zaman tüneli

zekanın kitapla bir alakası olmadığı için başlık çok saçma geldi. kitap okumayla zeki olunsaydı sabahtan akşama kadar dayardık çocuklara kitabı, 18 e geldi mi çoğu 200 üstü iq sahibi olurdu. malum partiye de güle güle olurdu.
devamını gör...

orgazm olmadan 2-3 saniye öncesi.
devamını gör...

"sana ufaktan yanığım ama acelesi yok" diyebileceği gibi "mutlu olman için küçük de olsa bir şey yapmak istedim"li dostane bir tavrın da sahibi olabilir. bu noktada meleğin niyetini okumak doğru sonuca pek yaklaştırmayabilir.

bu sözlükte kilit bir mesele var: artı oyların bildiriminde mahlasın belirtilmesi. takipçilerimi görememem kadar saçma geliyor. bildirim direkt falanca sayılı tanımın 875 artı oy aldı gibilerinden olmalı. o zaman seri artı oy vermenin bir anlamı olur. hem sağ elin verdiğini sol el görmemeli.* ben de bilirim kendime yakın gördüğüm yazarı seri oylamayı amma bir insan evladının şahsıma yavşak deme ihtimali olan eylemlerden çekinirim.
devamını gör...

benim o.
kimseden yardım görmeden,
kimseden bir fayda sağlamadan,
kimseye minnet etmeden,
kimseye gebe kalmadan ,
kimseye borçlu olmadan,
kimsenin hakkını yemeden bulunduğum yerdeyim.
devamını gör...

sevmek zamanı
vesikalı yarim
devamını gör...

sözlük yazarlığı.
devamını gör...

"türkiye" doğal sınırlarına dönüyor diyelim şimdilik.
daha extended armenia project ve greek states konusu gündeme gelmedi.
doğa boşluk kaldırmaz..
yapılan tercihlerin bedeli neyse ödenir.
devamını gör...

gece olunca herkesin dağıldığı andır. herkes ait olduğu yere doğru giderken, yalnız olan hiçbir yere ait olmadığını düşünür ve karanlıkta kaybolur.
devamını gör...

usta ve margarita
devamını gör...

oysa herkes öldürür sevdiğini
tuncel kurtiz


anna
tarık tufan.
devamını gör...

hem sevip hem güvendiği kişi tarafından aldatıldığını öğrendiği an olabilir. ona tam sırtını dayamışken yenen kazığın ardından ; senden beklemezdim demek? işte o en zayıf an yani beklemediği an , kişisel tarihindeki en zayıf , güçsüz ve çaresiz anı değil mi insanın?
devamını gör...

ihtiyacin olduğunda rehberde yardım isteyebileceğin kimsenin olmadığını veya olanların da samimi olmadığını fark ettiğini an.
devamını gör...


sosyometride amaç grup içi dayanışmayı tespit etmek, çatışmaları ve uyumsuzlukları azaltmaktır.


bir grubun psikolojisini çözümleyebilmek ve küçük topluluklar hakkında bilgi edinmek amacıyla uygulanan testler bütünü.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

burada yazılanlar genel düşüncelerden ibarettir.

bir insanın çaresiz kaldığı an kimsesiz kaldığı ve yaşamak için birine muhtaç kaldığı andır.
gerisi hikayedir.
devamını gör...

düşündüm de yaşadığım onca zorluğa rağmen kimse gözümün içine bakıp gerçekten bunu sormadı. benim hep halledeceğimi varsayıp beni düşünmediler bile.
bir gün biri bana bunu sorarsa muhtemelen yüzümde koca bir gülümseme gözüm dolu bilmem derim.
bilmiyorum çünkü.
devamını gör...

dayandığımı kim söyledi şeklinde mukabelede bulunulabilir.
devamını gör...

devamını gör...

anna karenina
devamını gör...

istemeye istemeye kalbimde taşıdığım kişinin aniden aklıma düştüğünde hissettiğim durum
devamını gör...

ıyi geceler sözlük.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim