zaman tüneli

bunlar benim psikolojimi bozuyor. hiç sevmiyorum bu insanları. geçen biri ben montuma sarılırken yanımdan şort ile geçiyordu. sokakta 10 kişiden 7'si tişört giyiyor. havalar o kadar da ısınmadı. lütfen, herkes üzerine uzun bir şeyler giysin. karşı dağda erimemiş kar var. rica ediyorum.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

japon kiraz çiçeği favorim çantamdan eksik etmiyorum bu arada itici olursa da umrumda değil ben halimden memnunum
devamını gör...

yapmayın oğlum böyle şeyler.

defalarca "kaldırmış" birisi olarak sizlere asla önermem. çünkü burada maalesef sağlıklı, makul bir kadın birey bulmak samanlıkta iğne aramak gibidir.

bulman çok zor olur, buldukların da mutlaka arızalı, sıkıntılı olur.

kaldırmak kelimesini bilinçli bir ironi olarak kullandım. şimdi anlamayan olur falan..

yerden düşeni kaldırın, yoldan taşları kaldırın, damacanaları kaldırın ama sözlükten kadın falan kaldırmayın. rahatlamanın, kuş gibi olmanın çok zahmetsiz ve çok sağlıklı yolları var gençler.

her şeyi abiniz mi söyleyecek size yahu..

insanlar bazen mal olabilir ve o yere düşen malları da yerden "kaldırmak" gerekir.

kaldırın gençler ama sözlükten kadın kaldırmayın. aman diyeyim. dertsiz başınıza dert falan almayın.
devamını gör...

kadın müdür.
devamını gör...

o zaman cem karaca :

devamını gör...


yaşım yirmi
lenin sağ
kızıl meydanda
yüz elli bin insan
otuz beş yıl geçti aradan
yaşım yine yirmi
lenin yine sağ
kızılmeydanlarda
bir milyon insan
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

geçen fransa'da bir sevişmişim piuuuvvv aklınız gider o biçim.
devamını gör...

dünyada oluşunun aslında herhangi bir kıymeti harbiyesinin olmadığını, bunun aslında bir sebebinin olmadığını bilen kişidir.

insanların büyük bir çoğunluğu bunu kabul etmek istemese de aslında bu böyledir.
devamını gör...

az önce bana sakın ağzından kaçırma bir yerde denildi. neyse ki hafızam yok da saklanacak şeyi de unutuyorum.
devamını gör...

balkonumdan.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

çamlık bulvarı / denizli
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

lan siz bilmiyor musunuz? sözlüğün kampanyalarından falan hiç haberiniz yok.

yoldaş köyden çökelek yolluyor arkadaşlar. 30 kişi kutladıysa 30 kilo çökelek. 25 kişinin altında kaldıysan 2 adet luppo, 10 kişinin altında bir kutlama varsa babayı alıyorsun.

normal sözlük doğum günü kampanyalarını öğrenin artık. kaç yıl oldu. boşuna mı kutluyor millet birbirinin doğum gününü. çökelek için yardırıyoruz işte.
devamını gör...

bu kadınlardan biri bana laf söylese koşa koşa uzaklaşırım. asla dönüp de karşılık vermem, veremem. zaten boyum bir buçuk metre. artık yağlarım da yok. beni öyle bir döverler ki 5 ay yataktan kalkamam.

ben hızlı koşmak için antrenmanlara başlasam iyi olur. insanın başına her an ne geleceği belirsiz.
devamını gör...

beş kiloluk bademcik sahibi olunması gereken durum...
devamını gör...

bir sözlük kadını da banu alkan gibi ''kaldıramazsan kaldırırlar gülüm'' dememiş.hatta banu abla ayıptır söylemesi ''aşka kaldır'' da diyor. nerde o eski banu alkan anlayışı...



edit: bestede 3 farklı müzik akımı var. ohaaa:) nerdennnn nereye gelmiş memleket. giriş klasık ve hoş sonra düğün salonu mod sonra da rock.
devamını gör...

14 şubattan sonra hiç konuşmamışız. aramız ilk defa bu kadar açılmış. uzun zaman olmuş.
yazmadın, yazmadım... niyetleniyorum aslında yazmak için ama olmuyor nedense.
her gün şimdi yazayım sonra yazayım derken kaynamış gitmiş hep.
hiç fark edememişim en son sen yazmıştın.
yine yazarsın diye bekliyorum. bazen de belki olan arkadaşlığımız da bitti diye düşünmüyor değilim
belki de yine bir paranoyak hali tuttu beni bilmiyorum
neyse yaaa
amannn
devamını gör...

sultanların en cezalısı hürrem sultan'ın ilk sürgün deneyimini yaşarken, sultan süleyman'a yazdığı mektupda dile getirdiği retoriktir.

hürrem, işlemediği bir cinayetle suçlanip sürgüne gönderilir. zira medeni kanunda, suçu ispat edilene kadar herkes masum olsa bile; harem'de, suçsuzluğu ispat edilene kadar hürrem hep suçludur. o ana kadar zindan, kalfalardan dayak, gözde olduğu hâlde ceraha çıkarma gibi birçok şiddete maruz kalan hürrem, ilk kez süleyman'ın da kararıyla sürgün edilince kalbi kırılır ve bir mektup yazar.

aslında bu retorik, hürrem'in genel ahvalidir. süleyman'ın gözü göz değildir. aynı anda 26 kişiyle fingirdediği bilinmektedir. hürrem'e "narım, turuncum, portakalım" deyu fav atıp, başkasına dmden yürümekte beis görmez.

"bana şiirler okuyup, başkaları ile nasıl oluyorsun süleyman?" diye sorar hürrem. süleyman hiddetlenir. "haddini bil hürrem" der. "ben her cariyeye davrandığım gibi davrandim sana, bir tek sen böyle yanlış anladın? ahahahhhaa bu şiiri ben mi okudum sana? şerbeti fazla kaçırdım galiba, yani neden böyle bir şiir okuyayım yoksa?" diye kanırtır.

"ya o cariyeler gidecek ya da ben yokum" der hürrem. götü başı ayrı oynayam adamla ne işi var zira?
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim