bir şekilde karşı cinsi etkilemek için yüzlerce metot geliştirirsiniz, en doğru olduğuna inandığınızı denersiniz ve bu ilk seferde olmayabilir/tutmayabilir. bu durumda asla yılmak yok, daha ilginç ve değişik metotlara başvurun, konuşurken hareketlerini takip edin sohbetini edip, illa ki sohbeti yönlendireceği bir konu olacaktır o yönlendirmiyorsa siz yönlendirin, yazışırken ilgisini çekebilecek konular açın, ansızın beklemediği anda ona onu özel hissettirecek güzel ve hoş hareketlerde bulunun (yer, zaman ve mekanın önemi elbette önemli bir konudur ama siz zaten bunun farkındasınız), ilerleyen süreçlerde onu bir yerlere davet edin, sıkacak, bunaltacak hiçbir davranışın içine girmeyin, daima konuşkan, cıvıl cıvıl ve renkli olmayan çalışın, espri ve şaka yeteğinizi geliştirin vs. her zaman kendinize güveniniz tam olsun, çünkü karşı cins kendini bilenden, güveni yüksek ve emin olan insandan hoşlanır, en azından bu büyük bir etkendir.
devamını gör...
hayvanlar da kur dediğimiz insanlarda testesteronun verdiği yetkiye dayanarak yapılan fevri, vahşi ve etkileyici dans ve hareketler.
devamını gör...
bunu kuşlardan daha güzel , daha göze çarpan, ve kuşlar kadar emek veren hiçbir canlı yoktur.
bir yıl boyunca hazırlık yapan kuşlar; var ah dişiler ah siz olmasanız ne teker bulunurdu ne para ne değerli taşlar sadece avlanır yer içer yatardik ne yaptıysak sırf sizin için.
devamını gör...
başlığı açan betayı dinlemeyin ey ahali dişiler size muhtaç siz değil.vahsi dünyada ayak uyduramayan dişiler olur erkekler zaten vahsidir.
devamını gör...
şahanesini tavus kuşunun erkeği yapar.

devamını gör...
ona bir anda büyüyebilen küçük sürprizler yapın

fesatlar için
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
etrafında dönerek zeybek oynayın, kaçarak uzaklaşacaktır. taktik maktik yok bam bam bam.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"karşı cinsi etkilemek için taktik yapmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim