zaman tüneli

bazı şeylere ne gerek var ben anlamış değilim. iyi tamam bilim milim ilerlemiş de, bu normal olarak zaten var. var olan bir şeyin sentetiğini yaparak safha safha da olsa şimdilik kısmen, sperm ve ya yumurta üretmenin anlamı ne?

hadi ürettin buna insan diyebilecek miyiz? bu teknolojinin biyolojik olarak bu donanıma sahip olması demek insan olmak demekle aynı anlama mı gelir? insan olma ve kendi varoluşuna dair anlamlı cümleler kurmak değil mi insan olmak? neden biyolojik olarak hayvan türünde kalmakta ısrar eder bu insanoğlu?
devamını gör...

msn dayilari bile uyandı artık.
devamını gör...

önce tansu çiller denen o kadın ödesin de sıra akp ye gelir. fakirler dışında bu ülkede kim bedel ödemiş kardeşim akp ödesin.
devamını gör...

ben denedim. gayet iyiler.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


1990’lı yıllarda kırkpınarda ahmet taşçı efsanesinden altın kemeri alabilen toros kaplanı lakaplı mersinli pehlivan.

erken yaşta beyin tümöründen rahmetli olmuştur. mekanı cennet olsun.
devamını gör...

sadece 2002-2010 için bedel öder. bu da erdoğanı kapsamaz, melih gökçek gibileri kapsar.
devamını gör...

bir sanatsal etkinlik daha ve ben yine tek başıma oturuyorum.
şu hissi tekrar tekrar yaşamamak için uzun zamandır hiçbir etkinliğe gitmiyordum lakin bugün yine bir başıma festival broşürü ile balkonda oturmuş çiftleri kesiyorum.

artık hayatımı o' nun gelmesini bekleyerek ertelemiyorum ama bazı şeylere çok fena geç kalıyoruz sevgilim haberin olsun...
devamını gör...

asıl mesele türk milleti akp'ye ve danışıklı dövüşünden dolayı chp'ye yaptıklarının bedelini ödetecek mi?

kötü kötülüğünü yapacak, onun doğası bu.
peki iyiler kötülük karşısında sessiz kalmaya devam mı edecek?

çünkü akp bu bedeli kendi kendine ödemez. türk milletinin irade gösterip hesap sorması şart.
bunun için de gereken her şeyi yapmak zorunda.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
hani derler ya dinsizin hakkından imansız gelir diye.
akp gibi saf kötü organizasyonlara bedel ödetmek için onlara en azından onların anladığı dilden konuşmak gerek.
insan hakları veya medeniyetten bahsetmeyin.
akp'nin hayatlarını mahvettiği, gençliğini çaldığı, ömrünü yediği masum insanların hakkı ne olacak?
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
türk milleti iradesini gösterip hesap sormazsa akp gibi kötülerin bütün yaptıkları yanlarına kar kalacak.
biraz objektif şekilde tarih okuduğunuzda görürsünüz.
osmanlı türk milletini ezip dururken gayrimüslimleri zengin etmiş.
türk milleti bu duruma yüzyıllarca sessiz kalmış.
sonra en sonunda vatanını da kaybedeceği zaman buna dur diyecek iradeyi atatürk önderliğinde göstermiş ve osmanlı'yı hak ettiği gibi tarihin tozlu sayfalarına göndermiş. yoksa şu an belki de türkiye topraklarında türk kalmayacaktı. türk düşmanlarının kinine bakarsanız, belki de filistinlilerden beter olacaktık.
bu, intikam almak değil, adaleti sağlamak.
devamını gör...

biz ona güçlü retorik diyoruz. manipülasyon falan değildir.
devamını gör...

biz ona güçlü retorik diyoruz. manipülasyon falan değildir.
devamını gör...

bence ülkenin en underrated sanatçılarından biri.. adam doğal komik, zira hiç kasıntı değil. arı sokmasından muzdarip sosyetik bir kadının üstüne “oooooh” diye işedikten sonra “şanslısınız, ben çok işerim” diyen, kendisi için bitik bir müteahhit rolü yazıp, istanbul’dan kastamonu’ya kadar klozetin üzerinde oturarak araba kullanan bir adamdır kendisi..

allah kendisini biz seven ve kendisine çok gülenlere bağışlasın.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


güreş stili sevilmese de minderden gelen feyzullah aktürk gümbür gümbür geliyor. tekniği ve fiziğiyle başarısının tesadüfi olmadığını kanıtladı.

hemen arkasından en çok seyirci desteği olan ilerlemiş yaşına ve kronikleşmiş omuz sakatlıklarıyla boğuşan güreşin megastarı ali gürbüz geliyor. geçtiğimiz günlerde kepez yolunda ciddi bir trafik kazası yapmıştı, kendisine geçmiş olsun diliyoruz.

ismail koç yine güçlü fiziğiyle tüm güreşlerde finalin favorilerinden ancak tepesinde bir karabulut mu dolaşıyor nedir ikincilikler üçüncülükler yakasını bırakmadı.

mustafa taş yine oyun kabiliyeti üst düzey çok teknik ve efendi bir güreşçi ancak fiziki gücü her daim bu sacayağın bir tık gerisinde kalıyor.

gel gelelim orhan okulu’ya ister küsün ister darılın bu adam er meydanına yakışmıyor arkadaş. fizik yok, güç yok, teknik yok, rakibe saygı yok.

mehmet yeşil yeşil ve recep kara ise eski şaşaalı günlerinden çok uzak. kendileri defalarca başpehlivan olarak isimlerini kırkpınara altın harflerle kazıdılar, gönül ister ki artık çayırlardan elini eteğini çekip yeni pehlivanlar yetiştirsinler. bu adamlar yenilince çok üzülüyorum.

allah hiç birinin emeğini zayi etmesin. inşallah kırkpınar finalinde feyzullah aktürk-ali gürbüz ikilisini görürüz.
devamını gör...

süreyya operası...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

içerden gelen edit:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

şekerimle çiçeğimi geri verin.
devamını gör...

bir adet westoidiot terimi.

buna siginan kisi, haddini bilmez bir gafildir ve ne yazik ki ona gore muamele gorur.
devamını gör...

benim aldığım “takipçilerini gör” de küflü çıktı. götürdüm, “açıkta bekletmişsin, bizlik bir şey yok” dedi.

“niye yoldaş? solcu musunuz?” dedim, “yok, kırşehirli’yiz, soyadımız yoldaş. dedemiz her yere yürüyerek gidermiş” dedi.

allah rahmet eylesin deyip çıktım.
devamını gör...

başka bir date uygulamasından devam.
devamını gör...

başka bir forumdan devam.
devamını gör...

gidenler araştırılsın.
devamını gör...

niyet ciddiyse mesafe çok önemli değildir.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim