zaman tüneli

tek oturuşta 8-10 bira içebilen ve bunu haftanın 4-5 günü tekrarlayan hayvanlara verilen isim.
devamını gör...

bu gece bokunu çıkarmadığımdır. gittim uslu uslu içtim. arkadaşlarımı kaybettim. onlar beni aramış ben evimin yolundayım. * neys, geri döndüm, dışarısı buz gibiydi eve bırakıldım. onlar evlerine ben evimde, patates salatası…
devamını gör...

içmeyince iyi hissetmiyorum. içim eriyor.
devamını gör...

sevgili güzel adam tipin yakışıklı değil karizmatik ama yüreğin süper. neden bazen bana öyle bakıyorsun. ben neden bazen gözlerinde yalan görüyorum.
sana çok acı çektirdim. ama inan senin dediğin oldu casandra sendromu " çok acı çekiceksin. senin için çok üzülüyorum" demiştin.
evet kanki çektim.
sanki bitti gibi de gelmiyor.
belki de corciye evi satar. o aldığım para ile yeni ev almam. kübaya giderim. oraya yerleşirim. ablam eğer evlenir ve güzel bir ilişikisi olursa.
yeğenim yurtdışına giderse çekip giderim.

belki de tekrar burada yeşereririm. belki senin sayende yeşeririm. belki çook güzel olur her şey.
devamını gör...

moruk en nihayetinde açıklama dediğin şey hiçbir boka yaramaz. açıklama her şeyi açığa çıkarmaz zira. karanlıkta kalan bir sürü şey var en nihayetinde.

bilim napıyor? bir gerçeği işaret ettiğini iddia ediyor. peki bunu nasıl yapıyor? semantik mantık ve matematikle yapıyor. ee noldu şimdi? işin içine matematiksel gerçeklik girdi diye her bir şifreyi çözdük hakikate ulaştık mı? yooo alakası bile yok.

sadece bir ışık tuttu bilim ve aha bu budur dedi çekildi kenara. ama o bilimin tuttuğu ışık hiçbir şeyi aydınlatmadı. daha derinde çok daha karanlığa gömdü her şeyi. ve bilgin arttı sadece. bilgi arttı ama olayı idrak etmemiz daha da azaldı. çünkü bilimin içinde felsefe yok ve bu yoksunluk tüm bilimsel bilgiyi sadece bir malumata indirgiyor.

gerçekliğe ilişkin hakikati anlamak için de bilimin teknolojinin boyunduruğundan kurtulup , içinden çıktığı felsefeye müracaat etmesi şart. yoksa mal mal şeyleri millete hakikat diye yedirmeye devam edecek bilim denen safsata.
devamını gör...

okumadım ama bu yazar uzunca yazdığına göre haklıdır bence ya beğenisi.
devamını gör...

"yazacağın tanımıskim ama hadi al yabancı değilsin beğenisi"
devamını gör...

bir nevi zekat şukusu.
devamını gör...

çok içiriyor. siroz olma riski.
devamını gör...

reçete kontrol ederken bir sürü sürü hastalık görüyorum. bazen ilaç dökümlerine bakıyorum. şu tarihte sağlıklarmış diyorum.
üzülüyorum.
devamını gör...

en sevdiğim şuku türü. kedili foto atın şukulayalım.
devamını gör...

temas bağımlısı ruh hastası. geldi bacaklarımın arasına yattı ve uyuyor. kalkamıyorum da rahatsız olmasın diye.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kalbim katran bağlamak üzere, ben harbiden sadist bir adamım.

hani böyle öldürmeyip, süründürürüm gerçekten. çünkü merhamet'in de hak edilecek bir onur, bir erdem olduğuna inanırım.

içimdeki çocuğu öldüren her kadından komutan logar gibiyim, tiskiniyorum. değer verdiğim, sevdiğim, hoşlandığım her kadında bu oldu. kimisiyle flörtte kaldık, kimisiyle sevgili olduk ama gerisi gelmedi. eyvallah, olmayabilir.

lakin öyle saçma sapan manipüle çabaları var ki ; sen eksik bir erkekmişsin gibi sanki. genelde beni iten, kadınlar hep kaybettiler.

2 tanesi eşinden şiddet gördü, sonra boşandılar. birisi benden sonrakinden boynuzu yedi, affetti ve bu kez ayrıldılar. diğeri benden sonra dikiş tutturamadı, en son flörtüm de beni itti. benim sadistliğime gerek kalmadan ilahi adalet, evren, karma ne derseniz deyin. hayat gerekeni yapıyor.

ancak ben daha da beter olsunlar istiyorum. sonuncusunun burayı okuduğuna hem yemin edebilirim, hem de kanıtlayabilirim.

gerçekten kadınlara düşman olmama ramak kaldı. çünkü ortalıkta düzgün kadın yok. hepsinin ya ruhu kirli, ya da kalbi. beden kirliliğini umursamam ben. o kadar temiz görünümlü kirliler ki üstelik, arada gerçekten düzgün bir kadını kaçırabileceğin kadar dışarıdan temiz gözüküyor. sonra daha flörtte senin verdiğin değeri, anlayışı vermiyor. senin yaptığın yapıcılığını fikirsel bağnazlığına yenik düşerek yapmıyor.

her neyse, sana olan tüm iyi hislerimi gömdüm. çünkü onları sen öldürdün, sen mahvettin ve sen kirlettin. bak, yukarıda yapabilen nasıl yapıyor.

#4038671

maçan yemiyormuş demek ki. sorsan beni de üzmemek, yıpratmamak bla bla. ne oldu? şimdi üzülüp yıprandık mı anasını satayım? gene aynısı oldu.

neyse, sen seversin. nazım hikmet'in dediği gibi ; artık biz seninle düşman bile değiliz.

haydi eyvallah. aşka kapalı, fuckbuddyliğe açığım. fokbadilik isteyen kızlar eklesin.

kimse mesaj atmadı ve atmayacak. zira fokbadi burada bulunmaz. tıpkı aşkın bulunmayacağını anlamış olduğum gibi.

ezcümle ; sözlük kadınıyla asla olmayın. kadınlar, topluca linç edebilirsiniz. alayınıza yeterim.

öpüyorum hepinizi.

hoş geldin yalnızlık, biricik yol arkadaşım. sende başkası harbiden yalan ha. yalnızlık, arada seni tek gecelik ilişkilerle aldatabilirim ama haberin olsun. ancak söz, artık ömür boyu beraberiz. evlilik yok, aşk yok, sevgili asla yok.
devamını gör...

toplanın minnoş bir ilişki arayanlar. overlok makinesi ayağınıza geldi. sözlük deyzesi olarak olay şu:

bir her temas iz bırakır. yani sadece 1 saat bile olsa karşındakini kötü hissetirme.

iki ilişilinizde şefaf olun. kullanma ve kullanılma modundan çıkın.

üç bir ilişki evililik ile başlamaz. isteğimiz bitmesin sonsuz olsun ama bitebileceğini de bil.

dört geçmiş bitti gelecek sadece sana ait onunla sadece bugün var. onu güzel yaşa.

beş sonunu düşünen kahraman olamazmış. kahramanlar gibi ilişki yaşayın.

bol şans.

devamını gör...

farkında değiller ama farkındayım. gürültülü bir şekilde de değil çok normalmiş gibi. az önce izledim. şimdi gidiyorum ve dönmüyorum
devamını gör...

himm tipini görmüştüm. denemedim.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bugün sadece 1 kadeh içtim. bomb.k hissediyorum. acı çekiyorum köpek gibi. isyan etmiyorum. korkuyorum çünkü.
flörtle arkadaşlık arasında olduğumuz eski sevgilim çok güzel bir insan. ama bazen yalan görüyorum gözünde. ne ile ilgili bilmiyorum. şu an çok da sorgulamıyorum. minnoş gidiyor çünkü.
umarım ona tekrar çok acı çektirmem. kendim de dibin dibini görmem.


devamını gör...

kırmızı tuborg ve efes extrayı donunda sallayacak olan yüksek alkollü bira. içimi enfes, tadı tatlı sert. bayıldım.
devamını gör...

iyi geceler agresif.
devamını gör...

düşüp düşüp tekrar ayağa kalkabilmeleri.

not: unutma güçlü kadın yalnız dayanışma ile nefes alabilirsin. o uzatılan eli tut.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim