sonunda bir millet uyanmaya başlamış.
devamını gör...
(bkz: solcuların her şeyi mahvetmesi)
devamını gör...
bu kalabalıktan bir cacık olmaz. yüksek ihtimal stk elemanları. gerçek halk yani kadınlar inmeden bu iş olmaz.
devamını gör...
birileri yine örgütlemiş bunları. gürültü kalabalığı, saygısızlık yapıyorlar.
devamını gör...
neye hizmet ettiği muallak protestolardır. şimdi bu protestocular bu şekilde mevcut düzende yaprak kıpırtamayacağını bilmiyor mu?

aferin akp nin eline böyle koz verin o da buradan mağduriyet devşirip oy toplasın.

edit: bazı arkadaşların gerçekten kafası basmıyor herhalde lan araya iki tane kendi adamını sokup bir şey yaptıracaklar algıyı kendilerine çevirecekler. siz tayyip istifa diyip lastik yakarak tayyip gidecek mi zannediyorsunuz.
devamını gör...
sanıyorum bir çoğu stk üyesi, çünkü gezi olaylarından sonra kimse kolay kolay tekrardan sokağa çıkmak istemeyecektir. gezi parkında olan baskı ve şiddet ortamından sonra seçimlerde gördük her şeyi. bütün olan bitenleri kendi lehlerine çevirmelerini de...

ama evet, içimde bir yerlerde hala sokağa çıkma isteği var ama değmeyeceğini düşünüyorum ve bu düşünce daha ağır basıyor.

konum: ankara

edit: kemal sunal boş tencereler

buradan
devamını gör...
kına yakın dedirten eylemlerdir.

sırf bu yazdığımdan dolayı bile linç yiyeceğim biliyorum ama, bu eylemlerin tek bir mantıklı izahı yok. zaten sıkıntılı olan süreci daha çok bunalıma ve tribe sokacaktır. toplu grev falan demişler bir de sosyal medyada, olum siz manyak mısınız? bizim çok çalışıp, üretip, ihrac etmemiz gerekir.

lütfen herkes serin kanlı olsun. kışkırtmalara, saçma eylemlere çanak tutmasın. her zamankinden çok çalışıp, üretmemiz lazım bizim.
devamını gör...
dağılan bir tkp toplantısı sonrası oluştuğu iddia edilen görüntüler. orada bulunan, yürüyen insanlar da anlık olarak destek vermiş sanırım. görüntü o yönde şu an için. o civarda oturan tanıdıklara sordum, ses falan duymamışlar. sanıyorum büyük çaplı bir olay değil.
devamını gör...
kitleleşmezse hiç bir işe yaramaz.
devamını gör...
türk halkı : mahvolduk bittik ! neden kimse sesini çıkarmıyor ? neden kimse bir şey yapmıyor ? neden bunlara dur denilmiyor ?
protestolar başlayınca yine türk halkı : yav salak bunlar ya! her şeyi daha kötü yapacaklar ! yav bunlar nereden çıktı şimdi hükümetin işine geliyor !
oğlum size varya az bile yapıyorlar lan. her türlü rezilliğe müstehaksınız siz.
devamını gör...
sokağa çıkmak nasıl bir fayda sağlayacak muhalefete anlamıyorum. halk sokağa çıksa tayyip istifa mı edecek? yarın tayyip çıkar protestocuları terörist ilan eder. bana darbe yapmaya çalışıyorlar, dış güçler beni indirmeye çalışıyor falan filan der. kendi seçmenini konsolüde eder. sanki gezi parkı eylemlerinin hükümete bir zararı oldu.
devamını gör...
gezi olaylarından sonra tabii ki sokağa çıkabiliriz ama bu halk o mücadeleye değmeyecek olduğundan kurbağa gibi pistiklerini fark etmeden fakirlesmeleri işimize geliyor.

edit: yukarıdaki arkadaş üretmemiz ihraç etmemiz gerekiyor diyor da. ülkenin ihraç ettiği şeylerin % 60-70 oranında hammaddesi ithal ikame sen olsan üretir misin? lan işçiyi ücretsiz izne sutlayip maaş vermemek varken bana şu koşullarda üretim yapmam için tek mantıklı sebep söyle? zararına neden uretim yapsın insanlar salak mi? bir siz akillisiniz zaten.
devamını gör...
twitter.com/devrimgzt/statu...

twitter.com/devrimgzt/statu...

istanbul kadıköy, kartal ve ankara çankaya'da başlayan protestoların görüntüleri ektedir. bizim başımıza patlayacak olan kabak değil devrim gibi işlerdir. daha yapacak çokşey var, evlerinizde oturduğunuz heran bizi rencide etmezsiniz, bizim gocunduğumuz tekşey bu eylemlerde solcuların işi ne diyen beyinsiz (tanım bile yapamıyorum). peki arkadaşlar solculuk nedir?...
devamını gör...
maltepede de organize olup başlatmak istediğim protestolardır.

not: bu bir darbe bildirisi değildir.
devamını gör...
kemal bey o sırada çayını yudumluyordur. bak salı geçti ama sen yine de sonraki salı'yı bekleme derim. erken seçim iste, hemen. derhal.

erken seçim istemiyorsan da ben ekmek almaya bile çıkmam kemal bey. siyaseti ben yapacağım ekmeği sen kapacaksın; yok öyle bir dünya canikom!
devamını gör...
herkes biliyor ki bunları alıp ellerindeki medya gücüyle darbe girişimi diye halka satacaklar. hele araya karışması muhtemel provokatörler de olursa tamam. bugün yaşananlar iktidara baya kaybettirdi ancak bunlar yüzünden vatan millet edebiyatıyla bir şekilde toparlayabilirler. inş şiddet içermeden, ortalık karışmadan devam ederler. gerçi polis var, polisten ala provokatör mü olur?!?!
devamını gör...
toplu grev diyorlar. 24 yaşındayım, 24 yıldır gerçek bir greve şahit olmadım. çünkü nasıl desem toplu grev... topludur. bir kısım çalışmaz bir kısım çalışırsa patlar, çalışmayan kısım işten çıkarılır da yerine gelecek kişiler çalışmayı kabul ederlerse yine patlar, bir hafta yaptın bir hafta yapmadın yine patlar. grev yapmak, protesto yapmak bir gelişmişlik, bir eğitim, bir irade, bir ahlak meselesidir diye düşünüyorum ve bizim millette bunlar yok.
devamını gör...
destek verdiğim protestolardır.

karşıdaki sizin her hareketinizden her türlü mağduriyet çıkartabilir zaten. ses çıkartmazsanız, dolar böyle devam eder, kimse bir şey yapmaz, meydan kendisine kalır. sandıkta mı hesaplaşacaksınız? sandıkta hile yapmayacağı ne malum? 2017 referandumunda olduğu gibi mühürsüz oyların bir gece ansızın geçerli sayılmayacağı ne malum?

"biz zalime baş kaldırırsak zalim bize terörist der, zalim bizi halka kötü gösterir, bu zalimin işine yarar" diyerek ülkedeki tüm yokuş aşağı giden düzeni evlerimizden mi seyretmeliyiz? evden çıkmadan, hiçbir şey yapmadan, sosyal medyada bir iki kızıp yolumuza devam edip olanlara izin mi vermeliyiz? bu neyi değiştirecek?

tepkisizlik, koyunluk, sessizlik... bunlar halk için iyi şeyler değildir. bu teslimiyeti en başından kabul edersek dolar da uçar, şeriat da gelir, halk da kuru soğana muhtaç kalır...

adamlar dün cihan devleti olacağız diyorlardı, bugün gerekirse kuru soğan yeriz diyorlar. siz zannediyor musunuz ki bu doların yükselmesi akp'yi ve akp'lileri durduracak? akp'yi gönderecek olan halktır. halk da gerek sokakta gerek sandıkta akp'ye gereken cevabı elinden gelen en iyi şekilde verecektir.

evde oturup, sosyal medyada, interaktif sözlüklerde sokağa çıkanlara, düzenin değişmesi, daha iyi olması için elini taşın altına koyanlara "akp'nin ekmeğine yağ sürüyorsunuz, adam şimdi size terörist diyecek." diyip insanların nabzını düşürmek doğru değildir. bırakın su kaynasın. zaten rezalet yeteri kadar büyük boyuttadır.

bu memleketi kurtaran kişi "beni hain ilan edecekler!" diyip hiçbir şey yapmasaydı bugün türkiye olmayacaktı.

bir şey yapmıyorsunuz; bari yapanlara köstek olmayın.
devamını gör...
popomu kaşıyarak izleme planı yaptığımdır. bu arada konu neydi? zuhohaha..
"you are a slave neo!..."
devamını gör...
buyrun efendim, anayasal haklarını kullanıyorlar:

anayasa'nın 34. maddesinin birinci fıkrası, “herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir” .

insanların düşüncelerini sindirmeyi o kadar normalleştirdiler ki, insanların anayasal haklarını kullanması bile ‘maşa oluyorlar’ şeklinde yorumlanabiliyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"23 kasım 2021 ekonomi protestoları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim