marvel comics tarafından yaratılmış süper kahraman. türkçeye çevirilmiş hali "örümcek adam". ağ kafa , duvar sürüngeni olarakda bilinebilir. düşmanları ise : green goblin , venom , carnage , electro , vulture
devamını gör...
bir nesli tayt fetişisti eden süper kahraman.
devamını gör...
etrafta hoplayıp zıplayan neşeli bir arkadaş gibi görünse de, kendisinin resmi güç klasmanı 25 tondur. yani isterse dorsesi dolu bir tırı kaldırıp kafanıza atabilir.
devamını gör...
örümcektir. ağ atar. marvel gençken kendisi fetüstü.
devamını gör...
spider-man çorumda yaşasaydı ne olurdu bilmiyorum. yüksek binalar yoksa spider-man bir hiç.
devamını gör...
marvel kulu süper kahraman.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

bu örümcek bebeye sevdasından örümceklere sempati duyanlardan tutun tayt giymeye özenenlere kadar bomba bir güruh geldi geçti.
bense bu elemanı sevmeyenlerdenim. sıfır karizma bir kahraman benim gözümde. seven seviyor zaten...
şu sıralar morali bozukmuş*.
devamını gör...
kırmızı mavi kıyafeti ve ağ atmak, duvarlara yapışmak gibi güçleri olan süper kahraman. peter parker diye bir gencin mutasyona uğramış bir örümcek tarafından ısırılmasıyla başlar hikaye. güçlerinin farkına varan peter bu güçleri iyi yönde kullanıp suçla savaşmaya karar verir. yaratıcısı stan lee'dir. ilk 15 ağustos 1962 yılında ortaya çıkmıştır.
peter parker'ı beyaz perdede tobey maguire canlandırmıştır.
devamını gör...
eskiden ağların koldan çıktığı gelişen teknoloji ile ağ fırlatma işinin teknolojiye döküldüğü her filimde çıtanın yukarı çıktığı isimlerin aynı simalarin farklı olduğu film serisi.
devamını gör...
ilk üçleme duygusal tonu daha yüksek olduğundan en etkileyici olanıydı çünkü spider-man evreni çizgiromanlarda daha karanlıktır. koca adam oturup salya sümük ağladığımı bilirim. sonra allahın ineği peter parker gibi bir karakteri fuck boy tipli andy garfield'e oynatmak gibi salak saçma bir fikir ortaya attılar seri de böylece boka sarmaya başladı. şimdi marvel cinematic kolları sıvayıp diğer üçlemelerdeki spider-man ve villainleri no way home çatısı altında toplayarak zirveye oynamak istiyor. hasılat end game kadar olur mu meçhul ama zekice bir strateji. fragmanda açık açık evrenlerin iç içe geçeği gösterildikten sonra filmde yan çizerlerse ağır tepki alırlar. fragman için tık tık.
devamını gör...
stan lee tarafından bir gün duvara bakarken çıkarılmış karakterdir.
ilk olarak ismini sinek adam olarak düşünmüştür, vazgeçip sivrisinek adam olarak değiştirmiş bu da hoşuna gitmemiş en son örümcek adam olarak son haline bürünmüştür.

ilk film üçlemesi usta yönetmen sam raimi tarafından yapılmış, hatta ilk olarak peter parker rolüne gelen tobey maguire değil harry osborne u canlandıran james franco olmuştur.
filmde doctor octopus un kostümü için harcanan zaman emek ve teknoloji beni kendine hayran bırakmıştı.
sam raiminin üçlemesini eşsiz yapan pek çok ögenin gerçek olmasıdır.
devamını gör...
küçüklüğümden beri en çok sevdiğim süper kahraman. çocukken hep olmak isterdim, hala rüyalarımda spider-man olduğumu gördüğüm olur.* biraz takıntılı olduğum söylenebilir. bugün itibariyle çocuk reyonundan kendime spider-manli çoraplar aldım, ne kadar mutluyum anlatamam.
devamını gör...
tek ve gerçek spiderman benim için sadece toby dir. insanda sağlı sollu şamarlama isteği uyandıran vitaminsiz sübyan tom holland i peter parker yapıp yine çoluk çocuk kitleyi hedef alan marvel in burdan ağzına s**ayim dileklerimi iletiyorum.
son çıkan hiç bir spiderman filmini izleyemiyorum lan. mj diye arap ispanyol zenci karışımı ne idugu belirsiz bir kızı cast a koyup peter diye bu bebeyi pompalayip, toys are us dan alınmış gibi bir salak kostüm dizaynıyla örümcek adam diye önümüze koyup yetişkinleri hedef almadıkları kesin.
devamını gör...
trabzonspor'u desteklemektedir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"spider-man" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim