zaman tüneli

vakti zamanında piramitlerde k*rd işçilere asgari ücret karşılığı taş taşıtmış.
devamını gör...

cahil fenerbahçe taraftarlarına kurban giden futbolcudur.

kadroda kendisi gibi tek bir oyuncu bulunmamasına rağmen takımdan gitmesi konusunda neden bu kadar baskı gördüğünü hiç anlayamıyorum. formu düşük evet ama kapanan takımlara karşı kante, ismail, guendouzi, alvarez gibi hiç hat kırabilecek bir pas atma kabiliyetine sahip olmayan futbolcularla hiçbir yere varamazsınız. kaldı ki çok güçlü bir yanı olmamasına rağmen şut kabiliyeti en yüksek olan da yine freddir aralarında.

aynı taraftar, 27 maçtır yanına tek bir pas bile atamayan, tek bir oyuncu bile geçemeyen, samattadan veya cisse’den 1-2 tık kötü olan kerem aktürkoğlu’nu false 9 oynatarak verim alabileceğini düşünüyor. bu cehalet karşısında gerçekten ne diyebileceğimi bilmiyorum. şahsi fikrimi soracak olursanız kerem aktürkoğlu bir an evvel idam edilip florya’ya defnedilmelidir.
devamını gör...

ingilizce şarkılarla arası olmadığı anlaşılan erkektir...

allah razı olsun ki petek dinçöz sayesinde birazcık ingilizcemiz gelişti zamanında. fakat bunun bir devamı gelmedi ve biz de ingilizce bakımından biraz değil çok eksik kaldık.

neyse efsaneyi hatırlayalım..

devamını gör...

zeds dead baby: kulubeyi yapar.
t.a.d.ç.o: düşman kabile ile savaşır. odun modun toplar
lennie: çay kave servisi yapar, bulaşıkları yıkar.

ben de organizasyon, planlama falan.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ajda pekkan sever, yazarımız…
devamını gör...

2 uçurulan yazar var geri döndükleri her hesabın onlar olduğunu görüyorum ki 20 yi geçti. lanet gibi.
devamını gör...

şimdilik deneysel değildir ama matematikseldir.

bu arada yeri gelmişken hatırlatalım; kutsal kuran birden fazla sayıda evren olduğunu söyler:

emre1974tr.blogspot.com/201...
devamını gör...

ne kadar eskiden. mesela savaşların olduğu yıllar mı. kolera, veba hastalığının olduğu yıllar mı. o dönemlerde olmuş olabilir. he akp öncesini kastediyorlarsa 80'ine kadar yaşamış nenelerimiz dedelerimiz 30 senesini ölü olarak mı geçirdi aramızda. iyice saçmalamaya başladılar. ne yaşadığımızı bize anlatmaya kalkışma angutluğu başka türlü anlatılamaz.
anneden bir olan kardeşlerimin babaannesi hâlâ hayatta. atatürk vefat ettiğinde lise talebesi olacak yaştaymış düşünün. kadın şuan 100'ü geçkin. aksine şimdi erkenden ölüyoruz. 35 yaşındaki herkesin bir hastalığı var, hastanelerden çıkamıyoruz. sayelerinde iş yerlerinde ölüyoruz, trafikte ölüyoruz, ihmalkarlıklardan depremlerde ölüyoruz. hapislerden adam salıyorlar ölüyoruz. zaten bi yaşamayı beceremedik çeşit çeşit ölüyoruz.
devamını gör...

normal sözlük’ü seviyor. *
devamını gör...

kadın seviyor.
devamını gör...

duran emmi deyiver diyorlardı.
devamını gör...

ben normalde muhtarlara yeşil pasaport verilmesine karşıyım, fakat böyle muhtar bir daha nerde göreceğiz verin gitsin dediğim yazardır kendileri.
devamını gör...

sene i tevellüdünüz ferruh ola sayın yazar...
devamını gör...

uğruna editler yaptılar, 20 milyon euro para bayıldılar, duran emmi öyle yapacak böyle edecek dediler, beşiktaş maçında ekstrem bir hatadan bir gol attı ve gitti. rakip taraftarın transfer eder etmez şişirip, bizdeki mevkidaşıyla hemen kıyasa girdiği bilmem kaçıncı hüsran transferi.
devamını gör...

orospu çocuğudurlar..
devamını gör...

ağrıyan dişine sarımsak koyarsa iyi gelir diyorlar.
devamını gör...

dayakçı koca olmayı gerektirmeyendir.
devamını gör...

bu i.neler 1800'lü yıllarda izmir'de bir rum çocuğunu belirsiz amaçlarla ( muhtemelen molok yahut baal'e kurban etmek için ) yok etmişler. rumlar da ayaklanıp bunlardan bir haylisini öldürmüşler. osmanlı ek askeri birlik yollamak zorunda kalmış.
devamını gör...

kadını erkeği yok arkadaşlar, dırdır genel olarak çekilmiyor. he erkeğin az konuşanı makbuldür o ayrı.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim