yaklaşan son seçime doğru yürütmenin oluşturduğu ''tek parti devleti'' siyasi arenası: ya rozet ya hapis? hangini seçersin? özgürsün, karar senin.

siyasetin finansmanı yeni icad olmadı ama artık kabahat oldu.

ileride bunlar temizlenir. bu günler vesile olur, hayırlara...
devamını gör...
kişileri rozetle kelepçe arasında bir seçim yapmaya zorlayan, özellikle de onca aktrolü görünce "ne bunlar için kendimi yakacam" diye düşünmesine zorlayan bir akp siyasetidir.
şu an rozeti seçen kişilerin gerçekten bir haltlar karıştırdığına emin olamıyoruz, çünkü akp kendine geçenleri suçlu suçsuz aklıyor, kendine geçmeyenleri suçlu suçsuz kelepçeliyor. bu şekilde ortalığın bulanmasının tek sebebi akpdir, chp değil.
devamını gör...
çok güzel bir betimleme. ılk defa bu sözlükte bir başlığı çok beğendim. başlık çok güzel bir durum tespiti yapmış. tebrikler.
devamını gör...
rozetiniz kelepçe ile tehdit edilmesin istiyorsanız önce açık vermeyecekseniz, sonra da göstereceğiniz adayları düzgün seçeceksiniz bu kadar.

hem nerede şaibeli insan var seçip sonra da belediye başkan adaylarımızı tutukluyorlar diyerek işin içinden sıyrılmak yok öyle.

hayır en son mevzu da özgür özel' in bulduğu çözüm de "boşan arkanda duralım." lan böyle çözüm mü olur? aday göstermeden önce yedi ceddini hiç mi araştırmadınız lan?

ekrem imamoğlu davasını ayırarak söylüyorum bunu onun ki siyasi rakibi elimine etmek. ama diğerleri şantaj ile belediyeye çökmek, e senin adayında şantaja malzeme varsa suç çöken de değil sendedir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"rozetle kelepçe arasında siyaset" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim