şimdiye kadar gördüğüm en zarif ve izlemesi güzel spor.
devamını gör...
bale ve buz pateni.. izlerken bu kadar huzur veren çok az şey var gerçekten. bu iki alanla uğraşan insanların içinden zarif olmayan birini görmedim daha erkekli kadınlı hepsi kuş gibi süzülüyor. keşke yapabilsem dediğim tek spor..
devamını gör...
izlemesi çok keyifli ama yapılması çok zor olan spor dalı.
devamını gör...
hem dans hem buz pateninin birleşimi olan uzun zamandır ilgi duyduğum spordur. ama keşke türkiye' de daha çok ilgi görse
devamını gör...
bir zamanlar trt'nin vazgeçilmez içeriğiydi.
bilin bakalım sonra ne oldu?
ta daaa siyasal islam.
devamını gör...
(bkz: katarina witt) çocukluğumuz bu ablayla şenlenmişti.
devamını gör...
bir spordan daha fazlası olmasına rağmen spor olarak kabul etmeyen bir azınlığın olduğunu öğrendiğimde şaşırdığım spor. spor olarak kabul etmemek nedir ya, saatlerce buz üzerinde antrenman, workoutlar, inanılmaz diyetler, artı cimnastik yapabilme kabiliyeti, artı dans...
devamını gör...
büyülenmişçesine ve de imrenerek izlediğim, beni ekrana kilitleyen spor alanı. trt spor'da seçmeler gösteriliyor birkaç gündür. gerek sporcuların kıyafetleri gerekse dansları o kadar güzel ve zarif görünüyor ki sabahtan akşama kadar oturup izlesem sıkılmam. keşke ülkemizde de ilgi gören bir alan olsaydı.
devamını gör...
artistik hareketler eşliğindeki buz patenidir.
devamını gör...
bir zamanlar yaptığım ve en sevdiğim zarif ve klas spor dalı.
devamını gör...
spor aslında ama bence tam bir sanat, enfes gösteriler içeren, dansı da içeren spor.
devamını gör...
çocukluğumdan beri bıkmadan hayranlıkla izlerim.
en sevdiğim çiftin videosunu paylaşmadan duramadım. tessa ve scott. hatta netflixte spinnin out dizisi için bu çiftten ilham alındı diye duymuştum.
devamını gör...
buz patenini bundan yıllar önce denemiştim( neredeyse 9 yıldan fazla oldu) ama sınıfta kaldım.. bizim evin orada bir buz pateni alanı vardı.. heves ettik bir gidelim dedik.. kesinlikle hiç denemediyseniz, ayagınıza patenleri giyip alana çıkmayın.. patenlerle dengede durmak çok zor.. kayıyorsunuz.. pateni sürmek değil ama düşmek garantili..

patenin altındaki kızaklar çok ince.. yani gerçekten eğitimini almak gerekiyor dengede kalabilmek için.. bir de ben dengeli kiloya sahip olunması gerektiğine inanıyorum dengede kalabilmek ve rahat hareket edebilmek amacıyla. binevi bale ile aynı kulvarda vücut esnekliğine sahip olmak lazım.. hatta baleden daha fazla risk alıyorsunuz.

eğlenceli.. ama cocuk yaşta eğitimini almaya baslamalı..
devamını gör...
buza yapışa yapışa zar zor öğrendiğim bu olayın, estetik bir şekilde adeta sanat ile sporun harmanlanmış hali olması, ve her seferinde hayranlıkla izlediğimdir.
insan sınırlarını bilmeli, havada ve suda ve karada tamam ama buz bana göre değil.
profesyonel gerçekleştirene de ayrı bir saygım var.
devamını gör...
alternatif bir gerçeklikte yaptığıma inandığım spor. küçüklüğümde birkaç kere gitmiştim ama hayal meyal hatırlıyorum. hep yapmak istediğim, her yarışmasını hayran hayran izlediğim, düşününce bile içimi kıpır kıpır yapan bir dal. birkaç ay önce artık bu konu hakkında bir adım atmak istediğime karar verdim ve buza çıktım!!!

cidden hayatımda geçirdiğim en iyi 40 dakikalardan biriydi. tüm dertlerimden sıkıntılarımdan arındığım, huzurlu geçirdiğim 40 dakikaydı. yanımdaki arkadaşım da çok şaşırmıştı bu kadar mutlu olmama, 5 gün dalgasını geçti. ah keşke bu kadar pahalı olmasa da bunu düzenli bir spor olarak yapabilsem. ama daha pateninden başlıyor uçuk fiyatlar... yine de kendime verdiğim minik sözlerden biri bu paten işini geliştirmek. o zamana kadar böyle ara ara gideceğim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"artistik buz pateni" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim