zaman tüneli

insan ve insanlığın kendi yarattığı ve taptığı, sığındığı bir düş.. tanrı yetmiyor çünkü..
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

iyi yayınlar, dayıoğlu hikayesinde kapattım çorbacıya girmeden ama tanımlardan anlaşıldığı üzere güzel bir yayın olmuş.
devamını gör...

yine kendisini yansıtan bir gifle yerini aldı
devamını gör...

içenlere yarasın, can olsun.. biz içtik kalkma hazırlığındayız..
devamını gör...

arkadaşlar merhaba,

öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim sonuç olarak moderasyon genel olarak uyuduğu için kavgalar genelde biz yazarlara kaldığından mütevellit böyle cezalar yemeye yada yememize alışık olmak gerek.

ihlara nın atılma mevzusuna gelirsek bakın arkadaşlar bir ortamda da şirkette de kimse kullanıcıların istediğini yapmaz yaparlarsa da yanlış yaparlar dolayısı ile atılmaması da cezamın kısaltılmaması da doğru karardı.

zaten atılsın diye bir tasarufum da olmadı sen sözlükteki insanları tahrik etmek için elinden geleni yaparsan çıkar senden daha delisi sana bunu yaparı göstermekti. bu kadar ne eksik ne fazla, ceza haklıdır haksızdır zaten gerekenler yazılmış ihlara nın atılması da hata olurdu cezamın kısaltılması da.

yazdığı ağır şeyi de aciz kalmasına veriyorum zaten. hiç kimse ulaşılamaz değildir bunda bende dahilim.

edit: moderasyon flood sebebi ile silmiş buraya ekleyeyim;

#3850317

adamın ne olduğunu hepimiz biliyoruz, böyle bir herif için çizgimden sapamam. nede olsa gebze ufak yer çizgi falan bilmeyen insanlarla dolu. *
devamını gör...

esselami aleykiiii

buradan moderasyona giydirmeye gideceğim için yayına katılamayacağım.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

(bkz: francesco totti)
(bkz: alessandro del piero)
devamını gör...

her öğünden bakın her öğünden daha güzel.
en sevdiğim şeylerden biri geç saatte arkadaşlarımı rahatsız edip dışarıya hamburger falan yemeğe sürüklemek.

yalnız dediğim hiçbir şeye hayır demeyen evetçi arkadaşlarımın tamamı farklı şehirde, şimdi aşırı kuralcı olanlar kaldı sadece. bir kahve içmek için bile 1 gün önceden haber vermem gerekiyor. hadi ama biraz enerji ya ne bu ölmüşlük?
devamını gör...

yasaklanması gereken kökten dinci, islamcı kurum. istanbul kağıthane’de bir devlet okulunda düzenlediği etkinlikte çocuklara sarık ve cüppe giydirilerek tekbir attırmışlar.

reziller. madem çok seviyorsunuz, arabistan yakın, oraya gidin.

kaynak: cumhuriyet.com
devamını gör...

(bkz: nestle 1927 özel serisi)

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

o zaman iyi geceler. ben her an uyuyabilirim.

tüm güzel müzikler ve sohbetin için teşekkürler.

cuma da yaparsın istersen canım, dükkan benim..
devamını gör...

bir ülkede çok önemli bir dönüm noktası olacağı söyleniyor, halktan hiç bir tepki gelmiyor. bu nedenle yöneticiler fikrinden vaz geçiyor. tepkisizlik korkutuyor.

amerika, grönland a el koymak istiyor. pek tepki gelmiyor.
devamını gör...

arkadaşlar moderasyonluk bir durum yok ceza bittiğinde login olmadığım için cezalı görünüyordum.



kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

iktidar zihniyetinin yanlış ve çıkarcı politikasının sonucu olan, kendi ülkesinde zerre değeri olmayan bu ülkenin asli fertleridir.
devamını gör...

,
devamını gör...

bugün yeni birinin daha eklendiği hesaplardır.

istanbul büyükşehir belediyesi (ibb) medya a.ş. yönetim kurulu eski başkanı murat ongun'un x hesabı kapatılmış.

kaynak: cumhuriyet.com
devamını gör...

sevmek için bahane ararken me.
devamını gör...

ünlü alman rock grubu scorpions'un kariyerlerinin 60. yılında beşiktaş tüpraş stadyumu'nda verecekleri konser.

kaynak: birgun.net
devamını gör...

demek ki içtiği rakıyı saklayandan korkacaksın. gülşen gibi sahne showu yapandan değil.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim