göre muhalefetin kazanma şansı, olması gerekenden biraz azaldı bu tercihle ama gene de iktidardan biraz fazla görüyorum kazanma olasılığını. elbette bu gibi işler düz ihtimallerle yürümez; önümüzdeki sürecin doğru ve güzel değerlendirilmesi gerekiyor. ben muhalefete köstek olmayacağım zira kazanmalarını istiyorum. bana göre yanlış bir karar verildi ama artık bundan sonrasına bakmak en akıllıca tutum olur.
devamını gör...
akepe ye bi 20 yıl daha hayırlı olsun. açıklama esnasında meral akşenerin yüzüne dikkat edin yalnız!
yazık...yazık benim canım ülkeme.*
çok üzgünüm.
devamını gör...
e hani adayı yıpratmamaktı? erken açıklayıp seçim çalışmasına başlamak çok mu zordu lan?
devamını gör...
aday yıpranmasın diye bugün açıkanmıştır.
devamını gör...
şu anda önemli olanın akp'ye ve rte'ye oy veren kararsız seçmenin ikna edilmesi olduğunu tekrar hatırlatmak isterim. %51 oy verilen bir adamın karşına kılıçdaroğlu'nu çıkararak nasıl ikna edilecek bu seçmen? hele rte'nin ve kurmaylarının yıllardır tanıdığı bir rakibi çıkarmak daha da sıkıntıdır bence. unutmayın, kazanacak bir adam lazım. evet, adam iyi olabilir, kararlı olabilir vs. vs. ama önünüzde yenmeniz gereken bir kişi ve onun için seçmenin ikna etmeniz gereken en az %51'i var.

objektif bakarsak 2. turda kılıçdaroğlu %51 alır mı? herkes rte yerine kola kutusu da olsa kola kutusuna verir mi? mantıklı düşünün.
devamını gör...
altılı masa açıkladığı adayla dedi ki bizim oyumuz da rte'ye
devamını gör...
kazanacaktır diye düşünüyorum.
devamını gör...
kilicdar oy vermeyi unutmasa bari..
devamını gör...
tam olarak arzu edilen olmayan fakat hay allah kahretsinlik de olmayan durum. iyi parti'nin önerisiyle iki başkanı öne çıkarıcı, seçim sürecinde etkili olacakları bir şartta uzlaşıldı. halkın bir miktar da olsa isteğinin olması günün sonunda kılıçdaroğlu'nun elini kuvvetlendirir. seçim süreci boyunca da kılıçdaroğlu'nun iç anadolu ve doğu anadolu'da miting yaptı mı yanına mansur yavaş'ı, karadeniz, ege ve akdeniz'e indi mi yanına ekrem imamoğlu'nu, güneydoğu'ya gitti mi yanına hdp'den kamuoyunun tepkisini minimum çekmiş isimlerden birini alması seçimi kazanma ihtimalini ve aradaki farkı arttırır.
*
burada belirtme ihtiyacı duydum, açıkçası hdp benim pek güvendiğim ve yol yürünmesini istediğim bir parti değil. akp ile pek farklı görmüyorum ve uzun vadede bu ülke lehine bir şey yapacaklarını düşünmüyorum fakat halkın rağbet etmesi adına deva partisi, gelecek partisi gibi akp artıklarıyla da yol yürünüyor. insan ister ki chp ile iyi parti'nin bir iktidarını görelim, iyi parti irticacılara chp pkkcılara göz kırpmasın ama her şey istendiği gibi olmuyor. alenen irticacı ve pkkcı partilerin oylarını topladığınızda çoğunluk ediyorsa mecburen bu kanatları temsil eden partilerle bir araya gelmek gerekiyor. ben daha önceki entrylerimde de yazmıştım, demokrasinin türkiye'de verimli ve ülkeyi kurtarıcı bir sistem olduğunu düşünmüyorum fakat ülkede şu an demokrasi var ve kurallar böyle işliyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"6 mart 2023 millet ittifakı adayının kılıçdaroğlu olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim