zaman tüneli

bir yanım eksik...
devamını gör...

devamını gör...

erken ve zinde bir şekilde. hafta içi bile bu kadar erken ve zinde uyanamıyorum.
devamını gör...

bir ton estetiği illaki vardır ama bu kadındaki disiplin, işine saygı hiç kimsede yok. özelliklede diyet üzerine bilgisi ve uygulaması. benim diyen diyetisyen eline su dökemez. o yüzden büyük saygı duyorum. o görüntüyü " estetik bu yaaaa!" deyip o kadar basite indirgeyen öküzlerede kafam girsin.
devamını gör...

biraz arabesk bir cümle olur ama içten içe de tatmin eder.
ancak kimsenin kulu kölesi olmayın, sonra zülm eder insanoğlu. ilk aşık olduğumda kulu kölesi oldum tam bir mallık. ama o yaşlarda çokça mallık yapılabiliyor.
devamını gör...

bende mesela yanımda bir hatunla camiye gidip " çok sevişesimiz geldi, kimseyi rahatsız etmeden caminin bi köşesinde sevişebilir miyiz?" diye sorsam ne cevap alırım acaba?
devamını gör...

teyzemle aynı yaşta olup teyze kızımdan genç görünen kadın.
devamını gör...

(bkz: buzlu turizm)
kaza yapan otobüs firmasının ismi de kara mizah gibi.
devamını gör...

planlı alanlar yönetmeliği’nde değişiklik gerektiren bir mağduriyet bulunmaktadır. buna göre, kafe, meyhane, gazino, pavyon vb. mekânlarda mescit ve abdest alma yerlerinin bulundurulması zorunlu hâle getirilmelidir ivedilikle
büyük ihtimal emsale dahil edilmez diye ümit ediyorum.
devamını gör...

antalya'da yolcu otobüsü devrildi, ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.

buradan

edit: #3871913
devamını gör...

bunlara göre gösterişle yapılan ibadet daha makbul sayılıyor.

vaktiyle iranlı bir yazara sormuşlar. humeyni'den sonra ülkede ne değişti? eskiden dışarıda içer, evde namaz kılardık, şimdi dışarıda namaz kılıyor, evde içiyoruz.

bu da o hesap işte.
devamını gör...

mecnun gibi meyhaneleri dolana dolana dolaşmaya sebep olur.
devamını gör...

yakışıyor mu lan size;

buradan
devamını gör...

tanrılar çıldırmış olmalı.
devamını gör...

haltercinin kaldırdığı halter, kendi ağırlığının 2-3 katı neredeyse. bu kadar büyük bir ağırlık altında durmak sağlık yönünden büyük riskler oluşturuyor. halteri kaldıran halterci o esnada soluğunu kesiyor. bu durum, kalp ritmi ve tansiyonu olumsuz etkiliyor. tansiyon yükselişe geçebiliyor. yükselişe geçen hipertansiyon organlara vuruyor. organlara vurunca da sonu karaciğer yetmezliği ve beyin kanamasına gidiyor. merhum da karaciğer yetmezliği şikayetiyle hastaneye kaldırılmış, karaciğer nakli tedavisi uygulandığı sırada beyin kanaması geçirerek erken yaşta yaşamdan kopmuştu.
devamını gör...

belindeki kemer olayım,
saçındaki toka olayım,
nefesin olup içine dolayım,,
ez geç, yürüdüğün yollar olayım...

demedikten sonra, bir önemi yoktur. *
devamını gör...

geliyorrrr
gs nin üstüne işemeye geliyoooor

çüdür şerifim
devamını gör...

pitbull mantı ile birlikte beni yer oğlum saldırgan köpek o ne mantıdan olurum ne kendi canımdan önemli olan benim midem elbette mantıyı seçeceğim.

mantı açmayı bilen 40+ üstü yazarlar dm lütfen demeyeyim...
devamını gör...

fenerimin yeni transferi.

kongo üçüncü liginden mi bulup getirmişler.

sidiki cherif. guzel isim.
devamını gör...

ibadet değil şov peşindedir adım başı camii
ulan namaz kılan arkadaşlar ile oturduğumuz zaman adam gider bir yarım saatte namazını kılar gelir en uzun vakit namazı 13 rekat zaten.
abdesti tesbihatı derken en fazla yarın saat.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim