cumhuriyet gazetesi yazarı.
devamını gör...
bir hıristiyan masalı adlı kitabın yazarı. tarih araştırmacıları için okunması elzem bir kitaptır. kimin söylediğine değil ne söylediğine bakın.
devamını gör...
elif şafak olayından sonra adını duyduğum 1951 doğumlu türk yazar, gazeteci olarak tanınır.

elif shafak'ın neredeyse her romanını okumuş biri olarak onun alıntı yapacak kadar yetersiz bir yazar olduğunu düşünmüyorum zirâ yarattığı kitap karakterleri sanki gerçek insanlar gibi canlı anlatıyor.

yazarın bazı kitapları

sinek sarayı
bir gün gece
gülün öteki adı


aşk, her şey söylendiği için biter.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
geçe gün kendi beyanına istinaden cinsel eleştiri getirdiğim aysel'i göklere çıkarttın,şimdi de elif şafak'i edebiyat literatürüne soktun.
sana tavsiyem kitap okumak kitap okumak değildir ,kitap okumak entelektüelliğe adımdır, elif şafak bırak entelektüel olmayı ,sınıf aydını entelijansiya sıralamasına bile girmez.

önce iskender'i roman diye yutturdu , sonra mevlana'yı yüceltti, domates biberle halbuki mevlana hıyar severdi pütürlü, iri bademli .
''mevlana domates yedi mi?21.10.2009
nihat behram. ''(sol haber makalesi.
ben kitap tavsiyesi yapmam , sol tarafın en büyük 2 basımcısından birinde gece editörü idim , okuduğum kitabın haddi hesabını ben bilmem , kitap tavsiyesi yerine sözlükte ki başlıklara yazarken aklıma gelirse o olayın bir kitapta ki yerini yazarım, bu tip sözlüklerde verilen kitap tavsiyesi binde bir bir değer bulmaz ..
elif şafak küçük burjuvaya bile hitap etmez, kime eder ,migros'tan-carfur'dan ,avm'den alışveriş edip ,şezlongda güneşlenen kesime hitap eder.
ahmet altan'da aynı idi kitapları yaysat'ın büfelerinde ne alırsan 1 lira pozisyonuna düştü,herkes merak eder ahmet altan bu ülkeye niye düşman diye olmasın mı adamın kitabını alan yoktu , nane sakızı fiyatına gitti kitapları.
elif şafak'ın da yok ,şişirme satışlar.
bunları bize yazar diye yutturmaya çalışıyorlar ,yiyen yiyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mine kırıkkanat" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim