zaman tüneli

ulan bu niye bende dikkat artırıcı zihin açıcı bir etki bırakıyor?
gece gece ceza mahkemesine hitaben beyan yazıyorum ve kafam uefa finali oynuyormuşum gibi. enteresan!
devamını gör...

beyin hakkında yeniden düşünmeye başlarsınız... iyi dir.
devamını gör...

tanrının sevgisine özne olduğumu ve başıma ne gelirse gelsin olabileceğin en iyisinin geldiğine dair tuhaf bir takıntım var.
devamını gör...

gelecek yüzyılda çin bu rolü alacak. burun yaptıranlar yanında göz çekikliği de talep edecek. aha buraya yazıyon elli yıl sonra olmadıysa bulup tükürün yüzüme. mezar adresim mi? sen nerde olcan?
devamını gör...

açlıktan uyuyamadığım bir geceden herkese iyi geceler dilerim.
devamını gör...

horoz sesi makbul olanı.
devamını gör...

sevgili o,
seninle en son bir hafta önce konuşmuştuk sanırım. bundan sonra konuşur muyuz bilmiyorum orası sana kalmış. 2,5 yıl neredeyse her gün konuşunca insan öyle bir boşluğa düşüyor ki. bana ben senden önce boğazı düğümlenmek ne demek bilmiyordum demiştin. ben bildiğimi sanıyordum, yanılmışım.

çok özlüyorum seni. bazen o kadar saçma anlarda aklıma geliyorsun ki ne yapacağımı şaşırmış halde donup kalıyorum. beni affettiğini söylesen de kırgınsın biliyorum.

bu 2,5 yılda çok şey öğrendim senden. en önemlisi hiçbir olaya yargılayıcı yaklaşmıyorum artık. çünkü asla yapmam, çok yanlış dediğim her şeyi yaptım. pişman mıyım dersen hiç değilim.

sürekli rüyalarıma giriyorsun. bazen kızgınsın yüzüme bakmıyorsun. bazen de sessizce izleyip tebessüm ediyorsun sadece. en çok da o gülerkenki hallerini özlüyorum sanırım. saat 5'e kadar hem ağlayıp hem güldüğümüz telefon konuşmalarımızı özlüyorum. sonra aklıma bu gecelerin sabahına kalkıp işe gidişimiz gün içinde yine seni özleyişlerim aklıma geliyor, acıyla karışık tebessüm ediyorum.

seni ne kadar sevdiğimi, özlediğimi anlatmaya gücüm yok inan ki. en çok da yüz yüze buluşamamız koyuyor şimdi. tüm yoğunluğumu bir kenara koyup gelicem diye direttiğinde kabul etmeliydim biliyorum. salaklık etmişim işte her zamanki gibi.

artık böyle zamanlarda içip içip atlatmaya çalışmıyorum. artık hiç içmiyorum. sana olan sözümü tutmak için uğraşıyorum. ama her ne şekilde olursa olsun yokluğuma alışmak zor olacak. o kadar zor ki bu ihtimali düşünmekten bile kaçıyordum birkaç ay öncesinde. bana şaşırarak, neşeyle biz bu hale nasıl geldik diyordun ya ben de sık sık bunu soruyorum son günlerde. ama bir şekilde hayat devam ediyor işte. şu an uyuyorsundur büyük ihtimalle. işlerinin en yoğun olduğu zamanlara geldik.

kaç gündür sana göndermeyecek olsam da biraz saçmalamak istiyordum. yazmak az da olsa iyi geldi. sen de yazıyorsundur fıtı fıtı tahmin edebiliyorum. böylesi ikimiz içün de en iyisi şimdilik.

iyi ki vardın. kendine dikkat et.
devamını gör...

benim gibi hiç iyi geceler mesaji almayan herkese gelsin.
iyi geceler güzel insanlar, güzel düşleriniz olsun.
devamını gör...

iyi geceler sözlük.
devamını gör...

kişinin kendine öz saygısı varsa affetmez.
devamını gör...

almanya'nın ne çok utancı var, duvarı utanç, soykırımı utanç, hitleri utanç, alsaz-lorel bölgesi utanç
devamını gör...

genelde olup bittikten sonra sorulur. farkına varılır, sonra hayret edilir.
devamını gör...

ben terk etmiştim o affetmişti ama o terk edince ben etmedim. duruma bağlı anlayacağınız
devamını gör...

mir ukdesi..

umarım residance olanı hakkında ukde bırakmıştır çünkü ben ondan bahsedeceğim. istanbul içinde beğendiğim ender kulelerden biri.
arada kafama esince açıp oradan satılık ilanlarına bakıyorum. buradan

şu evde kız gecesi yapıp tarot bakmayı nasip et allahı'm!
devamını gör...

ben kedi insanıyım. köpekleri de severim ama köpek beslemek daha fazla sorumluluk istiyor.

kedi konulu film bilmiyorum. konuşan oyuncak ayılı film bile biliyorum ama kedi yok. garfield sayılmaz.

köpeklerle ilgili çok film izledim. özellikle askeri köpekler ve k9 lar hakkında çoğu gerçek hayattan alıntı çok film var.

en son izlediğim film.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

o çocuğu yapması
devamını gör...

konu gayet anlaşılır aslında, yatakta iyidir.

anaçtır b.ktur püsürdür.

vardır bir sebebi.
devamını gör...

kabullenemedim. geçen dayım geldi anlattı teyzemi inanın bazen yaşıyor sanıyorum anneme ya anne aramadık bugün diyesim geliyor. 8 ay 7 gün oldu. ama kabullenemedim.
devamını gör...

ne münasebet efendim, etmeyiniz. dert, keder, gam istiyorsanız o ayrı tabi :)
devamını gör...

küçükken yapardım böyle saçmalıklar. önce hayatı sorgulamayı sonra sigarayı bıraktım. hayat işte.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim