bir ira sachs filmidir.
3 gündür falan bitirmeye çalışıyorum bu filmi. ne diyeceğimi de bilemiyorum gerçekten. rusya- ukrayna- amerika gerginliklerine gönderme varsa hiçbirini anlamadım :d.

amerikalı yaşlıca bir adam genç ve güzel rus kadınla evlenir. adamın orta yaşlı, evli ve baba adayı oğluna ablamız aşık olur. adam da buna karşı boş değildir. ateşli sevişmeler cereyan eder ama beyefendide üvey annesini alıp kaçacak göt tabii ki yoktur. her şeyden habersiz gariban hamile karısıyla kaldığı yerden devam eder. babayla üvey annenin de o kadar birbirlerine yabancılaştıkları abuk bir ilişkileri vardır ki herif de takmaz oğluyla aldatılmayı. o da başka kadınlarla takılıyordu zaten. öyle yaşanıp gidilir.

allahım ne bir hikaye ne bir anlatım, hiçbir şey etkilemedi filmde beni. hikaye kadar kabız bir üsluptu bana kalırsa.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"forty shades of blue" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim