öne çıkanlar | diğer yorumlar

bir kurt vonnegut kitabıdır.

kurt vonnegut bu kitabın kendi yazdığı önsözünde bir değişim geçirip artık roman ya da öykü yerine tiyatro metinleri yazmaya karar verdiğini söyler. gerçi bu kararı uzun süreli olmaz ama bu süreçte bize mutlu yıllar wanda june isimli bu kitabı kazandırır.

kurt vonnegut benim için her zaman en sevdiğim ilk on yazar arasındadır. hatta o kadar severim ki kendisini birçok kitabında paragraf sonlarında kullanmayı adet edindiği so it goes sözü bir dövme olarak vücudumda yer alır.

bu kitapta bir avcı bir savaşçı olan harold ryan ve arkadaşı albay looseleaf harper uzun süreli bir kayıp olma zamanından sonra geri döner. eşleri onların öldüğüne inandıkları için hayatlarına devam ederler.

kitabın kahramanı olan harold ryan eve geldiği zaman oğlu paul'ü büyümüş olarak bulur ama sorun bu değildir. eşi penelope ryan dokror norbert woodly ile nişanlanmıştır.

savaş ve barış, erkek ve kadına, öldürme ve affetmeye dair muhteşem bir tiyatro metnidir mutlu yıllar wanda june. bu arada wanda june ölü bir kız çocuğudur ve aslında harold ryna ile hiç alakası yoktur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mutlu yıllar wanda june" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim