nickini görünce bir tuhaf hüzün kapladı içimi. acı bir tebessüm oluşuverdi yüzümde. böylelikle teşrif ettim nickaltına. bu kadar kasvet yeter efenimm.. olgulara oldukça farklı bakabildiğini, bolca okuyup, izlediğini yazdıklarından anlayabilirsiniz. tanımlarının bol, zihninin duru olması temennisiyle..
devamını gör...
güzel mahlas...
devamını gör...
mahlasmış. iyi yazmalar efenim de ş harfi bulunan klavyede ı harfi yerine i harfi kullanmayı bir türlü çözemedim beni ilgilendrmez tabii ama merakımı yansıtmazsam olmaz.
devamını gör...
mahlasını görünce bende "sen öldüysen, nasıl benimle konuşuyorsun? yoksa ben de mi öldüm? ben de öldüysem, şu an nasıl oluyor da dünyada oluyorum? yoksa dünya sandığım yer ruhlar alemi mi? ayrıca ben muazzez miyim? bi kere ben kadın bile değilim ki?" diye bissürü soru sorma isteği uyandıran yazar.
devamını gör...
keyifle sohbet ettiğim meslektaşımdır kendisi. hayat ona hep güzellikler sunsun.
devamını gör...
nickini görünce içimde bir miktar burukluk oluşan yazardır.
devamını gör...
muazzez gittin, aslında hiç gelmemiştin...
devamını gör...
ya bir romanın satırları ya bir şiirin dizeleri ya da klasik bir türk filmi repliği gibi duran bir yazar rumuzu. bu muazzez her kimse, kendisine derin bir tutku ve imkansız aşk mı beslenmiş? aşkı karşılıksız mı bırakmış? kendisini seven adamı hor mu görmüş? kendisini canı pahasına seven adama ıstırap mı çektirmiş? aşkından karasevdaya mı düşürmüş ya da verem mi ettirmiş? yani bu muaazez'in iyi şeyler yapmadığı kesin.

öyleyse allah müstehakını versin senin muazzez, sevene de böyle yapılmaz ki!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"muazzez ben öldüm zaten yaşiyor da sayilmazdim" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim