zaman tüneli

sözlüğe geldiğim ilk zamanlarda şu başlığı açmıştım: (bkz: yeni kuşaklar dejenere geyiği)

yani sizinleyim gençler. sizi z kuşağı, alfa kuşağı diye aşağılamaya çalışanlara kulak asmayınız.

gerçi alfa kuşağı'nın biraz şey olması başlığını da açmıştım ama o trollük amaçlıydı veya işte parodikti. haha.
devamını gör...

çok kadın bir yazar.
devamını gör...

#3889212 puhaha doğum günümü kutlayan az oluyor burada.
devamını gör...

jenerik müziğinin sözleri aklımdadır.


bazen hüzün vardır bazense hep neşe
bizim evin hallerinde
bitmeyen dostluklar, yıllanmış sevdalar...


akıp giden günler, hayatta tüm renkler
gülen gözler, kırık kalpler

bizim evin hali sizin evin hali
işte sevgi saati
gönüllerde sevgiler sevda dolu bu kalpler
bizim evin hallerinde
devamını gör...

kopiska kemikli dana etinin lahanla ve soğanla haşlanmış halidir, neyini sevemedun?
devamını gör...

müge anlı'nın iyice gerçeklikten koptuğunu öğrendiğimiz program. engelli bir kadınla babası zalimlik seviyesinde bir kadından kaçmışlar.* kadın annem beni gözlerime kan oturana kadar döverdi diye ağlarken benim annem de bana terlik vurdu diyor. dantel mi ne için birinden dayak yemesine göz yuman annesinden bahsediyorken sen beş altı yaşını nasıl hatırlıyorsun diyor. kocaman kadını hortumla dövmüş ne var ki annemiz bir iki vurduysa diyor.

hayat onun için o ve annesindeki aile mevhumundan ibaret. hönk hönk diye diye izledim. acilen gerçekliğe dönmesi gerekiyor.
devamını gör...

off of kaçırmışız ne zengindir ha.
devamını gör...

hürriyet kelebek ilavesinde köşesi vardı. günlük yazar gibi yazıyordu. şahsımca ben yazdıklarından bir şey anlamazdım. buradan bir sözlük yazarına verseler köşeyi daha güzelini yazar. hatta bizim hıristiyan ismail bile bundan daha güzelini yazar, kalıbımı basarım.
devamını gör...

#3889295
müslüman mahallesinde salyangoz satıyor.
gayrimüslim mahallelerde de seccade, tespih...
ticaretinde...
genelde hakkını da veriyor.

ismail için yazdıydım ya... plant'ı da seviyorum öyle uzaktan uzaktan. karşılıklı beğenileşiyoruz...
devamını gör...

ben bu yazarı sevdim ya.
devamını gör...

dünyanın en kötü yemekleri listesinde olduğu iddia edilen güzellik. sevilmemesinin sebebini hala anlamıyorum. bir kere kokoreç seven bir arkadaş kapuskayı yerecek oldu sen hayvanın bağırsağını yiyorsun bence senin bu konu hakkında konuşmaya hakkın yok demiştim. bu böyle gidiyor hayali bir arkadaşımla midye üzerine konuşuyorduk midyeyi savundu sonra hayır yani sümük gibi bir dokusu var yenilecek şey var yenilmeyecek şey var onunla da artık görüşmüyoruz. fransızlar falan kurbağa bacağı yiyen insanlar komple hepsinin üstünü çizdim amerikalılar fast food ile besleniyor onları da çizdim uzak doğu kedi köpek falan yiyor onların da üstünü çizdim afrika yemekleri hakkında bir bilgim yok onlar laf söylerse kendi yemeklerini getirsinler önce. geriye italya ortadoğu mutfağı falan kaldı onlarla da anlaşırız bir şekilde.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

nicki bir hakikati temsil ediyor. importante demiş evet sözlük için çok importante, çok önemli bir yazar.
devamını gör...

eski bir türk sanat müziği şarkıcısıdır.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

(bkz: kent var malbora var)
devamını gör...

böyle soyadı mı olur ? doğuştan sponsorlu kimse, rtük hemen ceza verir bu kızı yayınlayan kanala. *
devamını gör...

tütün mamüllerine getirilmiş tanıtım yasağı yüzünden hayal ettiği bilinirliğe erişemeyen oyuncu kimse.
devamını gör...

bugünkü kadar örselenip ötekileştirildiğim bir gün daha hatırlamıyorum. kalbim çıt, beyaz saçım pıt oldu resmen.
devamını gör...

nikneymi çok afilli bir yazar. unutamıyorum...
devamını gör...

sürekli erkek, ataerkil falan diyen kadınlar bizi çükümüz var diye dertsiz, problemsiz sanıyor.
ataerkil düzenden bizde şikayetciyiz arkadaşlar sizin memeniz var diye şirkette mobbingi biz yiyoruz, feministini biz çekiyoruz, yanlış tercihlerde bulunan kadınların sorumluluğu bizim omuzlarda, nafaka büyük dert, lağıma biz iniyoruz, vinç tepelerine biz çıkıyor, yağın pasın içinde sizi rahat ettirmek için biz sürünüyoruz, siz şeyinizin keyfine minnacık etek giydiğinizde dayağı ya biz atıyoruz ya da biz yiyoruz.
sonra vay efendim yemek yok mu dedik diye ataerkil düzende yaşamak çok zormuş.

pardon ama sokarım böyle düzene çomağımı.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim