ikinci dünya savaşından bu yana ilk kez 2020'de, corona virüs nedeniyle iptal edilmiştir. geçmişte antalya'da beş yıl kadar aynı isimle bira festivali düzenlenmiş, sonrasında tamamıyla iptal edilmiştir. istanbul'daki oktoberfest hala aktif zannediyorum.

ayrıca #148641 no'lu tanımda, uzaklaşmış kıymetli yazarımız 60 percent ile tanışma hikayemize de konu olmuş festivaldir.
devamını gör...
festival gibi festival.
ooohh şöyle litrelik kulplu bardaklardan.
köpüklü köpüklü. eeööhhh, önce büyük bir iki yudum sonra dil ile dudakların altını üstünü yalamaca.
devamını gör...
pandemi bitsin ilk gitmek istediğim festivallerden biri *
edit: festivalin linki burada
devamını gör...
kac ay oncesinde reserveniz yoksa, bira icmek icin gece 11-12 olup, herkesin dagilmasini beklediginiz festivaldir. kusmuga dayanikliliginiz yoksa da, gece 11-12e kadar beklemeyin. ben kusmuga dayandim, gece 12de birami icmistim. *
devamını gör...
lannnnn lannnnnnnnnnnnnnn allahsızlar... bizim burada mı? kıçıkırık konserleri içki içilir diye yasaklıyorlar...

zoooombieeeeaahh zooombieahhh

devamını gör...
türkçesi ekim festivali olan, bira festivaliyle lunapark temasını birleştiren, dünyadaki en büyük (bkz: halk) festivallerinden biri.

(bkz: volkswagen'a binip volksfest'e gitmek)*

vikipediye göre, ekim ayının ilk pazar gününü kapsayacak şekilde toplamda 16 gün sürüyormuş. sonrası zaten cadılar bayramı ve akabinde noel mevsimi... adamlar eğlenmeyi biliyor arkadaş. ek olarak, bu yıl 20 eylül'de başlayacakmış.

istanbul'da yapılan oktober festimsi şey almanya'daki öz hakiki oktoberfest'ten daha pahalı olacak muhtemelen. önceki yıllarda pek çok şikayet okumuştum. türkiye'de hiç böyle beyaz yaka silkeleme odaklı etkinliklere gitmedim. ama avrupa'da oktoberfest dahil pek çok etkinliğe katılıp envai çeşit lezzeti tattım. fırsat olsa da yine gidebilsem. herkese tavsiye ederim.
devamını gör...
her sene niyetleniyorum. ama şengene randevu bulamadığım için bu sene de yalan oldu. seneye umarım.
devamını gör...
bir gerçekki ekimde başlamaz
devamını gör...
sözlükten 3 kişi toplaşıp gideceğiz. en iyi biracıları topladık. nikleri bende saklı.
devamını gör...
bugün sabah saat tam 09:00 da kapıların açılmasıyla resmen başlamış bira festivali. avrupa ' nın en büyük festivallerinden biri. bu yıl 6 milyon kişinin ziyaret edeceği tahmin ediliyor. bir litrelik bira, 15,80 euro imiş, çok pahalı imiş çünkü almanya ' da 8,88 euro içinde 20 0,5 lt biranın olduğu kasa bira satılır.

ama tabii bu önemli bira festivalinin bir parçası olmak, çok önemli. o yüzden fiyatlar ne olursa olsun çok insan mutlaka gidip iki üç bira içer...

bi de rezervasyon yaptırmazsan pek çok bira çadırına giremezsin, çok dolu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim