bende nedensiz bir heyecan, bir merak ve hemen bakma isteği uyandıran olay.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

şöyle bir bildirim ise tadından yenmez. *
devamını gör...
sözlüğe her sabah girdiğimde bazen 10-20 arası ,bazen 0 olan güne motiveli başlama veya demoralize başlama durumudur. hiç böyle 230 lü bildirimleri görmedim nasıl bir ego patlaması yaşatır acaba.
devamını gör...
beni mutlu eden şeydir.
devamını gör...
(bkz: kafasözlüğegirincebildirimgörmemek)
devamını gör...
bazen acelem varken bile sırf onu görmek için giriyorum beğenilme arzusu hoşuma gidiyor hadi şimdi bunu da beğenin bu gariban sevinsin
devamını gör...
her insanın hoşuna gidecek olay. takdir edilmek güzeldir. seri artıcıları saymıyorum.

normal şartlarda mutlaka birkaç 10 adet bildirim olur ama şunu gördüğümde gerçekten şaşırmıştım:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
beni çok mutlu ediyor. burda yazdığım şeyin misal zonguldaktaki birine van ' daki birine dokunuyor oluşu, ve görmüş olması yazdıklarımı, beni mutlu ediyor. kafa sözlükte coğrafya zaman ve mekan yoktur. iyiki...
devamını gör...
tebessüm sebebi. hele mesaj atan varsa...
devamını gör...
zevk verir. egomuzu tatmin etmenin oldukça kolay ve ucuz bir yoludur. onun için bol bol artılayalım birbirimizi sayın yazarlar. güldürelim yüzleri. sadece, okumadan önce oy atmayalım ki herkes hakkını alsın.
devamını gör...
benimle benzer düsünceleri paylaşan insanların olduğunu hissettiriyor,mutlu oluyorum.
devamını gör...
tek tek bildirimlere girip,kim hangi tanımımı beğenmiş- favlamiş diye baktığım güzel bildirimciklerdir. gerçekten de tek tek bakarım öyle de bir ruh hastasıyım.
genelde bildirimler de görünen her yazarın profilini girip inceler, eğer profilindeki yazıları beğenirsem takip ederim. bir nevi sözlükte yeni yazarları da keşfetmenizi sağlayan bildirimlerdir de denilebilir. bir diğer güzel özelliği ise beğeni aldıkça yazma şevkinizin oluşması, moral ve motivasyon açısından yazdıkça yazmanızın gelmesidir.
bir de 2 ay önceki ruh halinizle şimdiki ruh halinizi görmenizi, böylelikle de kendi tanımlarınızı bir kere daha gözden geçirmenizi, eklemek istediğiniz bir şey var ise eklemenizi sağlar.
eee daha ne olsundur, beğenin gari.
devamını gör...
bildirim mutluluğu diye bir şey var.
devamını gör...
genelde en fazla 3-4 tane oluyor. sanırım çok iyi yazamıyorum. bazen saçmaladığım da doğrudur. ama yine de bildirim ışığını yakanlara teşekkürü bir borç bilirim.
devamını gör...
ben görünce çok mutlu oluyorum.
devamını gör...
bildirim görmek güzel ama mesaj görmek daha da güzel:) çok güzel, nahif insanlar var sözlükte. bu da ayrı bir mutluluk verici:)
devamını gör...
millet ne hayatlar yaşıyor dedirten tanımların olduğu başlık. 400'ler 600'ler ne vicdansızlar? okunmadan atılmasın tabii o oylar ama şu tabloya uyanmak da sorgulamadan tebessüm ettirir sanırım. bilemedim.
devamını gör...
başlıktaki beğeni sayılarını görünce moralim bozuldu.

bu bana biraz abartılı geldi yani.

neyse keyif çayı içeyim.
devamını gör...
aynı şekilde karşılık vermeye çalıştığım bildirimler ama bazen yetişemiyorum, affola.
devamını gör...
ben dahil insanın içini hoşnut eden bir yanı vardır bu yüzden bildirim gitmesi adına başlıktaki bütün entrylere artı oy atıyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük’e girince bildirim görmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim