aileler tarafından olmanın kutsal sayılacağı memurluktur. devlet memuru olursan hayat senin için çok kolay olacak zannedilir.

genelde devlet memuru olmak torpille sağlanır.
devlete sırtını yaslayacaksın abicim yhaaa.
devamını gör...
günümüzde hükümet memurluğuna evrilmiştir.
devamını gör...
fotokopiyi en az 3 kişi çeken veya bilgisayar da solitare, 101 gibi oyunlar oynayan, vatandaşa bağıran, genelde elinde kupa bardak, takım elbise ile gezen, müdürünün müdürününün müdürü sistemine tabi tutulan, kitledir. içlerinde iyi olanları da bulunur yani iyi huyludurlar.
devamını gör...
olamadığıma yandığım iş.
hayatta her şey nasip kısmet.
devamını gör...
her günüm lanetlemekle geçiyor, arkadaşlar size önerim yapmayın hayatınızı mahvetmeyin. dıştan zannediliyorki memurlar da hayat tıkırında mis oturdukları gibi maaş alıyorlar falan , yapabileceklerin sınırlı . benim gibi çılgın biri söylüyorsa dikkate alinmaliiiii!!!!!!!!
devamını gör...
özel sektörde çalışandan çok azıcık daha iyi şartlara sahip oluyor olma ihtimali olduğu için sevilmeyen kişidir. 2-tamamının torpilli olduğunu düşünenlerce illallah dedirtilmiş insandır.
devamını gör...
nam-ı diğer 657'li.

yapmayın etmeyin diyenlere istifa etmeden inanmayın.
devamını gör...
35 yaşında olmamdan dolayı olamadığım kademedir. özel sektörden devam.
devamını gör...
yüzde 90 oranında aldığı maaşı hak etmeyen, kaynak israfı.
devamını gör...
13 yıldır yaptığım vazifedir.
devamını gör...
ileri düzeyde olanları kastetmiyorum, vasat işlerdeki memurlar için, yine istisnalar hariç, bir yeteneği, sanatı, mesleği olmayıp, risk almayayım maaşım garanti olsun diye kapak atılan meslek. dijitaleşme ile 50 yıl içinde böyle bir sınıf neredeyse yok olacaktır.
devamını gör...
ülkemizde yaklaşık 7.5 milyon kadar vardır.

bu 7.5 hariç çalışan nüfus 50 milyon kadardır. işte bu 50 milyon, bu 7.5 milyonun milyonun maaşı da ödensin diye vergi verir.
devamını gör...
devletin daha doğrusu kamunun işlerini görmekle yükümlü çalışan sınıfı. 2020 yılı verilerine göre ülkemizde 4.7 milyon kamu çalışanı bulunmaktadır, bunlardan 2.9 milyonu kadrolu yani klasik memurdur. nüfus müdürlüğündeki o herkesin nefret ettiği veznedar, polis, mühendis, savcı, bakan yardımcısı...
devamını gör...
efendim malum pandemi sürecinde en rahat eden gruplar arasında görülüyor bu insanlar. pandeminin başladığı geçen sene mart ayında idari izinli sayılan kronik rahatsızlığı olan memurların idari izinleri devam etmekte. yaklaşık 13 ay oldu. umarım kendilerini izole edebiliyorlardır. allah şifalarını versin.

yalnız şöyle bir tespit yapmak isterim. çalıştığım dairede 10 kişiydik. 3 arkadaşımız kronik rahatsızlıkları sebebiyle 13 aydır aramızda değiller maalesef. ancak sosyal medyadan takip ettiğimiz kadarıyla halı sahalarda top oynamaktan, o şehir senin bu şehir benim gezmelere kadar her yol mevcut. ramazan başında yayınlanan genelge ile de 3 arkadaşımız daha yaklaşık 2 haftadır bizimle beraber değil ve dairede 4 kişi kaldık. bunlardan biri de emeklilik dilekçesi vermek için birkaç kişinin işe dönmesini bekleyen ununu eleyip eleğini asmış bir personelimiz. anlayacağınız 3 kişiyiz.

bu da yetmez gibi malumunuz mesai saati de 10:00-16:00 saatleri arasına çekildi. şimdi 10 kişinin 08:00-17:00 saatleri arasında yaptığı işi 3 kişi 10:00-16:00 saatleri arasında yapmak zorundayız. ve işte olayın can alıcı noktası da burası sayın okur. işler hiç aksamadan devam ediyor. ben de şaşırıyorum ama durum bu.
devamını gör...
vatana millete hizmet etme şerefine erişmektir. soliter çok kasmaktadır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"devlet memuru" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim