zaman tüneli

meclisiin ve sarayın ki gayet; etli, sütlü, ballı, gaymaklıymış. bizim bir maharna ile plavımız vardı, onu da trafik cezaları , yeni zamlar aldı.
devamını gör...

amat ve tiamat

bunlar yalnızca denizde ve denizaltında geçen olağanüstü öğelerle süslü öyküler değil, insanın kendini ve dünyayı anlamasına yardımcı olan eşsiz benzersiz fikir yazıları.

keyifle okuyun.
devamını gör...

kafayı yedi, her yere füze atıyor. azerbaycanada 2 tane atmış. hala ne bekliyoruz dünya olarak bilmiyorum. tüm avrupa, amerika, ortadoğu toplu harekat düzenleyelim bu deliliği durduralım. madem sana saldırı var adam akıllı israil ve amerikaya saldır. çevre ülkelere saldırıp dünya ekonomisini olumsuz neden etkiliyorsun. petrol gemilerini falan vuruyor. gider ayak dünyaya da zarar veriyorlar, böylelerini haritadan sileceksin. gerekirse siyonistlerle olacaksın.
devamını gör...

benim üzümlü kekim, bir tanem, şeker portakalı'm..

zeze'nin dünyası ile kendime mükemmel bir ayna tutmuştum. onun o duyguları ve hareketleriyle bir kitap okuyor gibi değil de sanki yanımda bir çocuk büyüyor ve benimle arkadaşlık ediyor gibi hissetmiştim. sonraki kitaplarını da öneririm.
güneşi uyandıralım, ikinci kitabıdır ve ilk kitap kadar değerlidir benim için. ama üçüncü kitap olan delifişek beni çok tatmin etmemişti.*
devamını gör...

vallaha komşularımız bize çok musemaha gösteriyorlar. her iki haçlı siyonist ittifakının ırak'ı işgalinde de türkiye'den kalkan uçaklar ,ırak'ta kadınların ve bebeklerin karınlarını parçaladılar. bir mermi bile atmadı ırak bize. ha keza suriye işgaline destek verdik, suriye'nin devlet başkanına ve ordusuna savaş açtık yine bir şey demediler. incirlik ve kürecik işgal üstlerine rağmen iran'da bir şey demedi. bunlar hep 1000 yıllık tarihin hatrına olan şeyler.

bu işgal bize karşı yapılsa ve işgal için çevre ülkelerin üstleri kullanılsa varya, biz buralardan neler döşerdik! bu kafayı kimse anlamak zorunda değil esasta. sana yapılmasını istemediğini başkasına yapmayacaksım. eğer düşkünlük yapıp yapılmasını istemediğin şeyi karşıya yapmışsan, sana yapıldığı zaman da kınamayacaksın. kimse ziklemez çünkü.

ne işi var benim ülkemde, incirliğim, küreciğin?
devamını gör...

al işte, ülkenin en büyük problemi olan tas kafa tıraşlı, müptezel, hırt, awm kekoları.

șunun bir tipine bakın, şekline şemaline bakın. bu da bizle aynı havayı soluyor.

nice gencecik yavrular bu ortalık çocukları yüzünden can verdi. daha da vermeye devam ediyor.

not: kendi hesabından da paylaşmadım ki izlenme almasın denyo.

youtube.com/shorts/creFnypt...
devamını gör...

ortada kulağa hoş gelen bir ezgi var mı? var!

bu ezgiyle örtüşen lirik var mı? o da var!

her şeyden önemlisi şu şarkının yeni bir versiyonunu ikisinin ağzından duymak isteyen milyonlar var!

devamını gör...

bu oyun bir bana mı sıkıcı geliyor dedirtir. village oynarken sıkıntıdan bitse de gitsek modundaydım sildim sonra.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bereketli sofradır, eğer ki iftar sofrası ise gerçekten.
devamını gör...

beyler düşmeyin sakın, yoldaşın projeleri bunlar kanmayın, oyuna gelmeyin.
devamını gör...

ananaslı jelibonun ötesini henüz görmedim,
ayrıca hamburger ve sosisli şeklinde tekli satılan jelibonlar oluyor onlarda güzel.
kolalı ise bir klasik zaten, güzel bir icat.
devamını gör...

etmen guzum. daha dün bir ayzar dostumuza akıl verdim etmaaaa diye amaaaa gönül bu german dinlemiyor
devamını gör...

(bkz: o hiç rap dinlememiş ki ne bilsin)
son dönem kekolarının yaptığı gürültü ile rap müziği karıştırmayın.*
ben anlamam diyeniniz varsa sanatçı ve şarkı isimlerini tek tek iletirim asla sıkılmam. bilmeden karalamayınız rica ediyorum.
ruhuma iyi gelen nadir şeylerdendir. rap müzik, müzikten fazlasıdır.
devamını gör...

tanım: ayıkken nefret ettiğin yüzü, kişiyi ve kişiliği (kendimi), sarhoşluğun geçici merhametiyle aynada sevilebilir birine benzetmeye çalışma çabası.
devamını gör...

mevzunun karşılıklı atışma gibi algılanmaması için aynı başlık altına ikinci entryi girme taraftarı değildim ancak bir şeylerin anlaşılamadığını görünce izah etme gereği duyuyorum.

yok abi insanlar gerçekten iyi değil, bakın ben bir tespitte bulundum, maalesef ki bu tespitin büyük oranda bir doğruluğu da var. kimse bunu inkar edemiyor ancak olay saçma bir şekilde feminazik bir öfkenin dışavurumu ile trajik bir meriçlik faaliyetine dönüştü. komik!

bu aynen ortaçağda dünya yuvarlak dediği için kilisenin astığı adamlara benziyor, la varsın olsun dönen dönsün kellem gitse ben dönmezem yolumdan!

herkesin ruhuna iyi gelecek insanlarla karşılaşması dileğiyle, ne diyeyim, esen kalın.
devamını gör...

keşke bir tek kendime karşı böyle olsam… herkes iyi, herkes güzel görünür gözüme. dilim yumuşar resmen.
ben de güzelim, sen de güzelsin be...
devamını gör...

çünkü sen...
çünkü sen...
çünkü sen...
(link:
)
devamını gör...

sagopa ve cezanın yaptığı evet. tas kafa tıraşlı, müptezel, hırt, kekoların yaptığı hayır.
devamını gör...

tanım: her boku sorunsal yapmaya çalışan güruhun sorunsal olmayan sorunsalı.

rap müziktir. müziğin kendisidir.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim