bu soruyu kendinize mutlaka sormalısınız: herkesin beni sevmesi mümkün olabilir mi?

savunduğunuz hayat görüşü, yaşadığınız hayat, hatta o gün dışarı çıkarken giydiğiniz kıyafetin rengi bile birilerinin sizi sevmemesi, beğenmemesi için yeterli bir sebep olabilir. herkesin onayını almaya çalışarak yaşamaya kalkarsanız, hayatınız insanların peşinde telef olarak geçer.

ve daha da kötüsü, sizi sevmeyenlere kendinizi beğendirmek için harcadığınız emek, sizi seven ve özleyenlerinize ihanettir. onlara ayıracağınız zamandan ve ilgiden çalmaktır.

netice itibariyle kimseyle el ele verip kahkahalar atarak kırlarda koşmak zorunda değilsiniz ve fakat emeğinizi sevmeyenlerinize yaranmak için değil, sevenlerinizi mutlu etmek için harcayın.
devamını gör...
ben cumhurbaşkanı değilim, gözünü boyamak zorunda olduğum, kendimi sevdirmek zorunda olduğum bir halkım yok. herkesin sevgisini kazanmaya çalışan ya yalnızlıktan geberiyordur ya da hepsinden bir çıkar bekliyordur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"herkesin sevgisini kazanmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim