yani sözün özü, bütün bilgilerinizi kendi belleğine alıyor ve sizin bilginiz haricinde paylaşım yapılabiliyor. siz güncelleme yaptığınız için kabul etmiş oluyorsunuz.

--- alıntı ---

facebook ile whatsapp kullanıcılarının verilerini paylaşacağını açıklayan platform kullanıcılara seçim hakkı tanımadı.
söz konusu değişikliği kabul etmeme şansı olmayan kullanıcılar ya bu şekilde whatsapp’ı kullanacak ya da platformu kullanmayı bırakacak.

--- alıntı ---

haber detayı

whatsapp gizlilik ilkeleri ve aldığı bilgiler
devamını gör...
bırakın kullanmayı yakanıza yapışan mı var ?
face.... ins.... wath.... kullanma zorundamısın.
devamını gör...
anlaşılan whatsapp ta telegrama çalışıyor.
devamını gör...
bütün önemli kişisel bilgilerini içeren dokümanlar forum ortamlarında 5000 tl'ye satılan ülkenin vatandaşlarının çok şey yapmaması gereken değişiklik.
devamını gör...
avrupa veri koruma kurulu’nun (edpb) aldığı yeni kararlar doğrultusunda, hukuki uyumluluk nedeniyle kullanıcılarından “açık rıza” alması gerektiği için oluşan durumdur.
zaten bu aşamaya kadar gelmiş bir whatsapp kullanıcısıysanız meraklanmayın değişen pek bir şey yok. kullanıcıya avantaj sağlayan bazı hakları da var. evet, işsizim ve okudum maalesef. mesajlarınıza, belgelerinize veya nudelarınıza falan ulaşamıyorlar hâlâ merak etmeyin. sahte bilgilerin ve dolandırıcılıkların önüne geçmek için oluşturulmuş bir sistem de var reklamlar için oluşturulmuş bir kelime havuzu da. artık sizin nasibinize ne düşerse.
devamını gör...
üzerinden acayip tantana çıkan değişikliktir. kabul etmeyenler de 8 şubattan sonra edecek işte neyin tantanası bu. istemiyorsan da silersin şirket politikasını değiştirecek değilsin ya kardeşim.
devamını gör...
koskoca şirket sizin saçma sapan görüşmelerinizi ne yapacak ne işine yarayacak neden böyle bir riske girsin?
sadece daha güvenli bir iletişim sağlamak amacıyla yapılmış bir şey.
hayır keşke benim çirkin nude fotoğraflarımı alsalar da kullansalar dava açarım paramı alırım.
millet boşu boşuna galeyana geliyor.
devamını gör...
cem yılmaz'ın fundamentals'de anlattığı bir bölüm var.
--- alıntı ---

cıa bizi izliyormuş. ulan cıa ne yapsın senin b*klu hesabını

--- alıntı ---
whatsapp'da bilgilerimi satarsa satsın. ne yapayım ya? ifşaları olan düşünsün
devamını gör...
şu devlet sırrı konuşuyorsunuz diyen arkadaşı anlamıyorum .

sen evdeyken perdeyi kapatıyorsun , komşu seni izleyince çıldırıyorsun ama taa okyanus ötesinden adam evinin içindeki sesi görüntünü alıyor ses çıkarmıyorsun. o zaman tüm whatsap konuşmanı her yerde paylaş yanındaki arkadaşın telefona bakınca rahatsız oluyorsun elin yabancısı okuyunca sorun yok . ben basit bir insan olabilirim ama benimde bir özelim var !
devamını gör...
ya seve seve ya da seve seve! demişler kısaca.
devamını gör...
telefonuma telegram kurmama ve şubat ayı itibariyle whatsapp'ı telefonumdan silmeme sebep olacak değişim.
devamını gör...
sınıf gruplarının zorunluluğundan silemediğim/kullanmaktan vazgeçemediğim uygulamanın bu sabah yayınladığı değişimdir. sınıf grupları olmasa muhtemelen telegramdan devam ederdim. ha çok mu gizli şeyler konuşuyoruz, hayır ama verilerimizin paylaşılması başlı başına rahatsız edici bi olay.
devamını gör...
telegram'a geçmeyi düşündüğüm bir değişim.
gizlilik vs bizim için çok önemli şeyler değil diye düşünüyorum lakin reklam gösterme ve önerilerine ayar oluyorum. facebook'a da ayar olduğumdan ben de whatsapp'ı silenler kervanına katılıyorum.
devamını gör...
normalde bilgilerimizi paylaşmıyordu şimdi izin istedi izin verenleri paylaşacak olan delikanlı haberleşme uygulaması.
devamını gör...
zamanında söylenen "facebook salak mı ki bu whatsapp'a 16 milyar dolar para veriyor" sorusunun cevabı. o kadar da salak değiller demekki.

bana daha gelmedi. gelirse de direkt kabul ederim zaten. sanki şimdiye kadar bu veriler kullanılmıyordu.
devamını gör...
işte bu yüzden rekabet kurumu whatsapp ve instagram facebook dan geri almak istiyor umarım başarırı.
devamını gör...
telegram'ın patlamasına neden olacaktır.
devamını gör...
boşuna korkmayın, mesajlarınızı vs. başkalarıyla paylaşmayacaklar. sadece whatsapp facebook'un bir parçası olduğu için kendi bünyesinde facebook ile paylaşacak. yani siz arkadaşınıza "yeni bir ayakkabı alacağım" diye mesaj attığınızda size facebook ta ayakkabı reklamı çıkacak. tüm olay bundan ibaret. adamlar açık açık yazmış zaten attığınız mesajlar gönderildikten hemen sonra sunucularımızdan silinip telefonunza kaydedilir diye. korkmanıza gerek yok.
devamını gör...
whatsapp daha kullanışlı bir uygulama olduğu için ben telegrama geçişte çok artış olacağını düşünmüyorum. whatsapp hali hazırda yaptığı şeyin resmi olarak sıkıntısını çekmemek için izin alıyor. artık yaz tatilinde nereye gidelim diye whatsapp grubunda konuştuktan sonra karşımıza çıkan “antalya’da 5 yıldızlı otelde 7 gece konaklama” reklamı legalleşmiş olacak. anahtar kelime havuzuna izin istiyor adiler.
devamını gör...
nude atmayız olur biter. ders notlarım ya da alışveriş listemi isteseler de verirdim ki.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"whatsapp gizlilik ilkesi değişimi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim