adamlar bu kadar çok allah diyerek bu kadar çok usulsüzlük yapıyorlar ki . ve ne utanma var nede herhangi bir ceza sonra memlekete bu insanlar hizmet bekliyoruz ne günlere geldik biz .

denizli büyükşehir belediye başkanı bülent nuri çavuşoğlu, "akp milletvekili cahit özkan'ın yanında ve emrinde çalıştırdığı personelin maaşını denizli büyükşehir belediyesi’ne ödetmesini, üstüne üstlük devlet memuru yapmış.

buradan
devamını gör...
şoförünü milletvekili yapan bile var, liyakat be kardeşim.
devamını gör...
lan adamlar apoyu meclise sokacak, ülkenin yönetim şeklini değiştirdi, torpille birini işe almış falan aştık artık oraları, şaşıran mı var. 25 sene önceki level 1 yolsuzluk seviyesi bu. şuan işi arşa çıkardılar.
adamlar devlet dairesine jakuzi yapıp eskorta orda çakıp içerde duş alıp, tüm maliyeti devlet bütçesine yansıtıp üstüne pişkin pişkin tatlı yiyorlar. biz diyoruz ki ağzını sildiği peçeteyi akrabasının şirketinden almış.
seviye çok değişti aloo, teröristleri halkın arasına saldılar. bu heriflerle iç içe yaşıycaz. sizden okulunu okuyup sınavla giremediğiniz yere terörist yerleştirecekler. daha ötesi var mı.
devamını gör...
bu dünya, şoförünü milletvekili yapan devlet büyükleri bile görmüştür, o, neden olmasındır ?!..

(bkz: yeliz)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"özel hizmetçisini devlet memuru yapan zihniyet" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim