zaman tüneli

ayarı yiyen askının hazin sonu, ibretlik bir hikaye...

ben de dolabımdaki askılara bu hikayeyi okudum. korkudan altlarına sıçtılar.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sözlüğün aktif yazarlarından.
devamını gör...

teni tenime kelime çiftini hatırlattı bana
devamını gör...

yapmayın lan öyle şeyler. tırsıtıyorsunuz beni. paranoyalarım azıyor. ben size yapıyor muyum hiç öyle şeyler? ayıptır. yazıhtır looo. ellahıma guranımaa...
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu karıların neden her yerde çeteleşmesi?
devamını gör...

sarkmak da var ya.
devamını gör...

oğlum arkadaşa oradan bir kırmızı halı serin, konfeti, havai fişek neyim patlatın lan. uzun yoldan gelmiş, bir ayran yayın, bir şeyler yapın lan. hiç değilse kolonya tutun. olmadı peçete tutun. bir şeyler yapın lan allahsızlar.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ona sordular mı askılık olmak ister misin diye?
yavrim evladım benim minikcik askılık..
çok üzüldüm ben seni evlat edinecem ananı babanı tanımayacaksın hiç senlen 8 sezon atraksiyonlu dizi çıkartırız he askılıkım? seni ünlü yapacam.

askıda kalanlar olacak dizinin adı, ben seni çekip çikaracam bu hayattan bebeyyim bena yaşlanınca bak yeter hemi.
devamını gör...

yavşamak bıkınlık vererene kadar ısrar etmek
yürümek sakince doğru anı beklemek
asılmak var ile yok arasında olmak
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ne yapsak.
devamını gör...

bir aralar sıkılmadan okur arada bir de yazıp çizmeye çalışırdım her mecra gibi içerisi henüz kokmamışken ama sonradan düştük koptuk uzaklaştık şimdi bir göz atmaya selam vermeye eskiyi anmaya burada hala bir yerimiz olup olmadığını görmeye biraz da eski dostum normal sözlük burada mı diye bakmaya geldim.
devamını gör...

alınan son duyumlara göre; opelina yengenin sahibinden.com'da cennetten gizli gizli villa baktığına dair şüpheleri olan lusiver reis geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakımda. opelina yenge yaptığı açıklamada; cehennem çok sıcak, tamam, lusiver'in oradaki sarayını beğendim ama bu dünyada yeterince yandım, ben soğuk insanıyım, bebelerimin pişik olmasından korkuyorum. diye açıklama yaptı. lusiver reis bu açıklama sonrası ikinci kez kalp krizi geçirmiş. azrail ile pazarlıklara başladığı söyleniyor.

smert isimli yazar günlük sataşma ve yavşama kotasını doldurduğu için huzurlu bir şekilde yatmaya hazırmış. son kadeh şarabının bitmesini beklediğine dair duyumlar geliyor. kotana kuvvet reis.

aptal isimli yazarın başlıklarda destanlar yazmasına rağmen, smert'in nick altını geçiştirdiği akşamın gözlemlenen tuhaf olaylarından. halbuki kendisi uzun uzun açıklamaktan çekinen birisi gibi görünmüyordu sözlükte. smert'i tınlamamış olabilir.

cözülmemis sudoku senelerdir çözülememenin verdiği bunalımdan dolayı can sıkıntısından saracak yer arıyor. en son başlık hortlatırken görülmüş.

balkanlardan gelen soğuk hava dalgası çöl bedevilerini trabzon yaylalarında yakalamanın sevinci içerisindeymiş.

trafik her zaman ki gibi işte. ikinci köprüden sabiha gökçen'e doğru sıçan eşekler kokudan dolayı trafiği çekilmez bir hale soktu. vatandaşlar imamoğlu'nun eşek sevgisinden şikayetçi. imamoğlu hapisten tweet attı; ben ne alaka?

ankara'da yavaş yavaş gelen mansur yavaş, yol yapım çalışmalarını soran vatandaşa da; yavaş gardaşım sloganı attı. üç ölü, seksenbeş yaralı var.

brezilya'ya top oynamaya giden millilerimiz milli olmayı yanlış anladı. üç aids, 6 hpv.

gece bülteni bitti. iyi geceler.
devamını gör...

hakkettiğini almış. darısı annenin kafamıza attığı terlikte.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kendime özel rozet istiyorum. aptal ya da ibretlik ayar temalı olabilir. beni ciddiye alıp rozet yaptığınız için teşekkür ederim.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim