zaman tüneli

iyyykkkk.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

suç ve ceza'da raskolnikov'un öldürdüğü tefeci kadın buna örnek olabilir.
raskolnikov’un öldürdüğü tefeci kadının cesedinin, diri hâlinden daha değerli olması düşüncesi, suç ve ceza’nın ahlaki sorgulamasını çarpıcı biçimde ortaya koyar. kadın hayattayken toplum için yalnızca açgözlü, merhametsiz ve başkalarının yoksulluğundan beslenen biri olarak görülür, varlığı neredeyse kimseye iyilik getirmez. ancak öldürüldüğünde, cesedi bir anda vicdanın, hukukun ve ahlakın merkezine yerleşir.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

tutuksuz yargılanması için halk olarak hepimizin ayağa kalkması gereken karakteri güzel bir adamdır. çok geç olmadan itirazınızı dile getirin. boykot çağrısı yapın. beyaz yaka, en çok size diyorum. siz bu konuda çok güçlüsünüz.
ayrıca akp zorbalığıyla tutuklanan tüm siyasi tutuklular ve gazeteciler için de avrupa halklarını boykota davet edin. kendi yönetimlerine yaptırımları büyüktür. tayyib onların sözünden çıkmaz. bunu kullanın.
devamını gör...

akıllı vatandaştır. görür ki yazanlar kavga gürültü zorbalama ve kaosa batmış, yiyin birbirinizi bana ne diyendir.
devamını gör...

(bkz: sevgilisine bamya sever misin diyen erkek)
devamını gör...

sek şampuan kullanmıyodur. tercihe göre buz da atar.
devamını gör...

gayet normal bi iş yapan insan
siz diş macununu da reklamlardaki gibi
boylu boyunca mı sıkıyosunuz
devamını gör...

yarınlar yokmuşçasına saklambaç oynamak. şimdi de oynarsın da aynı tadı verir mi, asla.
devamını gör...

(bkz: that's what she said)
devamını gör...

bir kadın durduk yere bamya sevmiyorum diyorsa sizden şüpheleniyordur. evlenen çoğu kadının dediğidir. hayatında spor yapmamış bok gibi genetiği olan biri tabii ki bamyadır.
devamını gör...

şampuanın bittiğini çok geç anlamıştır. mecbur kalır bir yerde.
devamını gör...

yazmaya mecali olmayandır.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

en çok babamı... sağlıklı hallerini.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

bayrampaşa civarı, bugün.
devamını gör...

yazmak rahatlatır, çok büyük bir keyfi ıskalayan yazardır.
devamını gör...

bakıcıyı öldürdükten sonra odaya girmişti. haftalar sonra düzeltme yapalım dedim.
devamını gör...

anneannem ve dedem.
devamını gör...

daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim