isviçre saat markası. tereddüt etmeden alınız. armağan etmek isterseniz geri çevirmem.
devamını gör...
1853 yılında le locle, isviçre'de charles-félicien tissot ve oğlu charles-émile tissot tarafından kurulan saat üreticisi kuruluş.

yıllar içerisinde son derece başarılı ve sevilen saatler üretmeyi başaran firma 1998 yılında, bir çok markanın da dahil olduğu swatch grup bünyesine 1998 yılında katıldı. bu grubun markaları arasında; bregeut, blancpain, omega, rado, hamilton ve mido gibi farklı fiyat segmentlerine ait saat markaları da bulunuyor.

tissot genel olarak, saat severler tarafından isviçre saatlerine geçiş adımında başlangıç olarak düşünülüyor. gerek mekanizmaları gerekse tasarımları ile moda saat markalarına vereceğiniz paranın biraz üstüne çıkarak yeni bir dünyaya merhaba diyebilirsiniz.

son çıkan modellerinden biri olan prx modeli buradan gayet başarılı ve şık.
devamını gör...
heritage visodate powermatic 80 modeline ara ara kalbimin attığı saat firması.

çok değil 2-3 sene önce gönül rahatlığıyla alınabilecek seviyelerdeydi. deri kordondan sıkıldığım için amaaan dursun şimdi diyordum. güncel fiyatı +11.000'lerde gezmekte.

ebru gündeş'in şarkısı gibi, içimdeki sese kulak vermeliydim, dinlemedim ah, ah bu kafam ah...

türkiye'de estetiğe düşkünlük bir cezadır. maddi ceza.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim