zaman tüneli

maksimum 15, 15'ten daha yukarısı z kuşağı olduğu için anlaşabileceğimi pek düşünemiyorum.
devamını gör...

dinleyebileceğiniz en uzun şarkılardandır. bu platformda yeteri kadar övülmemiş. bahse girerim bu şarkıyı dinlerken sıkılmayacak ve hayatınızın en iyi yirmi dakikasını geçireceksiniz.

lady fantasy'e nispet yaparcasına güzeldir bu eser. "on iki dakika aynı melodiyi döndür dur, bu mu ulan müzik!" diyip üstüne bir de altı dakika ekleyerek "uzun şarkı öyle değil, böyle olur." diye de bir tokat çakar camel'a.

"ıron maiden kimmiş yeaa?" diyenlere gidin plağı fırlatın. maiden'ın kendisi bu şarkı bence.
devamını gör...

mutlu bi ilişki içinde olunan kişinin sunduğu yaş farkıdır.
devamını gör...

marangozlara sipariş verin.... 468 tane darağacı hazırlasınlar...
devamını gör...

tek sorun yaştı zaten dostlar.
devamını gör...

geniz yanması ve halsizlik başlarsa ancak ve ancak doktorunuz tavsiye ederse işe yarayan ilaçtır
devamını gör...

5 yaş fark ideal
devamını gör...

apoya terörist diyemeyenler terör sevicilerdir.
devamını gör...

the writing on the wall ve empire of the clouds ile iron maiden'ın kalitesini ortaya koyan en baba eserdir. zeppelin'in meşhur eseriyle kıyas edenler vardır ki ilk beş saniyede "stairway to heaven, işine bak kardeşim." diye lafı çakar bu eser. bach, vivaldi, muammer sun, bilumum opera sanatçısı, zeki müren, ajda pekkan aklınıza kim gelirse hepsine diz çöktürürler.

senfoni orkestrası inceliğinde yapmışlar bu şarkıyı. bunu o kadar kararında yapmışlar ki yedi dakikanın yedisine de değiyor.
devamını gör...

kediler kurbağalar gibi görünseydi ne kadar edepsiz, acımasız piç kuruları olduklarını fark edebilirdik. stil... insanların hatırladığı budur.
devamını gör...

şu sıralar 20+ diyorum
devamını gör...

10 tayyar bizi sevmedi
acık haklı esasında
devamını gör...

0. mutlu bir ilişki var olmayan ilişkidir.
devamını gör...

az önce uyandım, ilk bu başlığı gördüm. gözümden yaş süzülüyor. gülmediğim halde. * aile arasında sorunlar yaşanır ya, neys’.
devamını gör...

damar tıkanması sonucu kalp krizi %90 sigara içmekle ilintilidir. bundan sonra doktorları ona " cem'ciim bundan sonra da istediğin gibi sigara içebilirsin !!" ...demeyeceklerdir !!

geçirdiği kalp krizi anteriorinfarkt ölümcül bir kriz türüdür...gecikirsen ölürsün.
devamını gör...

zaman bolsa iyi gelir de acelen varsa tüm organlarınla solursun. bir de dönüşü vardır bunun.
devamını gör...

o yine iyiymiş. ben açılmışına bile malzeme bulamıyorum.
devamını gör...

son bes yılda izledigim en iyi film.

spoiler:

kız ve oglan 12 yasındadır. birbirlerinin cocukluk asklarıdır.

oglan: birinci oldum ve sen ikinci oldun diye mi aglıyorsun?
kız: evet.
oglan: hep sen birinci oluyordun. ben aglamıyordum. ilk defa seni gectim ve aglıyorsun. şapşal.

kızın ailesi kanadaya tasınmaya karar verir. kızın gitmeden guzel hatırları olsun diye oglan ve oglanın annesiyle bulusma ayarlar:
-oglanın annesi: neden gidiyorsunuz? neden burayı bırakıyorsunuz?
-kızın annesi: bi şeyleri geride bırakırsın ve yeni şeyler kazanırsın.

ve kız gider. kanada ya tasınırlar. sonra kız okumaya ve yazarlık yapmaya tek basına new york a tasınır.
12 yıl sonra cocuk onu facebooktan bulur. cocuk seul de muhendislikte okumaktadır:
oglan: hala her gün aglıyor musun?
kız: hayır. en basta hep aglıyordum. ama sonra burada kimsenin aglamamı onemsemedigini fark ettim. artık aglamıyorum.
oglan: anlıyorum

zira cocukken kız cok aglardı ve oglan yanında durup onu teselli ederdi.

birkac ay sosyal medyadan konusurlar. ikisi de cok heycanlıdır. kız cocuga new york a gel der. cocuk gelemem der. oglan kıza seul e gel der. kız gelemem der.
bir gun kız 'new york a kök salnaya calısıyorum ve tek yaptıgım seul e ucak bileti baknak' der ve oglanı terk eder. oglan yıkılır.

kız kendi gibi yazar amerikalı bi cocukla tanısır. aynı kitapları okumus, aynı filmleri izlemişlerdir. cok severler birbirlerini. evlenirler

oglan cok uzun sure koreli bir kızla sevgili olur. bir 12 sene daha sonra kızla ayrılınca 3 gunlugune cocukluk askını ziyarete gelir.

kızın eşi: o senin cocukluk askın. bunla yarısamam. kendini kaderine engel olmus kotu kalpli amerikalı koca gibi hşssediyorum.
kız: unuttugun nokta şu: ben seni seviyorum.

koca: korece ogrenmeye calısıyorum. cunku geceleri ruyanda korece sayıklıyorsun. orada giremedigim gizli bir dunyan var gibi.

oglan: kocanı sevmenin bu kadar canımı acıtacagını bilmezdim.

kız: korede kader der ki iki insanı kader birlestirise 8000 katmanlık bagları vardır. su an benim kaderim eşimle. ama o 12 yasındaki iki cocuk da hala burda, gecmişimde, bu yasandı.
oglan: biz gecmis versiyonumuzsak, gelecek versiyonumuz da baskaysa, su anda gelecekteki bir versiyonumuzun gecmişimi? su an biz ne oluyoruz?
-kız: bilmiyorum.

kız oglanı takside ugurladıktan sonra esinin yanına gelir. aglamaya baslar. bu kez onu teselli eden 12 yasındaki coukluk askı degil esidir. her sey yerini bulmustur.

oglan: dusunuyorum da tasınmasaydın? ya da birimizden biri digerinin yanına gelseydi? ayrılmıs mıydık? evlenmis miydik?
kız: ı am where ı am supposed to be now.

-spoier-
devamını gör...

neyse ki crop yok
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

çocukken keçiören'den yürürdük lan. önce ulus'a, oradan kızılay'a, oradan tunalı'ya. evet. manyaktık. sıhhiye'deki adliye'nin karşısındaki parkta tinerciler vardı, en tehlikeli etap orasıydı. az kavga edip, dayak yiyip, dayak atmadık orada. az oraya takılıp, daha ilerisine gidememezlik etmedik. evet. manyaktık hepimiz.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim