düz ara maldır. elindekini kıymetini harbinden bilmez.

bakın ben erkeğin insan haliyim. ama arada diğer türler ile de pek fark yok. ben size köpeğin erkeğinden söz edeyim.

iki tane köpeğimiz var. malaklı cinsi. dişi olan kızana geldi. yaklaşık bir haftadır yabancıya gitmesin herhangi bir sokak serserisi kırma bir köpek disiye binmesin diye erkeğin yanına bağlıyoruz ve bir haftadır bunlar kurlaşıyor artık so iki gündür dişi tam kıvama geldi. arkasını dönüyor kuyruğunu çekiyor ama bizim zamparada iş yok. neyse gece olunca mecburen kapalı bir yere çektik dişiyi. şimdi bizim zampara tabanı yanık it gibi bağlı olduğu ağacı dolanıyor. sabaha kadar arar durur. onu beceremeid bu gece benim kulakları becerir, buna eminim.

ulan bir haftadır dibibdeydi pezevenk.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erkek cinsi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim