zaman tüneli

"k" fazladan olmuş... ama saçma değil.
devamını gör...

ya böyle şeyler söylüyorsunuz, jogır cesaret alıyor. normal bir şey yaptığını sanıyor. sapıttıkça sapıtıyor. rica ederim insan haklarının cılkı daha fazla çıkarılmasın...
devamını gör...

#4096327
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

normal şartlarda düğünlerde pistin yanından bile geçmem; kenan doğulu misali "ben sadece izlerim" modunda takılırım. ama o gece masaya gelen alkolün verdiği yetkiye dayanarak, iki arkadaş kendimize resmi bir "saçmalama hakkı" tanıdık.
piste bir girişimiz var, sanırsın mekanın gizli sahipleriyiz... işin komik yanı, kahve köşelerinde hâlâ biz konuşuluyoruz. dedikodu ekibi toplanmış, "ulan çalan müzik başka, bunların oynadığı oyun bambaşka" diye analiz yapıyor.
grup ne çalıyordu hiç hatırlamıyorum; muhtemelen ankara havası çalıyordu ama biz fonda heavy metal çalıyor gibi kafa sallayıp zeybekle sirtaki arası, literatürde henüz yeri olmayan modern bir figür sergiliyorduk. ritimle aramızdaki bağ tamamen kopmuştu ama özgüvenimiz tavan! "alkol işte "
şarkının temposu düştükçe biz hızlandık, millet halaya girerken biz akrobatik rock'n roll geçmişiz bir ara da electric boogaloo falan yapmışız.ne yapalım bizim gençliğimizde moda olan bunlardı.
komando dansı falan da yaptığımız söyleniyor ama kuru iftira.. bizim kahvedekiler abartmayı sever biraz.
sonuç mu? müzik bitti, biz ritmi bulamadık ama kahvedeki arkadaşlara en az altı ay yetecek malzeme çıkardık. pişman mıyız? asla. saçmalama hakkı dedik, sonuna kadar kullandık!
devamını gör...

devamını gör...

#4096327 bana böyle söylemediler hiç ayy ilk sensin galp galp galp
devamını gör...

işte bu be. maç öncesi, hatta ilk golü atıp öne geçince bile biz bu filmi defalarca izledik diye hâlâ ümitsizken bu sefer film mutlu sonla bitti.
içimizdeki fransızlara hediyemiz olsun.
şu iki maçtır attığımız golleri iyi ki eski fenerliler yiyor, eskaza bizim eski oyuncularımız olsa yapı falan kafa ütülerlerdi.

dün fenerliler hâlâ en azından puanımız var falan diye utanmadan kafa bulmaya çalışıyorlardı. puanın vardı çünkü sen sahanda prag ile oynarken bu takım barça ile oynamıştı. ee şimdi biz de diyelim mı en azından galibiyetimiz var diye. futbol böyle bir oyun. ben 3 maçta 2 kere yenildim ama senden üstteyim noldu. önemli olan kamyonla beraberlik almak değil galip ayrılmak.
devamını gör...

artus napcağını bilemedi. #4096301 let’s go away.
devamını gör...

gülecek adam nerelerdesin. s

o muhteşem edebiyatını..

özlüyomfdsfds
devamını gör...

"bebek yüzlü katil"

böyle devam. umulmadık anda forvete dönüş. umulmadık anda orta sahada veya defansın önünde top kap hızlı çık. uygun yere pası ulaştır. bu eşek sara dan ümidi kestim artık. sane hâlâ kaybolan ruhunu arıyor. bulamayacak herhalde.
devamını gör...

allah gönüllerine göre versin, ne diyeyim.
devamını gör...

yıldız tilbe'nin yıldızlı şarkıları albümünde ece seçkin'in yorumladığı yıldız tilbe şarkısı. ayrıca şarkıda yıldız tilbe'nin sesi de kullanılarak yapay bir düet oluşturulmuş.
devamını gör...

devamını gör...

leş vs leş.
kendisine saygısı olan insan fink atmaz buralarda.
devamını gör...

devamını gör...

bıkmışlığın ortaya çıkmasının bahanesi.
devamını gör...

#4096307
sen işine bak. bisex kardeşimin profiline git kendine film seç. oyalar en azından bi süre.
devamını gör...

aklım başlıkta.. dans ediyor. sısısı

ayıptır ya.

terbiyesiz şeyler sizi. art niyetlilerersdfd
devamını gör...

aklım başlıkta.. dans ediyor. sısısı

ayıptır ya.

terbiyesiz şeyler sizi. art niyetlilerersdfd
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim