başlangıç seviyesindekiler için özellikle sitcom diziler çok geliştirici.
-the office
-brooklyn nine nine
gibi diziler izlenebilir ve bir çok dizinin istediğiniz bölümde geçen kelimeleri için de diziyle öğren sitesine bakmanızı öneririm.
devamını gör...
(bkz: friends)
devamını gör...
oblivion filminin ingilizcesi çok basit gramer kurallarından oluşa anlaşılır bir ingilizcedir. başlangıç seviyesindeki öğrenciler için gayet uygun.
devamını gör...
en kolay ingilizce dili olanlar;
seinfeld ve modern family. ama ardından the office, friends, b99 hatta himym’da gelebilir.
devamını gör...
how ı me your mother, breaking bad.
devamını gör...
friends, the big bang theory, two and half man bana en çok yardımı dokunan dizilerdi
devamını gör...
eğer yds gibi bir sınava hazırlanıyorsanız (bkz: house md) paragrafların yarısı hastalıklarla ilgili olduğundan farkında olmadan kelime haznenize tıp terimleri kazandırmış oluyorsunuz.
devamını gör...
community,how ı met your mother, friends,.
devamını gör...
dizi izleyerek konuşmanız gelişmez. konuşmadan konuşmanız gelişmez.
devamını gör...
breaking bad. özellikle skyler hanımefendinin diksiyonu inanılmaz net, temiz ve akıcıdır. çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. kelimeler çok anlaşılırdır. sitcomlar bence pek mantıklı değil bu konuda çünkü espriler ve mizah başlangıç seviyesi için kafa karıştırıcı olabilir hele ki alt yazılı izleniyorsa.
devamını gör...
dizi izlemek ingilizce konuşma becerinizi geliştirmez, dinleme becerinizin gelişmesine katkıda bulunan unsurlardan sadece biridir. konuşma becerisini geliştirmek için farklı teknikler mevcuttur.
bunların dışında ingilizce dilinde seyredilen dizi, film, video vs. bu becerinizin gelişmesine sunacağı katkı hemen hemen aynıdır. dizi ismi vermek hele ki ingilizcede olmayan ' ı ' harfi ile tarif etmek de ingilizcenin dibine seyahat olmuş. :)
devamını gör...
the walking dead başlangıç seviyesi için ideal yavaş konuşuyorlar alt yazıyı kolayca okuyup anlayabilirsiniz bazı yoldaşlar b99 demiş b99 da biraz hızlı konuşuyorlar özelliklede jake o yüzden biraz zorlanabilirsiniz alt yazıyı takip etmekte
devamını gör...
(bkz: dizi izlemek için bahaneler)
devamını gör...
hiçbir dizi ingilizce konuşmanızı kolaylaştırmaz saçmalamayın. ancak kelimelere ve aksana kulak aşinalığı yaratacağı için anlamayı kolaylaştırır.
olay çok basit arkadaşlar, konuşmayı konuşmak kolaylaştırır. başka yolu y o k.
devamını gör...
izlemedim ama friends çok öneriliyor
devamını gör...
izleyerek konuşma gelişmez, "dinlediğini anlama" gelişir.
konuşmanızı geliştirmek istiyorsanız o dili bilen birileriyle karşılıklı konuşun.
mesela lucifer.
d: lucii honey, şunlara some example ver.
devamını gör...
peppa pig. o da çizgi dizi. ciddiyim bu arada, ingilizceniz a1 falansa işe yarar. a2 ve üstü için güzel diziler önerilmiş yukarıda zaten onlara bakarsınız.
devamını gör...
size tavsiyem haber kanalı dinleyin dizi değil. diziler halk dilidir ama bizim trt gibi ejnebi kanalları istanbul ingilizcesiyle konuşur. hızlı geliyorsa yayını kaydedip 0.8 hızla dinleyin sonra da aynı cümleleri kendiniz kurun. ağzınızdan çıkmazsa konuşamazsınız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ingilizce konuşmanızı geliştirecek dizi önerileri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim