zaman tüneli

tecrübelerime dayanarak en iyi performansa sahip kadınlar olduklarını söyleyebilirim. fas, tunus, suriye ve lübnan bilhassa.
devamını gör...

ram çip krizi yüzünden ram fiyatları akıl almaz derecede arttı, 4-5 bin liralık dual set ram şu an 16-18 bin liralara çıktı ve ilk dalga bu, daha da artacak. üstelik dram içeren ssd'ler de kıpırdandı, pik yapacak fiyatları yakında. bir de ekran kartları ve işlemciler de kervana katıldığı zaman sıfır bilgisayar fiyatları katlandığı gibi ikinci el piyasası da yükselecek. birkaç ay önce 56 bin liraya topladığım kasa şu an 72 bin lira. kamuda tekniker olup dışarıda da eşe dosta yardımcı olduğumdan arıza onarımı, parça değişimi gibi konularda gerekeni kendilerine aldırıyordum, teknik işi ben yapıyordum. örneğin bilgisayarının rami yetersiz, ne olacak al bir tane daha aynısından takayım deyip geçerdim. şimdi diyemiyorum, ssd al halledelim diyemiyorum. onarım zaten yapmıyorum, maliyetler o kadar arttı ki bir bileşenin tamiri sıfırını yakalayacak neredeyse.
herkesin malı kıymetli bir de, ikinci elde mantıken kullanım süresine göre sıfırının %70 ile %40'ı kadar olur, sana mı soracağız lan diyen olabilir, saygı duyarım ama durum böyle. 15 bin liraya satın alıp 1 yıl kullandığım bilgisayarı 10.500 liraya sattım. ama ilan sitelerine bakıyorum 13.500-14 bin lira yazan var, o kadar fark için alıcı niye riske girsin? bizde ikinci el kültürü yok, adam kullandığı maldan kâr etmeye çalışıyor.
devamını gör...

bence bekletmekten beslenen bir insan türü var.
beni de sürekli birinin beklediğini bildiğimde çok daha güvende hissederek istediğim konuya odaklanabilirdim.
sanki nöbet devretmişim gibi.
hep iki beyin olmaya inandım sanki bekleşmekti hedefim.
ve sırf bu niyetle az evlilik yapılmadığına da eminim.
bekleşmek belki de ilişkilerin bel kemiği, temeli, omurgası, destekleyici yapısının sebebi.
devamını gör...

sen sevdiğim ve en iyi benim açımdan aynı şey değildir. mesela danny elfman'ı da çok severim, hatta eşit derecede severim ama bence john williams en iyi film müzisyenidir ve modern zamanların da en aşmış kompozitörlerinden biridir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

adam 50. akademi ödülleri'nde iki film müziğiyle oscar adayı olmuş ve biriyle ödülü almış. yani star wars ile alamasaymış da sanki üçüncü türden yakınlaşmalar ile alırmış ya da iki ödül verilse ikisini de alırmış, öyle bir rakipsizlik.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sabah sövüşü
öğlen sövüşü
sövüş
gece sövüşü
devamını gör...

sevilen kadın ile yapılan her şey.

karşılıklı oturmak ile başlayıp hayal gücünüze kadar uzanabilen her şey.
devamını gör...

en az kaygı ve sorumluluğa sahip olunan her an. dümenden dertlerimizin olduğu vakitler işte.
devamını gör...

sa bendir
devamını gör...

huzur.
devamını gör...


insan kendine geç kalabiliyormuş meğer;
en çok da aynaya bakarken.
ama yine de dönüyor insan,
en bildik kapıya—
benden bana.
devamını gör...

beni daha tanımamışlar.
devamını gör...

normal sözlük'te rahat rahat edebileceğiniz küfür.


onun ben ta alnına koyayım.
devamını gör...

naruto dayı en ponçiğii
devamını gör...

bebek gibisin.
devamını gör...

sigara herşeyle güzel gider diye düşünür isek daha kolay ifade ederiz
devamını gör...

hiç yoktur arkadaşlar, başlığa boş tanımlar girmeyelim.

hiçbir avantajı yoktur. fakir insanların hayatlarını gözlemleyin ya da onlara sorun.
devamını gör...

ıyi ki bu sözlükte de karşıma çıktı. biraz gec denk geldik ama birbirimizin yazılarını keyifle ve büyük bir şapşallikla takip ediyoruz. sürprizli bisi bence, her gun ayri bi merak, onun hakkında yeni bir bilgi..
ıyi ki, iyi kii
devamını gör...

ahmakları ıslatma eylemidir. sagopa kajmer çok sever bunu.
devamını gör...

inançlarımı değiştirmeyip destekleyecek yaşantılar.
devamını gör...

normalsozluk.com/entry/3823756

şu entrymde bahsettiğim siyahi kadınlardan aldığım;

"so big"
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim