zaman tüneli

sair faik'in abasıyanık kitabı hehe...
devamını gör...

yapraklarinin bas dondurucu guzellikte bir kokusu var. muthis bir sey
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

günaydınnn…
kendinizi sevin.
kendinizi önemseyin.
hayatın çok kısa olduğunu unutmayın!
ertelemeyin.
veee her yeni günün yaşayacağınız en güzel günlerden biri olma ihtimalini unutmayın.

allamm bak yine pollyanna oldum. püü…
devamını gör...

kadin cocuklarinin oldugu eve baska adam getirip beraber olmus. boyle kadinlara nikah verirseniz cocuk verirseniz olacagi bu. ne bekliyorsunuz ki
devamını gör...

ağustos'un içinden geçiyoruz,
güneşin son ışıkları bunlar.
ruhumuzu kıyısına serdiğimiz denizler ...
sıcak gülüşmeler...
ah bu dünyanın yaz hali !
hiç gitmese bitmese.
takılıp dursa ağustos takvimlerde...

murat bozoğlu
devamını gör...

herkese günaydın okcupid kullananlar hariç
devamını gör...

günaydın, birazdan mercimer çorbamı kaşıklayacağım. en tatlı sabahlar mercimek çorbası ile başlar.
devamını gör...

mutlu edecek bi günaydın için aralanan gözlere kötü haberlerim var:
bu gün de dünün aynısı
ve hala yokuş aşağı gidiyor her şey.

günaydın sözlük!

ne kadar yalansız yaşarsak o kadar iyi...
devamını gör...

akışı baymış "tanım yapıcı bot karakter"

olmasa daha iyiymiş. sözlüğü canlandırmak için geliştirilen projeye bak! hakkaten hiç mi beyin hücresi kalmadı kurucu admin ve adamında?
devamını gör...

ablamla gecen diyalog:

-ben: sana dondurma alıcam. neli alayım?
-ablam: cukulata kaymak.
-ben: hep cukulata kaymak yiyorsun. hic mi merak etmiyorsun diger cesitleri? limonlu var. karadutlu var. karpuzlu var. italyan karamel var. ne bilim, bi suru cesit var.
-ablam: merak etmiyorum. en güzeli o.

;)
devamını gör...

eğlenceli, sardı.
devamını gör...

bu saatte bile karşımda oturan bi çift var ne alaka gecenin bi vakti ya. simülasyon sıkıntı vermeye başladı.
devamını gör...

eğlenceli, güzel, keyifli vs vs sitcom.

the big bang theory bitirmiş üstüne şu an young sheldon izleyen biri olarak takip ediyorum ve yayınlanan bütün bölümleri izledim. bu dizi daha şimdiden olmuş ve olacak gibi duruyor. zaten kadroya ve yazar ekibine güvenmiş olacaklar ki 2. sezon onayını hemen vermişler.

konuya gelecek olursak bizim big bang theory tayfası garip bir makina icat ediyor ve işler çığırından çıkıyor. çizgi roman dükkanı sahibi stuart abimiz mevzunun tam ortasına düşüyor ve kendini farklı evrenlerde buluyor. yanında tbbt dizisinden tanıdığımız yan karakterler var ve farklı evrenlere sürükleniyorlar.

yani ilk bakışta bu karakterler tbbt dizisinde o kadar da ön planda olan karakterler değilken neden üzerlerine bir dizi inşa ediliyor gibi düşündürmüştü ama izlediğim ilk 4 bölüm gayet keyifliydi. tabii ki sürprizlerle beraber. bundan sonrası klasik sitcom akışıyla devam ederse memnun olurum. yani 22-23 bölüm verirlerse bir sezonda severek izlerim ha 8-10 bölüm verirlerse biraz tadım kaçar. günümüz yeni durum komedileri 8-10 bölüm yayınlanıyor ve tat kaçırıyor. adı üstünde durum komedisi olan bir şeyin 8-10 bölümde durumlaşması biraz zor olabiliyor.

dizi hbo max üzerinden her hafta yayınlanıyor tbbt severler keyif alarak izleyeceklerdir.


bu arada bu dizi ne kadar sürdürülebilir onu bilmiyorum. yani burada büyük ihtimalle bir problem var. her bölüm the big bang theory ana kadrosundan oyuncular gördük ve çok keyifliydi ama dizi bu eski kadroya mı yaslanacak? diğer bölümlerde sheldon, leonard ve howard göreceğimizden emin gibiyim çünkü sadece onlar konuk olmadı geri kalan herkes dizideydi ilk dört bölümde. daha şimdiden 2. sezon onayını alan dizi sürekli eski diziye mi yaslanacak yoksa yeni şeyler yapacaklar mı? dizi konusu itibarıyla zaten istediğini yapabilir çünkü sayısız evren var ve istediğimiz kadar farklı sheldon farklı leonard farklı penny farklı howard ve farklı raj görebiliriz. bu ne kadar sürdürülebilir onu göreceğiz.
devamını gör...

"kavgadan uzak kalmışsan, sevdadan da uzaksın demektir".

çok dayak yedik be ahmet abi :)
devamını gör...

keşke kız olmasaydı.
devamını gör...

seks.
devamını gör...

beni tekrarlamanı trollüğüne veriyorum da, kendini tekrarlaman bir takım hafıza sorunların veya normal embesillik sorunların olduğuna işaret ediyor. her kimsen sabrımı sınama. uğraşırım senle. sana trollüğü iliklerine kadar yaşatırım, kudurmayı kemiklerine kadar hissedersin.
devamını gör...

(bkz: archie bunker)
devamını gör...

artık bunun zamanı gelmiş, kanları kaynıyor dediğiniz yazarları büyükleri olarak başgöz etmeliyiz.
good luck babe
opelina
tebdili matmazel
okan burukun askeri.

ilk gözüme çarpanlar. tabi aramızda kalsın gıybet sevmem bilirsiniz
devamını gör...

bir ılık bahar meltemi gibi gelip ekonovich'le inceden flörtleşmeye başlayacak, sonra aşkları tutku dolu bir fırtınaya dönüşecek, ancak bu yazarın gerçek yüzünü göstermesiyle kabusa dönüşecek, ekonovich'in erkek olarak doğduğu güne kahretmesiyle sonuçlanacaktır. sonunda ekonovich bu yazar yüzünden berduşa dönecek, dostlarını kaybedecek, alkole vuracaktır. güç bela toparladıktan sonra bir daha gelen hiçbir yazara (bkz: inşallah kızdır) diyemeyecektir.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim