zaman tüneli

kadehimi sana kaldırıyorum, sana içiyorum canım... çinnn!
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

hayat gündemimden bahsetmek isterim. nedense denk gelişimden ötürü bir şekilde fark ettiğim eski sevgililerimden biri evlenmiş. insan bunun için mutlu olur mu olurmuş valla arkadaşlar. yani ya üstüme garip bir olgunluk çöktü ya da gerçekten mutlu olmayı hak edenlerin mutlu olduğunu görünce sevindim. hayat benim için nasıl diye sormayacağınızdan bunu anlatma ihtiyacı hissettim.
devamını gör...

türkiye'de olabiliyorsa, türkiye'de olabileceğinize inanıyorsanız çölde de olur. hatta türkiye'de olursa çölde haydi haydi olur.
edit: türkiye'de demokrasinin varlığının en önemli kanıtlarından biri:
kronos36.news/tr/adreslerin...
ha hemen akodp'ne çakacaksınız değil mi? bayazit meydanı'nda öğrencilerin üstüne bomba atıp yedisini öldüren, onlarcasını sakat bırakan ülkücü teröristi yakalamak için harekete geçen polisleri durduran komiser reşat altay vali falan yapıldı bu ülkede.
birisi kanıtlı tanıklı öğretmen ali uygur olmak üzere onlarca kişiyi işkencede katleden hanefi avcı da emniyet müdürü falan yapıldı.
şimdi akocp'ne çakabilirsiniz.
devamını gör...

son dakika mucizeleri
devamını gör...

diziler hayatın zıttıdır.
manüpüle ederler
her şeyi
her
devamını gör...

#2734086
olmaz otlarını, kapkaramazovları en seven kızıdır.
devamını gör...

gel de ayıya anlat demokrasiyi.
devamını gör...

üzülmemeye karar vermek ve üzülmemek. evet yaş otuza yaklaşınca öğrendim. herkese tavsiye ederim. mümkün mertebe üzülmemek. çünkü 30 yıla 3 asırlık üzüntü sığdırdım.
devamını gör...

karar verin, eğer oluyorsa ismi hazır;
çölyak
devamını gör...

ölmek de iş görür..
devamını gör...

içmekte iş görüyor...
devamını gör...

güne kötü başlamayı hiç sevmiyorum ve artık tahammülüm azalıyor bu duruma. güzel günlerin kötü gecelerine de tahammülüm kalmadı. gün kötü noktalanınca ertesi gün de çoğunlukla kötü başlıyor. bir şeyleri çabayla iyi etmeye çalışmaya da tahammülüm kalmadı. artık stratejisiz davranan insanlar istiyorum hayatımda. ben öyleyim çünkü. yormayın beni.
devamını gör...

duvarları suntadan yapılan evler.
evlerin duvarı bi balyoz darbesiyle yıkılıyor.
çok katlı olmayan evler için elbette daha mantıklı, ancak bize göre garip geliyor tabi.
devamını gör...

gününüze eğer bir kötü haber düşüyorsa bir tane de güzel haber düşsün.
günaydın sözlük!
devamını gör...

monoton
devamını gör...

2020 yarıpımı aksiyon türündeki bu filmin oyuncu kadrosunda dave bautista, parisa fitz-henley, kristen schaal, ken jeong, ken jeong, olivia dépatie, devere rogers, noah danby, greg bryk, basel daoud, laura cilevitz, darrin baker, michelle mcleod, miranda millar, rakhee morzaria, sukhman gill, karina grzella, marcus cornwall, charlie luborsky, benjamin luborsky ve jean-michel nadeau gibi oyuncular var, yönetmenliğini ise peter segal yapmıştır.

filmimiz bir göreve sızan ajanımız jj'in kendini ifşa edip herkesi öldürmesi üzerine onu basit izleme görevine gitmesi ile başlıyor. gittikleri yerde takip ettikleri küçük bir kız ve annenin evlerine kameralar yerleştiren iki ajan evi izleyen iki ajanı fark eden küçük kız onların evine gitmeyi başarır ve onları kayda alır. buradan sonrası küçük kızın jj'yi tehditlerle ona istediklerini yaptırmaya dönüyor. birazda küçük kıza ajanlık öğrettikten sonra asıl olaylar başlıyor. kötü adamlar tabii ki ölüyor ama filmin vermek istediği tabii ki bu değil.

bize ajanlık filmi üzerinden bir hikaye anlatılıyor. izlemenizi tavsiye ederim. iyi seyirler dilerim.
devamını gör...

sözlük çetesi kıvamında yazayım diyorum ama tam hatırlamıyorum.... boy boy ve kovboylu bir tekerleme gibi bir şey vardı.
devamını gör...

ahbaplar.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

piko, veterinere neden götürmedin..
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim