zaman tüneli

her türlü molla, sosyalist ve komünist rejime karşı olduğumdan dolayı iran yönetimine müstehaktır .

ulan adamlar orada canı ile uğraşıyor buradaki diyor ki siyonistler çıkartıyor eylemleri. hiç mi dönüp bakmadınız lan irana hiç mi iranlı biri ile konuşmadınız. ne biliyorsunuz ki siyonizm cart curt.

iran,venezuela,arjantin, küba gibi ülkeler patlamaya hazır bomba fitili yakmak kalıyor sadece. peki fitil bu kadar basit yanıyorsa sorun yönetimde midir? halkta mıdır?
devamını gör...

öldürülenlerin sayısı 300 bini geçmiş yahudi olmayan çocukları "tecavüz edilebilir çocuklar" olarak gören siyonist zombiler öyle diyor
devamını gör...

bütün ekonomik çarkı döndüren kesim beyaz yakalılar olduğu için, dönemsel moda ürünlere ofis arkadaşında da olduğu için manyak gibi para akıtmayı kesseler, emperyal patronlara büyük bir tokat atacakları kesin. ekonomik boykot en çok beyaz yakalılar yapınca işe yarar.
devamını gör...

gençler sanırım ilk danışmanlık anlaşmamı yapmak üzereyım. ortaya karışık iyice karmakarışık hale geliyor:) kaoslar yenı doğumlar getiriyor. siz yeter ki çalışın. işi yapma koşullarıma ok denildi, resmı evrak inceleme sonrası fiyatımı vereceğim. grup şirkete danışmanlık yapmak hoş olabilir.
devamını gör...

şurada normalsozluk.com/entry/3845778
ve şurada görüşlerimi anlattığım konu. normalsozluk.com/entry/3850204
devamını gör...

tıpkı akp gibi iran molla rejimi de küresel emperyal güçlerin yönetimi altındadır. kimse bana 'ama abd ile iran yönetimleri birbirlerine karşılar' teranesi okumasın. savaşların hepsi halkı sömürme senaryosudur, hepsi küresel silah sanayine hizmet eder. abd başkanı da onların kuklasıdır, iran mollası da.
iranda da halk bunun için yönetimi prptesto ediyor, abd'de de halk bunun için sokakta. emperyal güçlerin kölesi olan yönetimler ise protesto eden kendi halkını suçluyor.
bakın bu bütün ülkelerde böyle. ama dünyadaki halk direnişi avrupalı halk sokağa çıkmadıkça amacına tam olarak ulaşamaz. avrupadaki halka direniş çağrısı yapın. ekonomik boykotlar en çok orada yapılırsa adresine ulaşır.
devamını gör...

bazı kaynaklar şu ana kadar katledilen kişilerin sayısının on binin üzerinde olduğunu söylüyor. rastgele öldürdükleri gibi yakalayıp işkence yaparak da öldürüyorlar iranlıları.

bunu ancak işgalci bir ülke yapar, ki zaten iran yarım yüzyıldır işgal altında.

islam barış dinidir diyenlere aşağıdaki görüntüleri izletirsiniz.

video 1
video 2
video 3

görsel

hakan fidan, devlet bahçeli, ömer çelik gbi isimler iran molla rejimini destekleyen açıklamalar yaptılar. akp-mhp'lilerin tümü bu yaşananların yanında ve iran halkının karşısında. tıpkı suriye'de yapılanları destekledikleri gibi. tıpkı hamas'ın 7 ekim 2023 vahşetini destekledikleri gibi... uygun koşullar oluştuğunda bunlar hatırlatılacaktır. abd'nin verdiği meşruiyet sonsuza kadar sürmeyecek.
devamını gör...

warhammer 40k ve ırkçı editler için arada uğradığım mecra.
devamını gör...

alayınız işsiz kalsanız patronlara bir şey olmaz arkadaşlar,

önce siz patronunuz kadar sermaye edinip bir iş kurun sonra konuşalım.
devamını gör...

çok şükür ki iradem diyorum. nazar değmesin.
devamını gör...

toplanma alanında butik kahveci standı yoksa gelemem.
onun dışında haberleşiyor oluyoruz.
devamını gör...

koşa koşa en sonunda allahına gavuşmuş, o yüzden kafa iznine çıkıp buraları bırakmış diyollağ. bu atayizi allahına gavuşturandan allah razı olsun, veleddalin amin.
devamını gör...

köyde işler imece denen bir sistemle yürür. bir hanenin kışlık erzağından her haneye üçer beşer mutlaka gider. özellikle karadeniz tarımla birlikte avcı toplayıcılıkla da gıda maddelerine ulaşır. ormanda toplu bir mantar kümesi bulan, bütün köyü başına toplar, hep beraber yenir. köyde her birey hayatta kalmak için bir organizmanın hücresi gibi birlikte hareket etmek zorundadır.
o 'tarlayı satam da gidem pavyonda karılarla yiyem' kafası hep tarikatların köylere sızıp köylüyü kafası karışık emperyalizm yanlıları haline getirmesinden sonraya tekabül eder.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

cv ortada,

seve seve okuyacaksınız.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

hehe bu arada az önce okudum, suudi arabistan, hava sahalarının abd tarafından kullanılarak iran'a saldırmalarına izin vermeyeceğini açıklamış. arabistanın yemek yediği tabağa sıçmayacağını bildiğimizden açıklama ne kadar da yapmacık geliyor aliminyum.
devamını gör...

#3850834

bunlarda hemfikiriz bu arada zaten buna itirazım yok. eylemin amacını bazı ahrazlar hariç herkes anladı zaten.

hayır katılanlara bakıyorum da çoğu zaten kendileri ile zıt olduğum kişiler fikren ve bir anda çete oldunuz asıl komik olan o bence.

ha bir de ihlara nın duruşu varmış biri öyle yazmıştı bulursam ona da sağlam döşeneceğim.
devamını gör...

vatan hainlerinin zaman zaman yoldaşlık kurdukları ve zamanı gelince ya da çıkarlar çatışınca da birbirlerini sattıkları doğrudur.
devamını gör...

patronun her harcamasını vergiden düşerken
senin maaşın kadar vergi
daha maaşın eline geçmeden kesiliyor
hem de karşılığında hiçbir hizmeti hakkıyla alamamana rağmen
kabul et
bir suriyeli kadar bile değerin yok
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim