zaman tüneli

bizimde maradonumuz bu çocuk.
devamını gör...

başlığa girdiniz ve nickinizi bulamadınız mı? üzülmeyin. ben sizin tanımlarınızı seviyorum. benimki de yazılmamışsa nolmuş ki? nolmuş ki he?
devamını gör...

tam bir baba klasiği... özellikle sinir anında ağızdan çıkan, ama altında bayağı bir beklenti, hayal kırıklığı ve biz böyle değildik yaf serzenişi barındıran bir yüklenme biçimi..

madem bu çocuk senin eserin, niye her fırsatta yerden yere vuruyorsun arkadaş? sonuçta çocuk dediğin şey biraz da senin güncellenmiş versiyonun değil mi? senin hataların + çağın şartları + kendi karakteri = yeni model... yani bir nevi güncelleme ama baba bakıyor ve ya benim eski sürüm daha stabildi ya diye söyleniyor.

işin komiği baba kendine söylenemeyen lafı çocuğa söylüyor sanki. ben olamadım, sen ol baskısı bir noktada sen de olamamışsın sitemine dönüşüyor. arada çocuk düzeltilmeye çalışılan yazılım gibi kalıyor.

bir de arkadaş neden çocuğa itsin diyorsun ki? aslında madem senin oğlun, madem öyle, bir tık ileri götür, itoğlu it de tam olsun, soy bağı da netleşsin. en azından tutarlılık olur.

neyse oğlumu düşününce sinirlendim sanırım. boşarım o kocayı kızdırmasın.
olay kısaca çocuğun ne olduğundan çok babanın kafasındaki ideal evlat ile gerçek arasındaki farkın dışa vurumu.. çocuk da doğal olarak şunu düşünüyordur garibim, babuş ben mi hatalıyım yoksa beklentin mi fazla..?
devamını gör...

zorda olsa kazanmayı başardık önemli olan da buydu. dünya kupasına 1 maç kaldı, slovakya-kosova maçının galibiyle deplasmanda oynayacağız. haydi çocuklar oraya gideceğiz ve tüm dünyaya türk'ün gücünü yeniden göstereceğiz. inanıyorum, vakti gelince hatırlatırız.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

aha şimdi bildirim geldi: doğal gaz ve elektriğe zam sinyali...
zaten don gömlek geziyorduk, şimdi iyice dızlanacağız
devamını gör...

dibe vurdum diye utanma. hayatında herkes bunu bir kere olsun yaşamıştır.
devamını gör...

büyük bir coşkuyla:
- 3 dakika uzaklıktayız play off finallerine ömer abi!!!
- evet.

ömer abi, o kadar heyecanlanma, kalpten gidersin maazallah asdfasg

sonradan açıldık, arap atı gibi. tebrik ediyorum bizimkileri. montella'yı her şeye rağmen seviyorum demiştim ama tabii yol sarplaştıkça bu kadro yeterli gelir mi gelmez mi, orası sabaha dek tartışılır.
devamını gör...

ben değilimdir. türk bayrağı gördüğüm herhangi bir spor branşında büründüğüm kişilik ektedir;

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

mikro bir plak kolleksiyonum var. arada dinliyorum
devamını gör...

biz kazanıyoruz enflasyon alıyor. delirecegim

faturalardaki maliyetler çarpı 1.5- 2 şuan.
devamını gör...

overactingine, mimiklerine ve yaptığı video kapak fotoğraflarına sokayım senin dediğim, sevdiğim bilim iletişimcisi, youtuber.
devamını gör...

valla sevgili coffee break konuyu güzelce özetlemiş. açıklamak gerekirse kimi zaman haftanın her günü burdayken; kimi zaman aylarca girmiyorum hesap örümcek ağı bağlıyor. her telden çalıyorum belli bir konu bütünlüğü yok yazdıklarım arasında. o şekil bir şey yani.
devamını gör...

çok fazla var, bazılarını isim olarak hatırlayamıyorum da ama saçma sapan yazan kadar kalemi kuvvetli de hatrı sayılır yazar var.
devamını gör...

"sen şişman değilsin, sen de aptal bir insan değilsin. tamam mı?
ama biz malız.
devamını gör...

genellikle bir işin üstünkörü, özensiz, aceleye getirilerek veya nizamsız yapıldığını anlatmak için kullanılan, halk ağzına yerleşmiş, biraz mizahi ve biraz da eleştirel bir tabirdir.
devamını gör...

(bkz: horolop şorolop)
devamını gör...

allah sabrını veriyor diye cevap verebileceğim soru.
devamını gör...

çok korktum, o kadar anı ile nasıl başa çıkacağım bilemedim. çok utandım o kadar söylenenlerden sonra insanları haklı çıkarmaktan. çok sustum konuşursam bir daha dönülmez o yoldan diye.

sonrası iyilik güzellik.
devamını gör...

“isa’yı ölümden dirilten tanrı’nın ruhu içinizde yaşıyorsa, mesih isa’yı ölümden dirilten tanrı, içinizde yaşayan ruhu aracılığıyla ölümlü bedenlerinize de yaşam verecektir.”
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim