roman / edebiyat
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

haruki murakami'nin ilk kez 1988'de yayınlanan kitap, türkçe'ye 2020 yılında çevrilmiştir.
the rat serisinin 4. kitabı ve belki de en iyisi.
muazzam bir akışı var kitabın. çok özlemişim bu akışı yakalamayı. murakami'nin türkçeye çevrilen tüm kitaplarını okusam da sahilde kafka başka bir yerdeydi benim için artık dans dans dans da başka bir yerde. müthiş güzel bir kurgu ve olay örgüsünün yanında serinin son kitabı olması ve olayların nihayet bir sona bağlanması da bende bu duyguyu açığa çıkarmış olabilir.
soluksuz bir okumaydı neticede. 528 sayfa kitap bir günde bitti.



" sanki soluk mavi mürekkep çözeltisinde bir gün boyunca tutulduktan sonra oradan çekilip alınmış gibi varlığı bir uçtan diğerine başarısızlık, yenilgi ve hayal kırıklığının gölgesiyle boyanmıştı."

devamını gör...
benim için yeri ayrı olan bir kitap. ilki parfümün dansı elbette.

kitabın ilk kelimesinin ilk dört harfi bütün sihrin düğümlendiği birini işaret ediyor bana. o kişi diyor ki "dans et! zira hayat bir jitterbug dansı"

seni seviyorum sihirli kadın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dans dans dans" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim