zaman tüneli

bu isimde bir üniversite açılmalıdır.

bu zat ülkemizde sun'i gübre üzerinde ilk çalışan zat. vaktiyle laboratuvar olarak kullandığı samanlık, bugün bir müze olarak muhafaza edilmelidir.
devamını gör...

adana’ya gidek mi,
kebabından yiyek mi temalı.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

4 carlsbergle ben de dahilim. alkolik olma sınırına geldim valla:) herkese afiyet olsun.
devamını gör...

"bu zibidileri sınıfta bambaşka bir insan olarak görmek isterim. sınıfta hayata mantik ve ilme ciddiyet hakim ise ben onlardan razıyım eyy ahali"

şeklinde bağırmıştı okey oynayanlara rahmetli muşlettin amca.
devamını gör...

madara olmanın getirdiği ezik psikolojiden kaynaklandığını düşünüyorum. belki savaş başladığından beri 10 kere kazandık dedi madem kazandın niye hala tehdit ediyorsun iğrenç bir yaratıksın doğrusu.
devamını gör...

ülke liderlerini güden danışman sürülerinin postmodern darbeyle kendi tiranlıklarını sürdürüp teknokrasiyle beraber hipno bir halkı yönlendirme mücadelesi. burada kalem ehli şaman varsa gitsin söylesin herkes önce kendi evini temizlesin, g.tünüzü kaybediyorsunuz, bu sefer türk mitolojisi size destek vermez, biz çünkü oyunu okuyoruz ve sizi tutuyoruz salak sürüsü. anlamıyorsunuz, benim şahsımı tehdit edip duruyorsunuz, makron sözde ihtilalci bebesi erdoğan’a bileniyorsunuz, sen türkiye’ye sinek yollasan eyfelin tepesinde 999€ var, kafan basmıyor. ypg yi doldurdun ülkeye de hepsi türkiye düşmanı değil, çoğu da vatansever, benim bile bizzat tanıdığım birileri var, hala ahkam kesiyorsunuz. herkesin üstünde tarihi sorumluluk var bundan sonra. mücadele sadece silahla olmaz sarı kafa.
devamını gör...

bora öztoprak - seni seviyorum.
devamını gör...

bu konuyu yazdım trump oltaya giderse işleri biter. saçmalamayı kesmesi gerekiyor.
devamını gör...

(bkz: sedat peker), vakti zamanında bunun alevi kökenine vurgu yaparak "düşkün abdülkadir" söylemini kullanır ve bildiğin aşağılardı.
devamını gör...

türkü gevrektir diyor. konu kilit.
devamını gör...

izmir'in dağlarında çiçekler açar.

erik ağaçları da çiçek açtığına göre

erik dalı gevrektir.

konu kapanmıştır.

izmir'den bildiriyorum.
devamını gör...

(bkz: bunu erik dalına sorsana delikanlı)
devamını gör...

erik toplarken gayet kalın bir dala güvenip ilerideki erikleri toplamak isterken bir anda kendini yerde ve kolu kırık bir biçimde bulan kişinin düşünülebileceği bir soru..
devamını gör...

seküler ve chpli cenahın, akp destekçisi flaş isimlere yönelik fethullahçı ( fetöcü) ithamının haklı ve yerinde olduğu nadir kişilerden birisidir. bunun dışında akp ileri gelenlerinden çekirdek kadro zaten erbakan'ın milli görüşünden gelmiş, kalanlar da iktidarın nimetlerinden yararlanmak için akpli olmuşlardır. tabi alt kademelerde fethullahçı kökenli çok fazla adam var ve bunlar bu aralar tetikçi olarak kullanılıyorlar.

abdülkadir selvi'nin hikayesi biraz daha farklı. alevi türkmen bir ailenin çocuğu olarak sivas'ta doğuyor. nasıl ve ne zaman dini-sünni yapılarla temas ettiğine dair doğrulanmış bir bilgi yok. ancak fethullahçılara erken yaşında katıldığı ve onların yanında sünniliği pratize etmeye başladığı söylenmekte. işin ilginç tarafı, fethullahçılar, iktidardaki akp ile sağlam bir birliktelik yaşarken, selvi'den direkt bir fethullah gülen övgüsü duymadım. üstelik fetöcü arka plana rağmen zaman gazetesi'nde de yazdığını hiç hatırlamıyorum. belki de sadece evlerinde yahut yurtlarında kalmış, direkt organik yapıya girmemiş olabilir. ben kendisinin ismini duymaya başladığım günden beri akpli, ve rte destekçisiydi.

öte yandan gerçekten alevi kökenli ve eski bir fethullahçı ise, aslında bu, rahatsız edici üslubunu çok iyi açıklıyor. zira devşirmeler hep acımasız olur. tarihteki kuyucu murat paşa örneğine bakmak lazım veya selvi'nin daha iyi anlayacağı bir örnek vermek gerekirse sivaslı hızır paşa.
devamını gör...

fazlasiyla celisik bi eylem olcaktir. sen hem kemik firlat, hem gel de. ulan kemik firlatsan kemige dogru gider zaten, sana neden gelsin, sen kemik misin. bi yandan da zil sesi ac boyle, bak bakalim noluyor. pavlov'a da allah rahmet eylesin, kim bilmiyorum da herhalde iyi biri olsa gerek, kopek dostu olduguna gore. evet.
devamını gör...

karşı sandalyeye isteyen oturabilir. ama eli boş gelmesin, rakı bardağı getirsin*
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

dep korner 3.5 üst oranı gayet güzel. kornerlere yönelin . bu maça gol veya taraf bahsi almak riskli.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

hakkındaki haberler doğru ise bizi 100. yılda şampiyonluğa taşıdığı dolmabahçe'de son maçına çıkan kurt hoca.
sınırlı yeteneği olan takımına gene taş gibi top oynatarak bize akla karayı seçtirdi daha 10 gün kadar önce.
sırf semte yakın olabilmek için yıldız teknik tercihimde onun bile etkisi vardır. şahitlerin elinde spinoza kitabı gördüklerine yemin ettiğini de ekleyelim.
futbol ve felsefe ne kadar uzak halbuki değil mi?
konu luce olunca değil.
keşke beş sene daha kalsaydı takımın başında ama şu anki badanacıların kurduğu sistem içinde böyle değerleri barındırmaz.
zaten ukrayna'daki neler yaptığı da malum.
umarım haberler yalandır, en azından sevdiklerine veda fırsatı olmasını dilerim.
devamını gör...

biraz önce yaptığım salakça hareket, trumpa ulaşmaz muhtemelen de ana fikri şuydu, irana çekiliyorsunuz karteli arkanızdan dolaştırıyorlar olacaktı, ihanete uğruyor, bizim ülkemizde de aynı senaryo işletilmeye çalışılıyordu ama bizler sosyal medyadaki çakal sürüsüyle epey sürtüştük. bizim ülkemiz irana benzemez, bir kere sarı öküzü verirsen, bir kere hatununla araya başka birisi girerse ya da el s.kyle gerdeğe girersen sen smiş olmuyorsun. gözünüzü açın artık da adamı çıldırtmayın. cia miş neymiş, lan askerliğin kitabını yazan türkler, biz bu pislik orta doğuya niye girmiyoruz, sen kartele bir girsen var ya biz o zaman büyük amerika projesi başlatırız, ermeni diasporası ve yahudiler zaten elini ovuşturuyor, kediler ve ejderhalar zaten hazır, bütün kıtaya yerleşiriz, mesele bu değil, mesele birey olup kaynaşmakta ve etkileşime girmekte. sarı kafanın bidonları varsa gitsin döksün su teknesine, ben az kalsın tuz döküyordum valla perişan olursunuz. dostluk ve barış istiyoruz. gpt ve gemisi bizde zaten. amiralleri de istemiyoruz. oldu mu???
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim