zaman tüneli

asıl dedikodu yapanlar arkadaş gruplarının göz bebeği oluyorlar. yanlış bilgi.
devamını gör...

emine pir zola

şakalar yapıyor kendi kendine gülüyor. komikse söyle biz de gülelim puşt. biz belki kan ağlıyoruz? sanki derdi yokmuş gibi haller. ensesine şaplağı atasım geliyor. gözüme gözükme bir süre bodur karı.
devamını gör...

kanuni'den sonra gerçek anlamda padişah ya da sultan diyebileceğimiz birkaç tane adam var. gerisi ya saray kadınlarının ya da devlet adamları ve yeniçeri ocağının fişniklemesiyle tahta konup imparatorluğun yıkılışına istemeden hizmet etmişlerdir. 40 tane kadını sarayına alıp harem kurup kendi halkından koparak yaşam sürmekle padişah değil başka bir şey olursun. padişah dediğin fatih'tir, yavuz'dur, hüdavendigar murad'dır, orhan bey'dir, kurucu akıl osman bey'dir. padişah dediğimiz adamlar gerçekten bu adamlardır. kanuni'den sonra ise padişah diyebileceğimiz birkaç adam var bunlar da kendi düşünceme göre 4.murad, 3.selim, sultan abdülaziz'dir.
devamını gör...

bugün 19.30 gibi akşam yayınına beklerim. masterchef izliyoruz dediniz, masterchef öncesine alayım dedim ben de yayını. 1 saatlik bir yayın olacak. linki yayına bir 10 dk kala paylaşırım.

selamlar, sevgiler..
devamını gör...

her geçen yıl birer birer masadan eksiliyor dostlar..
devamını gör...

otobüs bileti. hala varamadım...
devamını gör...

kurtuluş savaşı döneminde tahtını korumak için türlü fitne siyasetlerinin içine giren şahıs sizce hainden başka ne olabilir ? tbmm'ye ve kuvayı milliyeye karşı sevr zırvasını destekleyip hilafet ordusunu kurduran kendisiydi. mustafa kemal paşa ve silah arkadaşlarının idam fermanını da o imzaladı. ne diyecektik kahraman mı ? evet vahdettin vatan hainidir ve ingiliz zırhlısıyla ülkesini terk ettiği için hain olmamıştır hain olduğu için ingiliz zırhlısıyla kaçmıştır.
devamını gör...

erkekler neden fotoğraf atıyor. merak konusu. iki tane kadın var zaten, birinin başı bağlı, diğeri de scaremon bacım. neyin poz kesmesi bu?
devamını gör...

kahkaha patlattıran gelişme. 25 yıldır osmanlı'yı getireceğiz, islam birliği kuracağız hilafet gelecek diye zırvalıyorlardı. şimdi ise her fırsatta cephe aldıkları atatürk'ün kitabını 8 farklı dile çevirip yayınlıyorlar.
devamını gör...

#4096780

o sandalyeye başkaları da oturacak be kardeşim. bu ne had bilmezlik, ne görgüsüzlük. cimere şikayet edecem sizi.
devamını gör...

kadınlardan daha çok yaptıklarına inanmaktayım. çok daha pis, çok daha bel altı oluyor. nerden bildiğimi sormayın.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

#4096822 sana mı sorcam varoş.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

mutluluğu kısa sürecek insandır.

ne zaman kendimi yalnız ve mutlu hissetsem yaradan yeter bu kadar huzur, al sana biraz kaos diyerek dört yanımı zincirleme olaylar silsilesiyle sarıyor. (daha kafamı kitaptan kaldırmadım be. dizimi, bitirmedim.) mutluluğumuzun içine edecek, ağzımıza sıçacak insanlarla sınanıyoruz. bir rahat bırakın be kardeşim, kendi kendimize mutlu olalım işte. (theo james editleri entır)

ben de isterdim kaliteli bir yalnızlık, a plus bir mutluluk. evet ama yüce yaradan arada ağzıma bir parmak bal çalmayı biliyor, orası ayrı ama kısa sürüyor işte be. her şeyi kafada bitirmiş kız neşem, daha balın tadını çıkaramadan puff bal uçup gidiyor, yine bir şeyler oluyor. yalnızlıkla kutsanmış mutluluk ya da mutlulukla kutsanmış yalnızlık dediğimiz şey de bize uğrayıp hal hatır soran uzak bir anne tarafı akrabası gibi zaten, geliyor ama kalmıyor.
devamını gör...

#4096812 kapat amca. elin değmişken mobil veriyi de kapat.

edit: tavsiye istenmiş, söyledik. ne şapıyon embesil gibim.
devamını gör...

gulet tipi teknelerden ziyade motor yat düşündüğümü hatırlatmış mıydım, kıyıyavurandünya hanım?

(şaka yapıyorum, eski arkadaşım).
devamını gör...

baciko tiktok daha uygun. bunlar ne bilsin ay?
devamını gör...

uyumlu 10 üzerinden 8 buçuk.
ama balık erkeğine pek güvenmem.
devamını gör...

peki ekonovich, bu ayrıcı tutumunla sözlükte bir tek sen, ben, okan buruk'un askeri ve son kullanma tarihçisi kaldığında; yeni durum için kafandan tam olarak ne geçiyor?
devamını gör...

30 ne ki, dünkü bebe. çık çık az daha.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim