zaman tüneli

kendinizi matah birsey sanmayın, ananıza küfredecek gerçeğidir.
devamını gör...

ne kadar saçma bir durum aslında ? sınıfta mı işeyeceğim hocam, bırakın gideyim yani.

lisede gıcık oluyordum kızların hep birlikte tuvalete gitmesine. hocaaam arkadaşıma yardımcı olmak istiyorum ben de yanında gidebilir miyiiim ? sana mı kaldı yardımcı olmak ? hep dedikodu yapmak için kendilerine fırsat yaratıyorlar.

masum erkekçikler de öğretmenden çişe gitmek için izin istiyor. yazık valla bize..
devamını gör...

haydi bakalım boyunduruğu kabul et paşa paşa, gizli sorusudur.
devamını gör...

ağzınıza yakışmayan bunca sahte güzel sözlerden sonra, artik herhalde öyledir yani dedi tahtakahveci amca.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
ıslak burnunu yedikim..
yine her zamanki gibi sevgi dolu, kudurukluk dolu.
devamını gör...

oğlum üç senedir yapıyor bunu. ben bir sene dayanabildim.
bir senelik aidatı peşin vermiştim o yüzden.
yoksa çekilecek dert değil.
yapabilene kendine güvenene tavsiye ederim.başlangıçta ben oğlumla dalga geçiyordum. şimdi o benimle geçiyor.
gücüm yetmiyor artık ona..
devamını gör...

düşünmek, gereğinden fazla düşünmek.
devamını gör...

yüzünüzden gülücüğün,
kalbinizden umudun eksik olmadığı harika bir gün olsun..
her yeni saat size yeni bir mutluluk, her adımınız ise huzur getirsin..
günaydın sözlük...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

günün yorgunluğunu sporla atmak isteyen insandır.
devamını gör...

izlerdir ruhumuzda kalan. geçti deyip de zihnimizin derin dehlizlerine terkettiklerimizdir, akla gelen. gözümüzü yummakla kurtulamayız onlardan. unutmamak istemeyip de unutmaya çalıştıklarımızdır bizi pür dikkat kılan. keder desen keder değil, mutluluk desen o da değil. umut desen o hep var umutsuzca olsa da.
ömür tükenir mi beklediklerimiz ve beklettiklerimizle? cevabı evettir. çünkü hayat kimseyi kale almaz akar gider.
devamını gör...

günaydın millet, hafta sonu olmasına rağmen işteyim. buradan çıkınca iftara davetliyim oradan da fazla oyalanmadan kaçıp maça yetişmem lazım.

tüm bu yoğunluk ve çabanın içinde akşam yenilirsek ağır cıngar çıkarırım.

şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, uykum da var zaten.

dipnot: sahurda pastırmalı tost yemeyin.
devamını gör...

hep başkalarıyla uğraşıyordum bir zamanlar. onları mutlu etmek kabul görmek anlamına geliyordu. bu da kendimi girdiğim ortamda güvende hissettiriyordu ama sahte ya da ikircikli güven bu. bunu da sonradan anladım mesela. herkesin özellikle kadınların kendi hesabına çalıştığını, önce ben diyebilmelerini hayretle fakat sorgulamadan izlerken dank etti aslında.

her zaman evli insanlara evlilik hakkında düşüncelerini sorarım mesela. (50+ olup evlen diyen kimse olmadı) yaşıtım sayılacak bir dostum şöyle dedi: "ben sürekli evlenmeden önce kazandığımı başkalarına harcadım. ilk defa kendi hesabıma çalıştım ve o parayla da evlendim. en azından bir iki yıl kendime yatırım yapmayı çok isterdim." dedi. bu beni etkiledi açıkçası. bir şeyleri ertelemek değil kastım. yaparken kendini unutmamak. herşeye yeterken kendin kalabilmek yani.

insanların bu denli bencil olduğu bir çağda hâlâ daha bunu sorgulamak bile problem belki ama hiç farkına varamamış ya da kimlik arayışından çıkamamış olmak daha büyük problem baba kalırsa. o yüzden yol yakınken özellikle şu sıralar yani cumartesi sabahının bokkosunda kendim için xp kasmak istiyorum.

kendinizi önemseyin. biriciksiniz. valla bak.
devamını gör...

yapboz yapardım. sonra hem çok pahalılaştı hem de ne yapacağım o kadar yapbozu diyerek bıraktım.
ama son bi kocaman yapmak istiyorum da bu sefer de evimde yer yok.
devamını gör...

ebru sanatı.
hala devam etmekte, dinlendirici.
devamını gör...

yapmasamıydım yani
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

harika bir gün olsun dileklerimizle, herkese günaydın.
devamını gör...

düşmüştür.
hepimize hayırlı uğurlu olsun.
dünden beri kar yağıyor. yarın da yağacak.
sonrası bahar.
sonrası günlük güneşlik.
devamını gör...

günaydın sözlük.
dün gece üç gibi uyudum. saati kurmadan uyuduğum muhteşem gecelerden biriydi. dokuza dokuz buçua kadar uyanmam, biraz da yatakta dönersem 10'da çıkarım yataktan dedim.
gözümü açtığımda saat sekizdi. sekiz.
tükürdüğümün bünyesi ya?
tamam kalktım kalktım.
devamını gör...

güzel bir hafta sonundan selam herkese.
haftanın üzerimizden tır geçiren yorgunluğunu atalım ve dertlerden kurtulalım. herkese güzel güzel hafta sonları olsun.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim