bir sorun mu var buraya tikla yazar profili

bir sorun mu var buraya tikla kapak fotoğrafı
bir sorun mu var buraya tikla profil fotoğrafı
rozet
karma: 666 tanım: 33 başlık: 14 takipçi: 28

son tanımları


binance

son zamanlarda binance ile ilgili olarak sık sık hesaptaki kriptoların boşaltıldığına yönelik paylaşımlar yapılmakta. lütfen hesabınızın güvenliğini sağlayın. bunun için aşağıdaki vereceğim önlemlere imkanınız dahilinde dikkat edin:

mümkün olduğunca pc'den girmek yerine mobil tercih edin.
eğer imkanınız varsa girdiğiniz pc ya da akıllı telefonu sadece bu borsa işleri için kullanın. bunun dışında içine uygulama yüklemeyin bilmediğiniz sitelere girmeyin. yani sırf bu işler için ayrı bir telefon edinirseniz daha rahat olursunuz.
2 faktörlü doğrulamayı mutlaka etkinleştirin. bunun için google authenticator veya binance authenticator kullanabilirsiniz.
desen girişi ayarlarını yapın.
binance hesabınızın şifresi ile e posta şifreniz kesinlikle farklı olsun.
oltalama şeklindeki dolandırılığın ne olduğunu araştırın. bu konuda dikkatli olun.
söylemeye zaten gerek yok ama şifrelerinizden herhangi birisini kimse ile paylaşmayın buna müşteri hizmetleri de dahil.
eğer bu söylediklerime dikkat ederseniz hiç korkmadan kullanmaya devam edebilirsiniz. bol kazançlar. eğer üye değilseniz yarı yarıya hem sizin hem de benim kazanabileceğimiz şu linkten üye olursanız hem siz kazanırsınız hem ben. accounts.binance.com/tr/reg...
eğer hiç referans kullanmadan üye olursanız zararlı olacağınızı unutmayın çünkü binance referans linki ile üye olumuna çok fazla önem gösteriyor. reklamını bunun üzerine kurguladığı için.
devamını gör...

kucoin

ilk aylarından beri kullanmaya devam ettiğim ve bugüne kadar beni bir kez bile üzmemiş kripto olan borsasıdır. özellikle hazır botları sayesinde kendisine ayda yılda bir giriyorum. benim yerime alıyor satıyor yapıyor bir şeyler fakat sonuç olarak para kazandırmaya devam ediyor.

kucoin ile ilgili ya da botlarıyla ilgili sorunuz varsa cevaplayabilirim.

bu arada kucoinle ilgili henüz kulağıma gelmedi ama binance ile ilgili çeşitli hesap çalınma haberleri veya hesaptaki kriptoların boşaltılması ile ilgili çok fazla içerik görmeye başladım. hangi borsayı kullanırsanız kullanın şunlara muhakkak dikkat edin:

mümkün olduğunca pc'den girmek yerine mobil tercih edin.
eğer imkanınız varsa girdiğiniz pc ya da akıllı telefonu sadece bu borsa işleri için kullanın. bunun dışında içine uygulama yüklemeyin bilmediğiniz sitelere girmeyin. yani sırf bu işler için ayrı bir telefon edinirseniz daha rahat olursunuz.
2 faktörlü doğrulamayı mutlaka etkinleştirin. bunun için google authenticator veya binance authenticator kullanabilirsiniz.
desen girişi ayarlarını yapın.
binance hesabınızın şifresi ile e posta şifreniz kesinlikle farklı olsun.
oltalama şeklindeki dolandırılığın ne olduğunu araştırın. bu konuda dikkatli olun.
söylemeye zaten gerek yok ama şifrelerinizden herhangi birisini kimse ile paylaşmayın buna müşteri hizmetleri de dahil.
eğer bu söylediklerime dikkat ederseniz hiç korkmadan kullanmaya devam edebilirsiniz.

ben size x borsası diğerinden daha güvenlidir demiyorum. en çok kullanılan borsaların hepsi aslında güvenilirdir fakat kullanıcı olarak sizin de çok sorumluluğunuz var. yukarıda dediklerime dikkat ederseniz hiçbir sorunla karşılaşmazsınız bununla beraber kucoinin binance'den artı olarak önde gittiği bir özellik de ticaret botlarının borsanın kendi içine gömülü olması sayesinde botlar yüzünden dolandırılma ya da hack gibi risklerin olmaması. yani harici botlara ihtiyacınız yok. tüm botlar zaten güvenilirdir kucoinde. ayrıca borç verme işlemlerinde de ekstra büyük faiz veriyor.

henüz üye olmamış iseniz şiddetle üye olmanızı tavsiye ederim. hem sizin hem benim indirimli şekilde kullanabilmemiz için

referans kullanmak isterseniz: rjzqxdb
veya davetiye linki için: www.kucoin.com/ucenter/sign...
devamını gör...

hunharca estetik ameliyatı yapan doktor

video 18+ dır.



adresinde görülebilecek doktordur. kadını almış sanayideki hasan usta gibi evirmiş, çevirmiş, kırmış, dökmüş, yapıştırmış ve sonunda bir mucize ortaya çıkarmıştır.
devamını gör...

enerjisi ve dansıyla kendisine hayran bırakan kız



burada görülen asker pantolonlu kızdır. kesinlikle belaltı bir kasıtla demiyorum; o kadar enerjik ve işini güzel yapıyor ki insanı istemsizce dans etmeye zorluyor.
devamını gör...

imam nikahı

muhafazakar kesimin, teorideki asıl amacından ziyade, o kesimdeki metreslik müessesini temsil etmesi amacıyla kullandıkları nikahtır.
devamını gör...

çin'deki aşırı hijyenik öğrenci yurtları

buradan görüleceği üzere kyk yurtlarını beğenmeyenler için ibret içeren yurtlardır. bu çin denen devlet uzaya, oraya buraya yatırım yapacağına keşke önce kendi insanıyla biraz ilgilense.

edit: şu girdiden "kyk yurtları dünyanın en iyi yurtlarıdır" gibi bir anlam çıkarmak için oldukça zihin yormak gerekir.
devamını gör...

diş fırçalarken nedensizce sinirlenmek

çoğu kişinin sıklıkla başına gelen ilginç hadisedir.
devamını gör...

yoga

ülkemizde genel kitleler tarafından entel dantel bir şey olarak yaftalanıp dışlanmış olan öğretidir. yoga hakkında bildiği tek şey recep ivedik'deki osurma sahnesi olan kahvedeki rıfkı amca, evde bunu bir uygulasa ne derdi kalacak ne tasası ama bunun farkında değil işte.
devamını gör...

aşağılık kompleksi

insanlar arası iletişime en çok zarar veren nedenlerden birisidir.
devamını gör...

26 aralık 2020 dsö'nün şok eden koronavirüs aşı açıklaması

yukarıda bahsi geçen açıklaması belki doğrudur belki yanlıştır bilemem fakat dsö bu virüs sürecinde o kadar kötü rol aldı ki, yaptıkları hiçbir açıklamayı ciddiye alamıyorum. bu örgütün bir an önce kendini yenilemesi ve tam bağımsız şekilde, kuruluş amacına bağlı kalarak insanlığa hizmet vermeye devam etmesi gerekir.
devamını gör...

uzak mesafe ilişkisi

6 yıllık uzak mesafe ilişkimin sonu evlilikle bitti. 6 yıl boyunca yüz yüze 10 kez ancak görüşebilmiştik. evleneli bir buçuk yıl oldu ve ben kendimi 1 buçuk yıllık evli olarak görmüyorum. aslında 7 buçuk yıllık bir evlilik bu. yüzünü daha önce kaç kez gördüğünüz önemli olmuyor. 6 yıldır düşüncelerini, hayata bakışını okumuşsunuz. daha ilk günden itibaren hiç aynı ev geçmişi olmamasına rağmen nasıl davranacağını neler söyleyeceğini ona dair her şeyi kestirebiliyorsunuz. (tabi bu karşınızdaki insanın uzak mesafe ilişkisi içerisindeyken samimi olup olmamasına da bağlı.)

kısacası uzak mesafe ilişkisi deyip küçümsememek gerekir. siz farkında olsanız da olmasanız da karşınızdaki insanı sizin dünyanıza öyle bir yerleştirir ki sanki hiçbir zaman uzak kalmamışsınız gibi hissedebilirsiniz.
devamını gör...

züğürt ağa

senaryosu yavuz turgul tarafından yazılmış olan, başrolünde şener şen'in oynadığı kült filmlerimizden birisidir. filmde oyunculuğu en az şener şen kadar iyi olan bir diğer oyuncu ise onun babası rolündeki bahri selin'dir. müziğiyle, konusu ve atmosferiyle sinemamızın mihenk taşlarından birisi olan züğürt ağa 3 altın portal ödülü almıştır. bir ödül de istanbul film festivalindendir.
devamını gör...

şener şen

ilk meşhur olduğu rolün hababam sınıfındaki badi ekrem olduğunu öğrenince dumur olduğum harika insan.
devamını gör...

normal sözlük'ün reklamsız olması

büyüme stratejisi açısından şimdilik reklamsız olması iyidir hoştur fakat sonraları dileyen yazarlara destek olmaları için ücretli üyelik getirebilirsiniz. aylık birkaç liralık bir üyelik olursa seve seve kullanırım.
devamını gör...

besim tibuk

bir zamanlar "din de istismar edilebilir halkımız aptal değil böyle şeylere kanmaz" diyerek liberalliğin üst seviyelerini zorlarken şu anki konumu itibariyle imam hatiplilerin siyasetle ilgilenmesine karşı hale gelmiş olan ve kendisini jakoben (dayatmacı) olarak tanımlayan liberal demokrat parti kurucusudur. buraya kadarki kısmı bir eleştiri olarak bırakmış olalım.

yukarıdaki eleştirinin yanında kabul etmek gerekir ki türkiye'nin en donanımlı siyasetçilerinden biri idi. her ne kadar siyaset bilimine kafa atan kişilik özelliklerine sahip olsa da açık sözlülüğü ve dürüstlüğü ile yine de benim için artıları daha fazla olan bir kişiliktir. açıkçası ben ülkeyi kendisine verir miydim vermezdim. çünkü yukarıda kendi de itiraf ettiği üzere yanılmıştır. en azından bu ülke için yanılmıştır. vadettiği radikal değişiklikleri gerçekleştirseydi ve daha sonra yanılsaydı telafisi çok daha zor olurdu. dediğim gibi ülke yönetimini kendisine vermezdim fakat bir muhalefet partisi olarak mecliste bulunmasını da zaruri olarak görürdüm. özellikle bizim gibi devletin fazlaca şişmanladığı bir ülkede, tüm siyasetçilerin "ülkecek nasıl hızlı koşarız?" sorusuna cevap aramaktan farklı olarak birilerinin "nasıl kilo veririz?" sorusunu da meclise taşımasını isterdim.
devamını gör...

sünger bob

bu çizgi filmi o kadar çok seviyorum ki utanmasam bu yaşımda sünger bob yastığı alıp sarılacağım.
devamını gör...

mükemmeliyetçilik

öğrenmenin en etkili yolu hatalardan ders çıkarmak iken insanın kendisini kandırmasıdır.
devamını gör...

israil

ülkemiz ve bölgemiz için varlığı mı daha faydalıdır, yokluğu mu daha faydalıdır tartışılabilir. kesin olan bir şey varsa; siyasetçilerimiz için sadece ismi bile bulunmaz bir nimettir.
devamını gör...

ingilizce öğrenmek

iddia ediyorum bize 12 yıl okulda bu sistemle o kadar saat ingilizce ders vereceklerine her ders o yaşa özel bir çizgi diziyi ingilizce alt yazılı ve orijinal dilde izletseler bugün herkes temel seviyede ingilizce biliyor olurdu.
devamını gör...

türk siyasetinin temel sorunu

siyasetçiler halkın içinden çıkıp geldiği için aslında (bkz: türk halkının genel sorunu) ile benzer özellikler gösterir. yine de ayırt edici tarafları da vardır.

1) bugün savunduğu ideolojinin yarın tamamen tersini savunmak:
aman efendim siyaset bu. siyasetçiden düz çizgide gitmesini bekleyemezsiniz falan denmemelidir. basit konularda elbetteki fikir değişiklikleri olur kimse bunu yadırgamaz fakat sözgelimi; sizin en büyük vaadiniz x'i yapmak ise ve halk da bu yüzden size oy vermişse fakat siz bir süre sonra x'e tamamen yüz çevirmişseniz hatta x'in tam karşısındaki y'yi benimsemişseniz bunun adı siyaset seğildir. gerçek makyavelizm bu değildir. işin ilginç tarafı hadi bir siyasetçi, tek bir kişi böyle bir değişim yaşadı, kocaman halk kitleleri nasıl bu değişime ayak uydurup o kişiyi desteklemeye devam eder bu da ayrı bir konu

2) rövanşizm.

3) siyasetçilerin tek mesleğinin siyaset olması: iş dünyasıyla, çalışma dünyasıyla en önemlisi işçiyle hiçbir zaman haşir neşir olmamış birisi bir siyasetçi olarak eksiktir.
vs vs.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim