zaman tüneli

ilk mesajıysa baya acınası durumdadır.
devamını gör...

birbirinin kopyasi gibi duran entrylerdir. ewed.
devamını gör...

sansini denemek isteyen yazardir.
devamını gör...

escinsel karsiti bir insan olmaktir. ewed.
devamını gör...

0.
devamını gör...

dertürke’nin sorununa istinaden: adam türkiye’ye geldi, emrihak vaki oldu ve öldü ya da rahatsızlandı ve aracın türkiye’den çıkması gerekiyor.. bu adam ne yapacak?

hadi arabanın ithalatında, alımında, satımında, benzininde, bilmem neyinde, her aşamada devletin eli cebimizde, onu anladık ama bir zahmet arabasını kimin kullanacağına da adam karar versin.

bu adamlar düşmanımız değil, vatandaşlarımız. zaten korkum o ki, şimdilerde 60’a merdiven dayayan nesil hayatını kaybedince gurbetçi türk diye bir kavramı da yavaş yavaş kaybetmeye başlayacağız.

bence saf yabancı turisttense bu adamların tatilde türkiye’ye gelmesi, türkiye’de mal sahibi olması teşvik edilmeli..
devamını gör...

3
devamını gör...

evsizdir. yat vesaire hiç bir zaman ev konforu vermez. limana girebilsin diye motoryata salma yapmıyorlar ama dalgalı denizde de dalgalar alttan pat pat yatın düz kıçına vuruyor. yelkenliye zaten girmiyorum.. tekne aynakıç ve hatta hatta katamaran bile olsa şekilsiz kamaralar, kafana göre kullanamadığın su, set üstü ocağın zorunluluk olması, eklediğin her donanımda teknenin elektrik tesisatını hesap etmek, bozulan motorlar vesairedir.

tekne severim ama teknede yaşamak bana kalırsa lüks bir arabada yaşamanın iki parmak daha iyisidir.
devamını gör...

hafiften başlayalım

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

valla bir ormana bagırma yogası yapıcam diye gidip orada istemdısı vefat etmek istiyorum.
o kadar sıkılıyorum ki!!!!!!
onu oyle yapma, boyle yap.benim yontemimden git.
beni dinle.

yemin ederim kendimde en sevdigim ozellik kimsenin hayatına karısma hadsizliginde bulunmamam. soruyorsa tavsiyemi verir, cekilirim.
devamını gör...

2
devamını gör...

içecek limonata
yemek olarak karpuz, peynir
devamını gör...

merak ettim an itibari ile bot hesaplar hariç kaç kişiyiz
say baştan
1
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
hürrem sultan çeşmesi
devamını gör...

toplasan 10 kişi var yok
devamını gör...

sanırım bir programda jüriydi, kanallar arası sörf yaparken gördüm.
devamını gör...

ben nefret ediyorum.
hic de eglenceli degil bence.
tekeşlilik ruhuma mutluluk huzur nese veriyor.

dunyada boyle dusunen tek kişi gibi hissediyorum bazen:(
devamını gör...

lüks yati varsa muhtemelen lüks bir evi vardir zaten
devamını gör...

ev bazen bir ağacın gölgesidir. o yüzden ev sahibi olma ihtimali yüksek midir şeklinde cevap verilebilecek sorundur.
sorun mudur?
böyle soruna can kurban.
başka sorun vermesinler.
devamını gör...

içedönük, atmosferik, kozmik, ritmik, sürükleyici, retro fütüristik, analog sintisayzır sıcaklığı, geleceğin eski hayali hissi taşıyan jean michel jarre albümü.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim