insanlıktan nasibini almamış primatların yaptığı eylem.
devamını gör...
tükürmekle kalmayıp balgam atanları da mevcuttur.allah hepsini ıslah etsin.
devamını gör...
şunu yapacak kadar seviyesiz bir insan bugün ölse, üç gün sonra ananı kalmaz. öyle de seviyesiz insan eylemidir.
devamını gör...
görgü kurallarından habersiz insan eylemdir. bunun saygısızlık olduğunu bilmiyordur
devamını gör...
en gereksiz eylem.
devamını gör...
ağzına kürekle vurulası kişi, medeniyetsizlikte yere çöp atan öküzle yarışır.
devamını gör...
avrupada yapılırsa dayak yenilebilir, türkiyede pek biplenmez.
devamını gör...
görüldüğünde insanı hayattan soğutan hareketlerden birisi.
devamını gör...
ağza sinek kaçınca yapılmasını hoş gördüğüm eylem. diğer türlü yapanlara sövüyorum
devamını gör...
10.
ağız içi bir salınım maddesi olan tükürüğü yere göndermek demek sadece çıktığı ağızdaki bakteri ve mikropların etrafa saçılması ile kalmıyor, açıkta bırakılan bir şekeri düşünün üzerine sinekler üşüşür değil mi? işte tam böyle oluyor. zaten bu durumun sadece tükürük olarak kalması da biraz zor gözüküyor. balgam (mukus tabakası) ile birlikte atımı halk arasında daha yaygın gözükmekte. şunu da eklemek isterim ergenlik çağlarımda benimde belirli bir dönem yaptığım bir şeydi. eğlenme amaçlı kim daha uzağa gönderecek diye aklımızın yetmediği dönemlerde oynadığımız oyunlar vardı. ama öğrendik ''kısa bir sürede.
biliyor musunuz bilmiyorum başkalarının hakkının başladığı yerde senin hakların bitmiş demektir. diye hep duyduğumuz bir söylem var. işte yere tükürmek buna çok tezat bir eylem. faydası yok, zararı çok.eğer çok fazla tükürük salgılıyorsanız bir doktora başvurabilirisniz, alışkanlık haline gelmiş bir şey ise yanınızda belirli bir süre selpak mendil taşımayı deneyin geç kalmış sayılmazsınız. doğru olanı yapmak sizin elinizde. *
devamını gör...
11.
toplum görgü kurallarına uymayan davranıştır.
devamını gör...
12.
hayattaki en nefret ettiğim eylemlerden biridir. arkadaş ben sokakta avare avare yere baka baka yürümek istiyorum ellerim cepte. ama yok iki adımda bir eserleri her yerde. ağzını dayayıp yalatacaksın ona o tükürdüğünü görecek.
devamını gör...
13.
bu eylemi yapanlar eyitilmezdir. belediyenin birinin bir zamanlar konuya ilişkin kullandığı bir duvar yazısını aklıma getirdi : tükürme yere toprak irkilir, basınca üstüne insan tiksinir.
devamını gör...
tarlada cebime mi tüküreyim?
devamını gör...
iğrenç bir şeydir, tükürmenin kendisi de iğrenç biseydir. uzak duruyorum bunu yapan insanlardan.
devamını gör...
iğrençtir.kayseri'de yaşarken yere bakmadan yürürdüm hep.mayın tarlasıydı resmen.bin kez söyleseniz de bırakmaz yapan.tıpkı geğirmek gibi.medeniyetten nasibini almamış dağdan inmelerin davranışıdır.sümkürmeyle birlikte yapılırsa cinnet geçirtir.
devamını gör...
eğitilmez bir insan göstergesidir.
devamını gör...
twitter.com/ganyotcu3/statu...

"insan balgamını belli bi yaşdan sonra dutamayabilir."

şaka bir yana iğreenç bir durum ya, sokağa işemekle kaka yapmakla hiçbir farkı yok bence. bu aynı toplumumuzda yellenmenin ayıp olup gığaaarkkhsdıp diye geğirmenin ayıp karşılanmaması gibi.
devamını gör...
diktatör olsaydım yere tükürene hapis cezası verirdim.
devamını gör...
ağzının ortasına kürekle vurulası insandır. görgüsüz bir yaratıktır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yere tükürmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim