zaman tüneli

avamlara bak.

devamını gör...

o üç direk varya üç direk. iki dikme üstten bağlantı yapılan üç direk. işte rakibe ait olanın içine topu atacan. adınada gol diyorlar.

gol atamadıktan sonra istediğin kadar güzel oyna bi mangır etmiyor. 1 mi yedin 2 atacan. gol yedin diye disiplinden kopmayacan. yine gol atmaya oynayacan.

türkiye de golcü sorunu var. bu muhakkak. ama sadece bu değil. acilen golcü oyuncuya bir yaver gerekiyor. nerden çıktığı belli olmayan tip. forvet ile iyi anlaşan. rakip yarı sahada nerede olduğu kestirilemeyen. aklıma gelen örnek mertens vardı. gol atar attırırdı. bunun gibi biri lazım. bizim acilen gol için bu modele dönmemiz lazım. yoksa tek forvetmiş, forvetimsiymiş, sahte forvetmiş vb. gibi oyunlardan bi halt olmaz. tek forvette rakip arasında kaybolur gider. elimizde haland, osimhen veya ibrahimoviç gibi adamlar yok. bizim forvetler kayboluyor. orta sahayla oyuna girse pozisyonu kayboluyor.

takımda düzgün teknik olarak golü atabilecek tek oyuncu arda güler. onuda kaleden uzak tuttular mı? bekle golü. rakip hata yapsında gol olsun. gerçi rakip hata yapsada atamıyoruz. kısaca kazmayız. son senelerde bu kazmalık iyice arttı. hayırlısı bakalım.
devamını gör...

uçacağız demiş yükseleceğiz dememiş. bu gece herkes bir kıvılcım çıkarıyor nerenin yanacağı kimsenin umurunda değil.
devamını gör...

euroleague sezonunun ilk hafta karşılaşmasında fenerbahçe tarfin, italya temsilcisi virtus bologna'yı 78-68 yenerek iyi bir başlangıç yaptı.
devamını gör...

e malum dün tehditler aldım. babanızı ben öldürdüm sanıyorsunuz, lazımdı.

ayrıca rip. n’apim? senin gitmediğin mezarına ben mi gidip çiçek ekeyim?
devamını gör...

biona babanızı ben öldürmedim mi yazdın lan sen bide
gevşek
devamını gör...

sözlüğün yanlışlıkla güzel olmuş köşesi burası herhalde. buraya her gelişimde bir şarkı dinler çıkarım diyorum. sonra biri bir şey yazıyor, ona gülüyorum derken geceyi burada kapatmışım. bubi tuzağı gibi yer amk.
devamını gör...

kahpe dünyayı anlatan bu şarkı ne güzel örtüştü her şeyle...kimse böyle yalnız olmasın. kahve dünya kahve dünyası espresso late. humpf
devamını gör...

sıısıssıs ben hiçbir yerden kaçmam.

bi türlü hiçbir şeyden korkmadığımı kabul edemediniz. acayip. sanki bir şey yapabilecekmiş gibi halleriniz var. sısıs

pes edin be kardeşim. salak mısınız. amaç ne. s
devamını gör...

hazır profilimdeyken bio’mu oku. mantık? mantık lazım, birazda beyin ve şans tabii. sen beni anlayamıyorsun küçük şıllık. git la bu mahalleden.
devamını gör...

aslında ferrarisini satanla karşılaşsalar iyi olurdu. satan bilge karşıya geçerken, alan bilgenin ferrarisi'nin altında kalsa. kemikleri unufak olsa. fak yer.
devamını gör...

#4071224

kardeşim yolun sonu belli. amatem. allah kurtarsın.
devamını gör...

yav ablacım babamdan vurma ağzına sıçarım demedim mi ben senin
devamını gör...

sözlüğün erkekleri, kavga ede ede yaşlandı. sısıısıs

ne bileyim, poine seksisi, meja gelse onunla kafa göz dalsa. acayip seksi olmaz mıydı? nevada'ya dalıyor zugra.. memeler konuşuyor.

erkek, erkeğe sığır gibi kavga ediyoruz. aşırı saçma bak.

ben bunları yaşamak istemiyorum artık. seksi kadınlar kavga etsin, en doğrusu bu. s
devamını gör...

#4071227 hah süper, çok sevindim. git biraz baba şefkati ver, kendine gelmez ama bol şans.
devamını gör...

sat beni
ben razıyım.d
hukukumuzu bir anda hiç et
torunluktan istifa.ss
devamını gör...

#4071126

abbasağa parkından kaçarken arka bacaklarını nasıl götüne soktuğunu açıklamadın!
devamını gör...

#4071215 hiç flörtten anlamıyor. hem bana amca demiş. vallahi görmemiştim bile. yaşı yaşıma uygunsa yürüyecektim ama pis bir koç burcu galiba. ünlü olmaya gelince amcan zaten epeydir buralarda star. ölümüne good luck'çıyım artık.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

basmane'de gün batarken "köpeköldürenşarabı" içmek. evt
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim