zaman tüneli

2027'de çıkması beklenen solo albümüyle ilgili yeni haberler gelen metal ikonudur. 16 tane şarkıyı 21 günde kaydetmişler ve hepsi canlı kayıtmış. yani bırakın yapay zekayı, stüdyo hilesi bile olmayacak. bruce baba boşuna demiyoruz kendisine. zaten hayatında autotune bile kullanmamış bir vokalistten bahsediyoruz. www.hellorayo.co.uk/planet-...

dave grohl'un studio 606'sında (kaliforniya) kaydedilmiş geçtiğimiz ocak ve şubatta.

albümdeki müzisyenler: klavyeci mistheria, davulcu dave moreno, bsaçı tanya o’callaghan, ve gitaristler chris declercq ile philip naslund olmuş; bruce dickinson ile birlikte elbette.

bu şubatta sepultura gitaristi andreas kisser de bu stüdyodan bruce ile fotoğraflar paylaşmış ve albüme perküsyonlarda katkıda bulunduğunu belirtmiş.

sepultura vokalisti derrick green de bruce ile fotolar paylaşmış ve bu fotolarda albüm miks ve mastering'inden sorumlu olacak brendan duffey de varmış.

kemik kıracak sertlikte parçalar var, demiş bruce; beklenen albümünde. ama duygusal olması gereken şarkıların da dibine kadar duygusal olduğundan dem vurmuş. böyle bir albüm denince aklıma kendisinin the chemical wedding albümü geliyor bittabi. umarım en az onun kadar epik bir albüm olur.

\m/
devamını gör...

halkı gibi bir ekonomi. enstitüler yerine kişilere itaat prensibi üzerine yaşayan toplumlar asla iflah olamazlar. ne ekonomisi ne de halkı kendi yaptığı yanlışlar yüzünden düzlüğe çıkamayacak, çıkamıyor.

ama demokratik değerlerini kendi yıkmış onun yerine şahsa itaatı getirmiş, eksen kayması yaşamış bir halka acınır mı?!.. kesinlikle acınmaz !! "kendin ettin kendin buldun " türküsü söylenir.
devamını gör...

abd savaş bakanlığı yani pentagon, yapay zeka geliştiricisi 7 büyük şirketle sözleşmeler imzaladıklarını açıklamış. önemli amaçlardan biri, gelişmiş yapay zekanın yeteneklerini veri sentezini kolaylaştırmada kullanmak, askerlerin komplex operasyonel durumlarda karar verme süreçlerini desteklemek.* buram buram transhümanizm kokusu geliyor insanın burnuna...

bu şirketler spacex, openai, google, nvidia, reflection, microsoft ve amazon.

war gov

palantir'in 22 maddelik manifestosuna gayet uygun. tekno-militarizm...
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

soldan sağa:
tom hagen, fredo corleone, carlo rizzi, connie corleone, carmelo corleone, don vito corleone, sonny corleone, sandra corleone, michael corleone, kay adams
devamını gör...

galatasaray'ın dört sene üst üste yapı desteğiyle şampiyon olduğunu iddia etmektir.

bunu iddia etmek akıl tutulmasıdır, beyin yanmasıdır, gerçeklikten kopmaktır...
kendi hatalarını reddetmek ve neden şampiyon olamadığın meselesini doğru değerlendirmek yerine hak edilmiş şampiyonlukların hepsine bir bahane bulmaktır. ve rakibin başarısını kabullenememektir açıkça bu.
devamını gör...

gökyüzünün grisine rağmen doğa uyanıyor. olması gerekeni hiç bir zaman engelleyemezsin.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bitince bitiyor ya.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

terbiyesizlik yapma ya. terbiyesiz adam. ayıptır ya. bizler burada hizmet yapıyoruz sizler bizi küçük düşürerek terbiyesizlik yapmaya çalışıyorsunuz ya. cık cık cık cık cık.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

awwwğğggaaaağğğhaaaaaa

diye bir karının inleme ciyaklama karışımı bir ses çıkartıp söylediği şarkı vardı adını unuttum.
devamını gör...

uzun bir süre girl date yok.
devamını gör...

bugün arkadaşımla buluşup beraber mutsuz olduk surat falan ekşittik.
devamını gör...

beş yıl sonra silver
yazıyorum buraya meh meh meh
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

işçi bayramı olması münasebetiyle işe* geç kalıyor olmak*
olm ben calışmak istiyorum ya. fırilensim ben, gitmem lazım o işe
devamını gör...

yapay zekanın en çok hata yaptığı sembol. sürekli ya eksik yada fazladan parantezden dolayı hata veriyor, hatayı söyleyince hemen düzeltiyor fakat anşamadığım olay onca karmaşık matematiksel kodları ve büyük sistemleri yazabilirken ufacık basit hatalar yapması aşırı garip bir durum.
devamını gör...


ito açıkladı: istanbul'da nisan enflasyonu belli oldu!
istanbul'da nisan ayında fiyat artışları sürdü. istanbul ticaret odası verilerine göre perakende fiyatlar aylık yüzde 3,74, toptan fiyatlar yüzde 4,32 yükseldi. yıllık bazda artış perakendede yüzde 36,83'e ulaşırken, toptanda yüzde 22,28 oldu. en yüksek artış giyim ve ayakkabı grubunda görülürken, konut ve haberleşme kalemleri de dikkat çekti.
buradan
devamını gör...

bunun bir de "yanlarım ağrıyor" versiyonu var
devamını gör...

kullanamsını iyi bilen için 21. yüzyılın en iyi aracı, şey kısmına gelirsek biraz nazlıdır, açıkça yazman anlatman lazım her şeyi, yeri geldiğinde küfürde çok etkili oluyor.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim