zaman tüneli

hepsini severim ama en güzeli kısırla yenilen turşudur.
devamını gör...

insanları cinsiyetine göre değil de vicdanına göre yargılasak daha iyi olacak bence erkek birey de eğer vicdan ve duygu sahibi biri ise üzülebilir, kırılabilir,küsebilir bu gayet doğal bir şeydir bence.
devamını gör...

off günümde yağmur yağması şansımın şanındandır..pü
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
fareli çoraplarımın linki yok.
devamını gör...

doğru söyle, başkası ile içiyor değil mi? ondan itici?
devamını gör...

samimi, muhabbeti güzel olan, çıkar gütmeyen ve hesap kitap peşinde koşmayan kadın ise oturulur iki kelam sohbet edilir keyifle rakı da içilir, dert de çekilir. iticiliği, çekiciliği insanın özü yerine nesnelere bağlamak çok saçma geliyor belli yaştan sonra.
devamını gör...

tanım yok. bulunan eşeklere verilecek bir bkz olsun diye yaratıldı.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

(bkz: vay bir eşek buldum)
devamını gör...

doğurmak kolay, bakmak emek ister. bize emek veren ailemizdir.
devamını gör...

duygusal zeka ve merhamet.
devamını gör...

yazın gün ortası rakı da dahil yoğun alkollü içkiler tüketilmez, hem içini yakar hem serseme çevirir. sıcağın içkisi biradır, o da güneş altında çok tüketilmemelidir tabii.
devamını gör...

artık ak partiye oy vermeyen ama cehepeyi sevemeyen biri olarak cevap vereyim.
cehepe konser dışında ve en son, okuyan gençleri sokağa dökme dışında hiç bir şey yapmadı, ümit özdağ’ın göçmen nefreti dışında hiç bir politikası yok.

kabul edin tüm siyasiler rte için çalışıyor çünkü kimsenin öne geçesi yok.
gençler içinizden bir lider çıkarın ve gerekiyorsa onu senelerce destekleyin ki gene rte kazanmasın.

mansur yavaş sakin biri, öğrenci dostu ama bence öğrenci dostu olması yetmez, ciddi icraatlar lazım. imamoğlu bizim ordan, ama zengin çocuğu, canı istemiş yalandan okul okumuş, onun gençleri anlayacağını fakiri fukarayı anlayacağına inanıyorsanız, dilerim olur, ama zor.

neredeyse 10 yıl ak partide teşkilatında çalıştım, siyasileri anladım, artık alayına aynı mesafedeyim. gönlünüzde olan parti için çalışın bakın bakalım gönlünüz o partiyi hala sevmeye devam edecek mi?

ak partide çalıştığın esnada en anlayamadığım insanlar rte’yi insan üstü görenlerdi. bence onu insan üstü görme ile atatürk’ü insan üstü görme aynı şey. her iki tarafta da kendine ilah edinmek isteyenler gırla.

benden bu kadar, herkese istediği insanlarla dolu güzel dilerim.
devamını gör...

püskevitli pasta ve kalan karışımı karman çorman yapıp tereyağı ekleyerek mozaik pasta yapmıştım.
devamını gör...

umudun sembolü.
devamını gör...

ya bizimsin, ya bizimsin diyor, bu boncuklar ve an itibariyle şu şekil çalışıyorum.*
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ya ölcem gülmekten

bu ilkinde bi şey yok çok tatlı çok sevimli
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

bi de buna bakın şimdi sjdjjdj disney filmindeki ana karakter çocuğun çatlak lezbiyen teyzesi karakteri oldum
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

bu da manitle ben. dağ gibi adamı neye çevirdi, benim burun da domuzcuk burnu gibi sjjddjdj
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

çok iyi bir hukukçudur.

ülkenin en iyi cumhurbaşkanı olmuştur (sümme haşa, atatürk hariç de lan)

fikir ve görüşleri ülkeyi orta doğu bok çukuruna dönüşmekten en azından birkaç sene uzaklaştırmıştır.

devlet adamı'nın sözlük tanımıdır.

gelgelelim 367 krizinde ne yazık ki kendisi de anayasayı çiğnemiştir. süresi dolduktan sonra yeni cumhurbaşkanı da seçilemez ise, yerini tbmm başkanına bırakması gerekirdi. o zaman için bu kişi bülent arınç idi. zaten ne olduysa o zaman olmaya başladı. açın okuyun, yoruma açık değil bu konu.

evet, tamam, bülent arınç ne o zaman, ne de daha sonra cumhurbaşkanlığı makamına yakışacak biri değildi bana göre, ama bu durum sonucu değiştirmiyor maalesef.

ve bunu yapmak da ne yazık ki sayın ahmet necdet sezer'e kısmet olmuştur.

hoş; bugünleri gördükten sonra o anayasa çiğnenmesi hikayesinin devede kulak kalması ise başka bir üzüntü kaynağıdır.
devamını gör...

rakı içen kız candır. içmeyen can değildir demiyorum yanlış anlaşılmasın.

şu açıdan candır, rakı masasında dertleşirsin, yeri gelir ağlaşırsın , gülersin, yine ağlaşırsın, sonra yine gülersin filan. harbi kızdır, samimidir.
devamını gör...

128 milyar dolar nerede? belki siz biliyorsunuzdur.
devamını gör...

nedenini niçinini pek de uzakta aramaya gerek olmayan sorular. bunun için (bkz: sürü psikolojisi).
devamını gör...

rakı içen kız* harbidir, kimseye eyvallahı yoktur, dediğim dediktir de ondan itici gelir size. oysa ki rakı masasına oturan kızdan da alamazsınız gözlerinizi *
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim