bir dönemlerin (özellikle 2010'lar) modası olan, şimdiki neslin yüzüne bakmadığı tişört çeşidi. ama benim gibi gurmeler hala baskılı tişört giyiyordur. tişört hane'nin kendi tişörtünü tasarla diye bir özelliği var oradan kız arkadaşınıza da bir jest yapabilirsiniz. kaptınız yine ipucunu köftehorlar.
devamını gör...
bakın ben 39 yaşında bir adamım. sırtında hayvan gibi anime baskısı olan tişörtü hiçbir baskı altında kalmadan seve seve giymekteyim. siz sevmiyorsanız üstüme atabilirsiniz.

baskı esprisi yapmamıştım aslında ama arada iyi kaynamış o da.
devamını gör...
bazıları yıkanınca bozuluyor yani baskı kalitesi önemli
devamını gör...
isteyen istediğini giysin ya, kime ne?
sen beğenmiyorsan giyme, bu kadar basit.
benim tarzım değil pek, genelde her markanın bulabilirsem basic modellerini tercih ediyorum.
olursa sadece ufak bir logo yani, o kadar.
ama baskılı tişörtlerim de var, çok seviyorum.
devamını gör...
aklıma dükkanın camına “düşünce ve inançlar hariç her şeye baskı yapılır” yazısı yazan baskıcıyı getirdi. işte bu da böyle bir anımdır.
devamını gör...
bu bir şey mi? son derece normal bence..
babet çoraplı, dar ve kısa paçalı palyançolar etrafta dolaşırken...
devamını gör...
son zamanlarda paramı harcadığım bir şey. artık almamak için gezmiyorum da dükkan dükkan.

en çok önünde küçük bir baskı olup arka kısmı full baslı olanlara bayılıyorum.

yaşımı küçük göstermeye bu tişörtlere borçluyum. teşekkürler.
devamını gör...
çoluk çocuk pek sever bu tişörtleri.
üzerinde anlamsız çizgi film şeyleri oluyo genelde.
devamını gör...
ergenliğimin ticari girişimidir. esnaf oğlu olarak üniversitede dümdüz maaşlı geçinme ve ticaretsizlik canımı hayli sıktığı için bu işe girmeye karar verip, diğer arkadaşlarımı da ortak olarak almıştım. halen piyasada hatrı sayılır olan influencer kuzenime ilk reklam yaptırdığımda siparişlerin hızına yetişemezken bir yandan da lamborghini’mi ne zaman alacağımı düşünüyordum. işler güzel gitmeye devam ettikçe nakış baskı da ekledim. sonra staj için 6 aylığına gemiye gittiğimde işler karman çorman oldu ben de noktaladım direkt.

düşük sermayeyle sadece birkaç bağlantı kurarak yapılabilecek bir iş. daha iyi bir fikirleri yoksa genç arkadaşlara para değil tecrübe kazanmak için tavsiyemdir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"baskılı tişört" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim