öyle illet bir renktir ki, ne zaman duş alsanız banyonuz savaş alanına döner. havlularınızın rengi artık kırmızıdır. saçınızı başka bir renge boyatsanız bile o kızıl yansımalar uzunca bir süre yakanızı bırakmayacaktır.

tek artısı ise bazı kadınlara enfes yakışmasıdır.
devamını gör...
(bkz: üniversiteye yeni başladım kızılı)
zamanla kızıl ,mavi ve tonlarına döner , üniversite sonuna doğru da orijinale en yakın renk ve yine bir tutam mavimsi kalıntı oluyorsa bomonti filtresiz içmeyi seviyorsunuz demektir.
devamını gör...
kızıl saç hasreti olarak değiştirmek istediğim başlıktır
devamını gör...
şu an içinde yaşadığım durumun yarısı.
her yıkamada heryere bulaşan kırmızı lekeleri de geötim bu kızıllıgı eger benim gibi kına ile boyamak ve sonrasında kuaför kuaför gezip hepsinden aynı lafı duymak kına çok yogun bir boya biz açamayız aç yanar
devamını gör...
bu pişmanlığı yaşayacağımı düşünerek boyadığım ama günün sonunda çok beğendiğim saç rengi.
devamını gör...
saçım kızıla o kadar alışmış ki , renk saçımla bir bütün oldu artık. eskisi gibi öyle akma olayları falan da olmuyor. kızılın tonuna göre de değişir tabi durum. fosforlu kızıl renkler pişmanlık doğurabilir.
devamını gör...
ilk yapıldığı zaman çok güzeldir kızıl saç fakat dipler çıkmaya başladı mı sürekli saç boyatma derdi sonucundaki pişmanlık, kendi saç rengine dönmekle sonuçlanır.
devamını gör...
bir kere bulaşanın vazgeçemediği saç rengi. kıyafetleri, eşyaları hatta fayansları bile boyayabilecek kuvvette olduğu için vazgeçmeye çalışsanız bile peşinizi bırakmaz. siyaha yakın renklere boyatarak kurtulunabilir ama her fırsatta tekrar yapılmak istenecek olduğundan insana hay nereden boyattım dedirtir.
devamını gör...
sırf şu pişmanlığı yaşamamak için boyamıyorum. yoksa gönlüm tamamen kızıl.
devamını gör...
bununla boyarsanız pişmanlık kelimesinin hafif kalacağı durum. vişnemsi bir kızıl istediğim için uzunca bir süre buna katlandım ama resmen küvette adam kesmiş gibi çıkıyordum duştan.

mavi ve mor macerasından da ağzımın payını aldıktan sonra normal kutu boya kızıla döndüm. şimdi halimden memnunum.
devamını gör...
beyaz tenli olmayanların yaşadığı pişmanlıktır o ne öyle saç kızıl, ten karamel renginde uzaktan bakınca gençlerbirliği forması gibi duruyor.
devamını gör...
yaklaşık olarak 6 ay kullandığım kızıl rengi bir 4 ayda da istediğim renge döndürmeye çalıştım. işk boyadığında kızıl rengi efsanedir lakin 2 haftanın sonrunda o diplerin çirkinliğiyle kızılın solöası birleşince felaket ve yeniden boyamayla sonuçlanır.
devamını gör...
saçlar arasında en çok kızıl rengi açıcı ile açmak zordur. kısacası geri dönüşü zordur. boyarken iyi boyamak lazım. saç diplerindeki en ufak siyahlık kızıl rengi mahveder. her boya gibi onunda binbir çeşit türü vardır. yoğun kızıl ,bakır kızıl,ateş kızılı gibi. yine de diğer boyalar arasında en güzel kızıl saç kendini belli eder. özellikle güneşte ve ışıkta saç canlı durur. saçın ilk kızıla boyatıldığı zaman özellikle daha güzeldir. kızıl boya her saç yıkamada diğer boyamalara nazaran daha çok akar ve saçın kızıl tonu açılır. bunun için boyanın ömrünü uzatan şampuanlar tercih edilebilir. beyaz tenli kişilere kızıl saçı daha çok yakıştıran ve yaklaşık 1 sene öncesine kadar her sene saçını kızıla boyayan biri olarak söylebilirim ki kızıl renk emek ister, yazarında dediği gibi her banyoda renk akar, boyadıktan sonra yıkadığın saçı sardığın havlu , dizilerdeki yaralıya bastırılan tişört gibi kıpkırmızı olur.
devamını gör...
kınayla yapıldığı takdirde yaşanmayacak olan pişmanlıktır. saç hem daha sağlıklı ve parlak olur hem de doğal bir görüntüye bürünür.
devamını gör...
kızıl pişmanlık değildir. orjinal görünümlü bir kızıl ton için havlu sponsoru olabilirim dediğim pişmanlık. güzel ton bir kızıllık 3-0 önde başlamaktır.
devamını gör...
orjinal kızıl ve çilli hatun çekiciliğine asla ulaşamayacağı için, çoğu pişmanlıkla sonuçlanır.
devamını gör...
hiç de pişmanlık değil aşırı güzel bir renk tutturana ve yakışana.
devamını gör...
kızılları sevelim ve yaşatalım.. lütfen. sevişmek için ideal bulduğum hep hayalini kurduğum hatta kaç senelik ilişkimi kızıllarla aldattığım doğrudur.
devamını gör...
benim asla pişman olmadığım hededir. kadını varoş da yapabilir seksi de tabi ince bir çizgi var. ayrıca kullanışlı yanları da var. yemekten saç çıktığında kendinizin olup olmadığını anlayabilirsiniz.
devamını gör...
bende olmayan pişmanlıktır. bakırla başlayıp kızılla devam ettim. sürekli bakım isteyen bir renktir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kızıl saç pişmanlığı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim